theblackone.
08.10.10, 16:07
Muszę przyznać - dawno nie zakładałam tutaj wątku. Ogólnie, coraz rzadziej tu wchodzę.
Powodem - niestety - nie jest szkoła, albo mnóstwo interesujących zdarzeń. Po prostu,
Kotek stracił atmosferę. Atmosferę przyjaźni, jednej wielkiej rodziny, która miło,
odpoczywając po szkole, rozmawia o kulturze, o przyjaźni. Nie wiem, czy któraś z Was
jeszcze pamięta pierwszy sylwestrowy offtop, idąc dalej - czasy, w których na Kotku
panowała utopia, było skromniej, siedzieli tu inteligentni i cywilizowani ludzie. Wiem, że
brzmię teraz żałośnie, ale obawiam się, że tak właśnie było.
Teraz patrzę na wątki, i przeraża mnie to - jest ich coraz mniej, większość to prowokacje
lub po prostu nudy. 'Starsze' użytkowniczki piszą raz na dwa tygodnie, i to po parę słów.
Zastanawiam się - czy można jeszcze atmosferę na Kotku odzyskać? Te wspomnienia,
popularność tej strony, wchodzenie na niego codziennie, razem z mailem i naszą-klasą
otwierać Kotka, żeby sprawdzić, czy ludzie odpowiedzieli na wątek o zlocie? Kiedyś
miałyśmy takie ambitne plany. To tutaj się poznałyśmy, Kotek mnie zmienił, dzięki niemu
poznałam tylu cudownych ludzi, pokochałam tylu artystów.
Jeszcze to pamiętacie? Was też to przeraża? A może macie pomysł na to, jak możemy to
zmienić?
Gorąco zapraszam do dyskusji.