Dodaj do ulubionych

Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak.

08.10.10, 16:07
Muszę przyznać - dawno nie zakładałam tutaj wątku. Ogólnie, coraz rzadziej tu wchodzę.
Powodem - niestety - nie jest szkoła, albo mnóstwo interesujących zdarzeń. Po prostu,
Kotek stracił atmosferę. Atmosferę przyjaźni, jednej wielkiej rodziny, która miło,
odpoczywając po szkole, rozmawia o kulturze, o przyjaźni. Nie wiem, czy któraś z Was
jeszcze pamięta pierwszy sylwestrowy offtop, idąc dalej - czasy, w których na Kotku
panowała utopia, było skromniej, siedzieli tu inteligentni i cywilizowani ludzie. Wiem, że
brzmię teraz żałośnie, ale obawiam się, że tak właśnie było.
Teraz patrzę na wątki, i przeraża mnie to - jest ich coraz mniej, większość to prowokacje
lub po prostu nudy. 'Starsze' użytkowniczki piszą raz na dwa tygodnie, i to po parę słów.
Zastanawiam się - czy można jeszcze atmosferę na Kotku odzyskać? Te wspomnienia,
popularność tej strony, wchodzenie na niego codziennie, razem z mailem i naszą-klasą
otwierać Kotka, żeby sprawdzić, czy ludzie odpowiedzieli na wątek o zlocie? Kiedyś
miałyśmy takie ambitne plany. To tutaj się poznałyśmy, Kotek mnie zmienił, dzięki niemu
poznałam tylu cudownych ludzi, pokochałam tylu artystów.
Jeszcze to pamiętacie? Was też to przeraża? A może macie pomysł na to, jak możemy to
zmienić?
Gorąco zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • mileymandy Zgadzam się! 08.10.10, 16:17
      Większość pewnie nawet wtedy nie była zalogowana na Kotku.Ja jestem tu od dwóch
      lat i rzeczywiście,ten dawny Kotek był lepszy.Dlaczego?Ponieważ 8-13 lat rzadko
      wtedy wchodziły na takie strony,siedziały na Gliterach itd.Wtedy nie było
      żadnych prowokacji,Seleny-Disney,ani jej kopii.Również nie było Bimbera i Pedals
      Brothers,ani w ogóle gwiazd Disneya,znaczy były,ale nie takie sławne,mało kto
      wiedział wtedy kim jest Cyrus i Gomezuncertain.Ech,niestety myślę,że tamten Kotek już
      się nie powtórzysad
      • riki1246 @mileymandy 08.10.10, 16:46
        Tak tak kochanie..
        Wspomniałaś że 8-13 lat tutaj nie wchodzili a ty kochanie trzy lata temu ile miałaś ??
        1o dziecko dziesięć..
        Więc jako trzynastolatka też sie nie wymądrzaj bo też te n wiek wymieniłaś uncertainuncertain
        Nie chce tu nikogo obrażać ale jesteś żałosna w tej chwili confusedconfusedconfused
        • mileymandy Rikki1246 09.10.10, 12:13
          Kochanie to mówi do mnie mama,więc daruj sobiewink
          Ja mam rocznikowo 14 lat tyle,że urodziłam się w grudniu.Czasem trzeba użyć
          główki,nieprawdaż?Wtedy miałam 11,ale nie byłam jakąś Seleną Disney,czy czymś
          tego pokrojuconfused.Zresztą wtedy,kiedy ja byłam na Kotku był spokój,nikt się nie
          kłócił,a ja bynajmniej tych kłótni nie rozpoczynałam,więc zastanów się na
          przyszłość zanim coś napiszeszwinkA i tak na marginesie,nigdy nie zachowywałam
          się,jak sweet 11,ponieważ wszyscy moi znajomi mają obecni po 17,18 lat,już wtedy
          się z nimi przyjaźniłam,więc mogę śmiało stwierdzić,że jestem dojrzalsza
          psychicznie od ciebie.
          Pozdrawiam,,jakże dorosła"pannokiss!
          • magy10041996 Re: Rikki1246 16.12.10, 11:20
            Popieram i to w100%
            niektóre disnejki robią z kotka coś dziwnego :<

Szkoda kiedys było tak fajniesadsad
      • lieb_de_sekunde Re: Zgadzam się! 09.10.10, 13:09
        popieram
    • slodkiporanek Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:21
      O droga koleżanko, nawet nie wiesz jak ja bym chciała, żeby te czasy wróciły!
      Kulturalne dyskusje na tematy poważne i mniej poważne, inteligentne kotkowianki,
      rozwiniete wypowiedzi, dobre rady + ta cudna atmosfera, o której wspomniałaś.
      Piękne czasy.
      Kiedyś na kotku siedziałam codziennie po kilka godzin, i wciąż czekałam na
      kolejne komentarze i wątki... Dziś wchodzę tu od czasu do czasu, odpowiadam na
      bzdurne pytania i czytam wciąż te same problemy zwykle dot. koleżanek czy
      chłopaka...
      • justus Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:37
        Szczerze tak to jak przeczytałam teraz to bardzo mi się to spodobało.
        Dziewczyny piszą a jakiś bezsensach. Że np. "ma 14 lat i pije"
        Bez przesady. Stary kotek chyba był lepszy.

Pozdrawiam Justus :]
    • lady_cat Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:23
      niestety, nie uda ci się tego zmienić . ; /

były parę miesiecy temu takie próby. ale cisza .
      kotek nie jest problemem, problemem są ludzie .

przperaszam, ale ja ni eiwme = było wtedy też tak dużo osób nietolerancyjnych ?
      nietolerancyjnych inna muzykę, niż rock ? bo jesli tak, to nic się nie zmieniło .
    • jane_ Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:24
      żebyś wiedziała, jak dużo o tym myślę.

na początek, zamin rozpisze się tutaj na kilka stron, chcę Wam coś pokazać. znalazłam to dziś na rodzynkach bodajże, to reklama:
      https://i56.tinypic.com/2ewmm34.jpg

czy na prawdę kotek jest portalem dla (przepraszam) brzydkich i głupich nastolatek, ze słabą grafiką? czy to nie dotyka nas, użytkowniczek? tutaj kiedyś były poważniejsze tematy, ja czuję się przez tą reklamię wrzucona do worka głupitkich dziewuch. to gorsze niż te zgryźliwe demotywatory, chociażby dlatego, ze kot sam się kreuje na taki portal. taki... odmóżdżony. a wszyscy, przynajmniej te 'stare' starałyśmy się starać, aby był mądrzejszy. ja szczerze mówiąc, nie widzę już trochę sensu, i chyba to widać, bo ilość moich artykułów dyrastycznie zmalała. to nie jest tak, że jedynie z lenistwa, ja po prostu chyba straciłam zapał. bo kilka osób napisze 'okej', reszta 'nie znam', i jeszcze się po mnie pojeździ. a nastolatki to nie tylko... nie wiem.
      w sumie, nie ma nawet teraz czego tu moderować. wszystko ucichło. nie ma tu już nikogo, kogo znam. fotki - dodajecie jedynie gwiazd, wątki - jedynie o swoich problemach, te dziewczyny z ramki 'najaktywniejsze' - nawet nie piszą całych zdań, to są emotki, półsłówka. to idiotyczne.
      były plany naprawcze. co to dało? nic. i wiesz co, nie dziwię się nas, które odeszły. po prostu, tu nie ma co robić. i gdy w sierpniu stwierdziłam, że robię sobie przerwę, do dziś nie udzielam się dużo. nie czuję potrzeby. poza tym, i tak się na mnie krzyczy, że się tu wywyższam, to po cholerę? nie ma już tutaj milusich dziewczyn. straciłam to poczucie... swojskości. trzeba uważać na słowa. tu jest jakaś dziwna rywalizacja. tak myślę.
      w sumie, nie, nie wiem. nie rozumiem.
      • slodkiporanek Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 19:30
        A tak, też widziałam tę reklamę.
        Nawet nie ma słów, żeby to skomentować - oto jakie problemy dziś rozwiązuje
        kotek " Za młoda, żeby się malować?".

• freya. Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 09.10.10, 12:14
        Oj, co prawda, to prawda...
        Ja jestem od roku, ale wtedy jeszcze nie było tak strasznie. Teraz tą stronę
        opanowały słit stworzonka które tylko myślą, jakby tu zaistnieć. To przykre,
        owszem, ale niestety wiele stron się tak zepsuło.
        Też tak czuję, że tego już się nie da naprawić, i ta dawna, Kotkowa rodzinka,
        mała ale fajna i zgrana, już nie wróci. Ja też prawie tu nie zaglądam, wkurzają
        mnie te wszystkie puste dziewuchy, nie żebym ja była jakaś dorosła i wogóle,
        ale to jest irytuące.

Dla mnie ten dawny kotek już dawno umarł sad
    • blender Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:25
      Przyznaję Ci racje. Na kotku jeszcze rok temu, gdy zarejestrowałam się pod inną
      nazwą, była inna atmosfera. Ludzie to wchodzili by sobie pomóc, pogadać, pośmiać
      się i dowiedzieć coś o swoich ulubionych gwiazdach. Teraz najciekawszym wątkiem
      jaki tu znajdę w ostatnim czasie to jest 'Pomocy, chłopak' albo gra 'na ile
      procent lubisz tą gwiazdę?', bo żadnych inteligentnych wątków tu nie ma. O
      offtopie się nie wypowiem, bo według mnie to też głupota, może dla was nie, ale
      według mnie właśnie od tego offtopa zaczął się psuć Kot.
      Prowokacje, bałagan oraz głupie, w ogóle nie potrzebne wątki, pełno
      nietolerancyjnych antyfanów, dzieci które chcą nabić sobie jak najwięcej
      komentarzy (m.in. pisząc pod wątkiem odpowiedź 'nie wiem', skoro nie wiesz = nie
      pisz. Proste nie?) - to jest czym stał się kotek.pl.
      Brakuje mi tu nawet plotek o różnych gwiazdach, nie tylko o Bieberze, Cyrus czy
      Gomez. Nie piszę, że nie powinno być o nich notek, nie, nie którzy ludzie ich
      lubią i mają do tego prawo. Ale był kiedyś temat 'powrót do przeszłości', czy o
      tych zespołach też nie można poświęcić trochę czasu? Czy nawet o MCR, Aloha From
      Hell, Hole?
      Ah, już i tak nie da się tego zmienić.
      • myslicielka123 Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 09.10.10, 07:37
        też to zauważyłam. jedyne co teraz można tu robić to czytać bzdurne notki o chłopakach.
        Nie ma ciekawych plotek o gwiazdach innych niż bieber, miley itp. to jest nudne i troche
        wkurzającesciana ta strona straciła swój sensscianascianasciana
    • szatynka ... 08.10.10, 16:25
      Jestem tutaj prawie rok - wiem, mało. Ale to nie jest liczba pokazująca od
      kiedy wiedziałam o kotku i od kiedy tu zaglądam. Nie porywa mnie do pisania w
      każdym wątku dlatego zapewne nikt mnie tu nie zna i kojarzy z tą ''nową'', ale
      tak nie jest.

Mimo, że to tylko 10 miesięcy mego pobytu już wtedy było inaczej, ale cóż... mam
      nadzieję, że kiedyś to wróci.
    • hellokiciara w sumie . 08.10.10, 16:25
      Pamiętam , gdy pierwszy raz zasiadłam na kotka .
      Były tu użytkowniczki : miqusi , zigii , sysiek4444 , chrupek
      Wymieniłam , takie które bez przerwy się udzielały . nie tylko one , tylko je zapamiętałam , za
      pewne było ich więcej . Rzeczywiście zrobiła się tu inna atmosfera . Pierwszy sylwestrowy
      offtop zapewne pamiętam , był on tak popularny , lecz teraz się chowa w głębi innych
      wątków . Brakuję mi trochę tego dawnego kotka .
    • kingusia Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:27
      może i masz rację.
      "inteligentni" tu są, może są mniej zauważali, bo są mądrzy na tyle, że nie
      zakładają wielu bezsensownych wątków. Nie są popularni. Stąd brak
      niezauważalności wcześniej wspomnianych kociaków. Niektóre wątki mnie na prawdę
      rozwalają, o prowokacjach już nie wspomnę. Jestem tutaj od 2 lat, mam 16.5 lat.
      Generalnie to kotek mi się nie znudził, lubię tutaj przebywać, odwiedzam
      codziennie. Może nic ciekawego tutaj nie ma jak dla mnie, neewsów o ulubionym
      artyście jest mniej niż 0, no ale sam fakt przebywania na forum się liczy, może
      akurat mogę komuś pomóc w jakiejś sprawie, poradzić .. smile. Ale kiedyś
      rzeczywiście atmosfera była lepsza, coraz to młodsi tutaj wchodzą, a starsi się,
      że tak powiem-wykruszają.
    • nearlaify Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:31
      Strasznie rzadko wchodzę już na Kotka, choć znam go i udzielam się tu pewnie już
      2 lata. Szkoda. Odnoszę takie samo wrażenie jak Ty i nie mam żadnego pomysłu jak
      to naprawić... indifferent
    • corba . 08.10.10, 16:33
      Tak, dobrze mówisz ..
      wiesz .. po pierwsze myślę, że ktoś powinien pousuwać te konta Kotkowiczek ,
      które po prostu robią sobie z Nas tak zwane 'jaja' , czyli piszą , ze niby są w
      ciąży i wgl . I żeby już nigdy więcej się tu nie logowały . Po prostu numer IP
      najlepiej gdzieś zapisać ich i jak coś usuwać ich konta [dobrze mówię , że IP?
      bo już mi się myli z innymi rzeczami ; p].
      I już byłoby lepiej .
      A reszta dzieci ... nie, chwila .. reszta GÓWNIARZY niech dorośnie i zacznie
      pisać dojrzale i na temat !
      Byłoby miło .
      • sandrolaxd Re: . 09.10.10, 12:53
        corba napisał(a):

> Tak, dobrze mówisz ..
        > wiesz .. po pierwsze myślę, że ktoś powinien pousuwać te konta Kotkowiczek ,
        > które po prostu robią sobie z Nas tak zwane 'jaja' , czyli piszą , ze niby są w
        > ciąży i wgl . I żeby już nigdy więcej się tu nie logowały . Po prostu numer IP
        > najlepiej gdzieś zapisać ich i jak coś usuwać ich konta [dobrze mówię , że IP?
        > bo już mi się myli z innymi rzeczami ; p].
        > I już byłoby lepiej .
        > A reszta dzieci ... nie, chwila .. reszta GÓWNIARZY niech dorośnie i zacznie
        > pisać dojrzale i na temat !
        > Byłoby miło .
        masz rację.powstają tematy typu,, lubisz ten kolor? " lub ,,ta torebka czy ta? "
        Nie ma to sesnu.uncertain Brakuje tematów typu np.talk jak teraz o dopalaczach.
    • theblackone. Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:46
      Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi, miło wiedzieć, że nie tylko mnie ten problem
      poruszył. Chciałabym na nie poodpowiadać, ale nie mogę na każdy z osobna, więc zrobie
      to tu:
      Też czuję się wrzucona do jednego worka. Worka dziewczyn - emotikonek, których
      najpoważniejszym, największym problemem jest 'nie jestem pewna, czy on też mnie lubi!'.
      Powstaje z 10 wątków dziennie, większość to problemy o chłopakach albo jakieś gry i
      zabawy, mało kto się udziela. A na każdym wątku prędzej czy później zastaję tą samą
      sytuację - pretensje o byle co, kłótnia, głupkowate odpowiedzi. To takie błędne koło.
      Wiecie, zastanawiam się, czy da się to odzyskać, czy to ma sens. Myślę, że ma, ale - tutaj
      przydałoby się zacytować pewne znane powiedzenie - aby zmienić świat, trzeba w
      pierwszej kolejności zmienić siebie. Myślę, że jeżeli my będziemy odpowiadać na wątki
      pełnymi zdaniami, kulturalnie, nie wdawając się w niepotrzebne kłótnie, a zdjęcia
      będziemy dodawać swoje, nie swoich ulubionych gwiazd, to może - tylko teoretycznie -
      uda nam się wprowadzić zmianę. :} Może przywrócimy tą atmosferę.
      Może.
      • asica_ Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 16:59
        macie racje ponieważ ludzie myślą ze na forum mogą wypisywac wszystko kotek.pl robi sie
        coraz podobniejsz do bravo. Pełno jest wątków tego typu 'selena jest w ciąży' osoba
        która to napisała uzasadnia to tak 'W ostatnim bravo czytałam że sel jest w ciąży!!!! czy to
        prawda???? i czy jak moja idolka jest w ciaży to ja też powinnam????' . Tego typu wątki
        są nieprzemyślane i niepotrzebne. Dzisiaj ktoś pod artykułem o 35 letnim Justinie Biebierze
        (zbierzność nazwisk) napisał tak ' A ja czytałam w Bravo ze Justin ma 16 Lat!!!!' Jak to
        skomentowac zaproponuje wgłębić sie w artykuł a nie tylko w tytuł
      • starberry Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 17.12.10, 23:49
        podsumowując Twoją długą wypowiedź: NIE KARMMY TROLLI!
    • light Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 17:32
      No tak. Zmienił się.
      Powoli robi się z tego stronka dla bezmózgich nastolatek taki śmietnik. Pytania i wątki są
      monotonne, czasami ułomne, dlatego jestem tutaj tak rzadko. Szczerze mówiąc, wchodzę tu
      głównie po to, aby utrzymać kontakt. [co jest coraz trudniejsze ze względu na to, że szkołę
      kończę zwykle w godzinach popołudniowych + prace domowe]
      Ale tak szczerze, to ja wątpię na 'zmartwychwstanie' tej strony, bo już jest źle, a wszystko
      zwiastuje nadchodzący upadek. [patrz: reklama kota na niektórych portalach, jaką np.
      zapodała jane_ ]
    • decode dokładnie. 08.10.10, 17:48
      zgadzam się, kiedyś na kotku było więcej kultury, przede wszystkim. Teraz
      przestałam już nawet komentować posty, no bo dajcie spokój. Wchodzę dzisiaj na
      główną stronę a tam artykuł "Justin Bieber ma 35 lat!, eh. Dawniej czytało się
      rzeczy na wyższym poziomie, przepraszam, jeśli kogoś tu urażę, ale te
      szmatławe tematy zaśmiecające forum i wgl.. tragedia jakaś.

Całe szczęście znajdzie się tu jeszcze kilka starych użytkowniczek, które
      wiedzą, co mam na myśli wink

[b]pozdrawiam, decode. kwiat
      [/b]
    • 5 Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 17:57
      Już nigdy nie powróci tutaj miła atmosfera. Pamiętam początki i wszystkie
      zmiany, które kotek wprowadził - profile, zdjęcia są zupełnie niepotrzebne.
      Kiedyś były tutaj wartościowe osoby, a dziś? Plujecie sobie nawzajem w twarz.
      • nikt. Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 19:30
        brakuje mi starego kota. takiego, na którym prawie nic nic było.
    • frutella_xd Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 19:26
      Racja. To nie jest już to samo co wcześniej. Co prawda, zalogowałam się od 9 miesięcy temu, ale tak naprawdę jestem tu 2 lata i 9 miesięcy. Teraz roi się tu od pokemonów, ułomnych wątków itd. Poznałam tu wielu ciekawych ludzi i zawsze mogłam się tu wyżalić lub liczyć na pomoc. Szerze mówiąc wątpię, czy kotek odzyska dawną atmosferę.
      • katsuumi_17 Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 20:17
        Stary Kotek niestety już nie wróci. A szkoda.
      • shadow_ Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 20:24
        Zgadzam z Tobą w stu %. smile Ja również bardzo rzadko wchodzę tutaj, z jednego
        powodu, że jest trochę nauki, a z drugiego to, że kotek, to nie jest tym samym
        kotkiem, co wcześniej. (:
    • misio Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 08.10.10, 21:18
      Pozwolę również sobie coś powiedzieć. Jestem tu od 2 lat, jakiś czas temu
      zrobiłam dużą przerwę we wchodzeniu na kota. Wpadłam tu, bo mi się przypomniało,
      że mam założone konto. Wielkie zmiany: "o sobie", "ulubione gwiazdy", dodawanie
      zdjęć, forum... byłam trochę oszołomiona jak bardzo kot się zmienił. Wątków nie
      zakładam, bo założyłam jeden i nikt nie odpowiedział, więc tylko odpowiadam na
      ciekawe i te nieco głupie pytania lub po prostu wypowiadam swoją opinię.
      Osobiście dodawałam zdjęcia moich ulubionych gwiazd (limit mi się skończył) i
      nie miałam zamiaru wstawiać swoich fotek. Nie chce się pokazywać tu. Na tej
      stronie, ale na innych też. Nie lubię tego i dla mnie nie ma to sensu.
      Wiecie co mnie najbardziej nudzi? Te całe kocie artykuły, które są wg mnie coraz
      gorsze. Jest jednak zaleta, że również ja poznałam wiele fajnych
      gwiazd/zespołów, o których wcześniej nie słyszałam.
      Chciałabym poznawać nowych ludzi, otworzyć się przed nimi, zaprzyjaźniać się
      dzięki tej stronie.
      Przyznam, że i ja nie zawsze jestem kulturalna, ale staram się. Często akceptuje
      opinię innych, co nie oznacza, że czasami nie wytrzymuje. Nie wierze, że ktoś
      zignorowałby krytykę, bezczelną krytykę o nim, o swoich idolach lub o
      czymkolwiek innym ważnym dla danej osoby (Na krytykę, która w pewnym sensie boli)
      Chciałabym, żeby na kocie było milej. Chciałabym zobaczyć drastyczną zmianę w
      zachowaniu niektórych. To tyle...
      Dziękuję kiss
    • heyyeah Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 09.10.10, 02:57
      Weszłam chyba pierwszy raz od początku września. Kot się stacza i tyle.
      • heyyeah Mam pomysła ; D 09.10.10, 03:04
        Też tęsknię za starym kotem. Może załóżmy inną stronę? Stary-kotek.pl?
        • julcia284 .....(!) 09.10.10, 08:57
          pamiętam jak pierwszy raz się zalogowałam było lepiej niż teraz fajne tematy
          nie było tak dużo bieberka i selenki , byli fajni ludzie i gadaliśmy na
          intereujące tematy a teraz jak na pisałam że nie podoba mi się piosenka
          justina to jakieś 9 - latki wchodzą na mój profil i piszą ty szm*** ty nie
          lubisz justunka a ja go kofffam spi******* z kotka !!!!! nie jestem starsza
          ale normalna i da się ze mną pogadać .
          albo jak widziałam wpisy na profilu mojej kumpeli : ty jesteś brzydal gaga
          ładniejsza od cb ty krowooo !!!
          jeju kotka opanowały 9 - latki no proszę was nie dajmy sobie w kaszę napluć
          a jeśli dalej tak będzie o nie ma tu po co wchodzić uncertainuncertainuncertain
          • julcia284 ps. mam 12 lat 09.10.10, 08:58
            • ja_xd A to ciekawe... 16.12.10, 12:17
              Bo może cudowny kotek by się tu wypowiedział?? to jest chyba w jego interesie, żeby ludzie odwiedzali tę stronkę, a on jakby przygasł i udaje, że go nie ma. O! bawi się w kotka i myszkę xD a to taki joke dla rozluźnienia wink w każdym razie zgadzam się ze wszystkimi. plus moim skromnym zdaniem powinien być jakiś przedział wiekowy od którego mogłyby się tu rejestrować "kotowiczki" (tak durnego słowa w życiu nie słyszałam) np od 11 lub 12 roku życia, bo tak jak mówi julcia284 są tu same dziewięcioletnie fanki bieberka i hanny montany -.- wg mnie powinien być również jakiś zakaz dotyczący wyzywania innych użytkowniczek za to, że np nie lubią bibera a inna osoba go lubi i się wnerwia, że tą pierwszą osobę on denerwuje tongue_out (mam nadzieję, że to było zrozumiałe)

Jak dla mnie to tyle
              piwopiwo xD
              piwo dla tych co się zgadzają kiss
              (tak wiem, głupia jestem sciana)
              • marszalinka Re: A to ciekawe... 16.12.10, 20:14
                Wchodze tu w sumie z przyzwyczajenia i przez kilka osob. gdyby nie to raczej bym juz tu nie wchodzila. Choc wydaje mi sie ze jest lepiej niz bylo jakis czas temu (bo byl czas calkowicie tragiczny)
        • shewerewolf - 27.10.10, 16:47
          Chociaż, jestem tutaj dopiero od około dwóch miesięcy, i popełniłam trochę tych
          kotkowych grzeszków. wink Postanawiam się zmienić...
          A co do gwiazdek Disney'a, które kasują kreatywność i oryginalność innych, to się ich nie
          pozbędziemy uncertain
      • justin137a Re: zgadzam sie 09.10.10, 09:15
    • desires. wg mnie.. 09.10.10, 08:55
      pojawiło się tu za dużo justina bimbera, i jego szalonych fanek. przepraszam,
      ale to co one wyprawiają, jest doprawdy żałosne.. z resztą zauważyłam, że im
      młodsze dziewczyny, tym większa woda zamiast mózgu.
      • julcia284 Re: wg mnie.. 09.10.10, 09:00
        desires. napisał(a):

> pojawiło się tu za dużo justina bimbera, i jego szalonych fanek. przepraszam,
        > ale to co one wyprawiają, jest doprawdy żałosne.. z resztą zauważyłam, że im
        > młodsze dziewczyny, tym większa woda zamiast mózgu.
        dziewczyno masz 1000 % procent racji co będzie dalej z polską jeśli 9 - latki
        zamiast nauką zajmują się już chłopakami i kosmetykami !!!!!
        jeszcze raz co będzie dalej z tą polską ?!
      • winia Re: wg mnie.. 09.10.10, 09:11
        Jestem tutaj od dwóch lat. To konto mam od roku, ale kiedyś miałam inne. Też
        chciałabym żeby wrócił stary kotek. Dla mnie poziom artykułów kotka jest żałosny.
        Niestety to raczej nie możliwie żeby wrócił stary kotek.
      • starberry Re: wg mnie.. 17.12.10, 23:56
        a wiesz dlaczego jest ich tu więcej?
        bo więcej tu o ich idolu - Bimberze...

bo Kotek pisze coraz więcej (coraz mniej istotnych) informacji na temat Justina...

• julka_18 chyba nie muszę mówić, że się z Tobą zgadzam. 09.10.10, 09:11
      bo to jest oczywiście. wszyscy byli jedną wielką rodziną,
      a teraz? każdy się nienawidzi, każdy sobie "wrzuca",
      powstają chamskie wątki na temat innych użytkowników.
      masakra..
    • wiaatr nie zwalczymy już popularności gwiazduniek disneya 09.10.10, 09:14
      niestety...
    • wiaatr ale... mam pomysł. 09.10.10, 09:16
      kotek mógłby być dla użytkowników od lat trzynastu - czternastu.
      • sylwek11 Re: ale... mam pomysł. 09.10.10, 11:45
        właściwie to dobry pomysł ale ktoś by mógł sobie wpisać po prostu że ma 14 lat a
        miał by 8 w rzeczywistości.-;-
    • bellacullenx zgadzam się ;) 09.10.10, 09:18
      służę pomocą wink
      • miki_jackson Zgadzam się. 09.10.10, 11:25
        Co prawda, wtedy nie byłam zalogowana, ale bardzo chciałabym żeby nie było tej seleny i
        bibera.Teraz zakłądają tu konta 9,10,11-latki które mają obsesje na punkie tych
        gwiazeczek.Nie da się tego chyba zmienić,niestety.
        Zazdroszczę, że miałyście tu kontu w takich ciekawych czasach wink
    • klama_kcmil Re: Stary Kotek vs Nowy Kotek, czyli jego brak. 09.10.10, 11:32
      Z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić, trudno. Wszysko się zmienia, chociaż,
      popieram Cię, kiedyś-bez prowokantek etc-bylo lepiej.
      • szprotka02 a może 09.10.10, 11:45
        a moze zalozymy takie forum na fora.pl czy gdzieś, wprawdzie nie będzie to tak
        wyglądało, jak tutaj, ale na pewno będzie lepiej i zapanuje większy porządek..
    • orbit ktoś pamięta Orbit? C: 09.10.10, 11:37
      tsa .
      czasy sylwestrowego offtopa - pamiętam. : )
      Chociaż nie brałam w nim udziału..
      pamiętak także jak powstawało potem wiele wątków podobnych do offtopika .
      Masz racje , prawie już wgl nie wchodzę na kotka.
      a jak wejdę to już nie widzę TAMTYCH uzytkownicze..
      • sylwek11 Re: ktoś pamięta Orbit? C: 09.10.10, 11:44
        macie racje. jak zobaczyłam watek ,,czy lubicie koloro czerwony" to myślałam że
        mnie szlag trafi.
      • frutella_xd Re: ktoś pamięta Orbit? C: 09.10.10, 13:13
        Ja pamiętam Orbit C:. Nie pisałam w sylwestrowym offtopie, ale Cię pamiętam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka