Dodaj do ulubionych

Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ?

08.10.10, 21:05
TUTAJ
macie link do video .
Obserwuj wątek
    • pauu26 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:08
      przeciętny
      • angell2401 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:49
        Nawet niezły;D
        • zuzia_29 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 10.10.10, 12:06
          Mi sie podobasmile
          fajny pomysł na teledysk
          jest oksmile
    • miss1111 Piosenka głupia > 08.10.10, 21:10
      Piosenka głupiashock a teledysk scianasciana jedna scena zgapiona od amy
      winehouse uncertain
      • biedronka983 Re: Piosenka głupia > 09.10.10, 09:07
        słaby !!!smile
    • klaudynka24 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:11
      dziwny ... miley probuje byc taka odwazna i sexowna .. ale jej wyraz twarzy jest momentami obojetny ..
      ten stroj z wysokimi ramieniami przypomina mi styl lady gagy...
      podoba mi sie jej stroj ( jak jest w lazience ) ..
      • enqu Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:19
        jak dla mnie (fanki) gitez majonez ;d
    • szatynka . 08.10.10, 21:24
      Teledysk jak teledysk teraz większość na tym bazuje. Nie mam nic do Miley, każdy
      ma jakieś takie zmiany, a nikt nie każe jej naśladować.

I w ogóle to strasznie dziewczyna schudła. Chcę jej nóżki. <3
      • alice087 szatynka 08.10.10, 21:29
        jej nóżki są wyretuszowane ; d
        • szatynka alice087 08.10.10, 21:33
          Pewnie możliwe, ale wątpię żeby wszędzie retuszowali jej nogi. W każdym razie
          chodzi o to, że co jak co, ale nogi ma zgrabne.
        • robcik Re: szatynka 08.10.10, 22:35
          nie są, zobacz sobie filmiki z występów na żywo, ona ma naprawdę takie nogi.
          • szatynka robcik 08.10.10, 22:39
            Tak też myślałam wink
            • tajka Re: robcik 09.10.10, 07:40
              podpisuję się po dziewczynami nóżki ma fajne. ; ]

Teledysk i piosenka o dziwo są ok.

• blackout_ za przeproszeniem: ta dziewczyna jest przegłupia! 08.10.10, 21:28
      Ona nie zdaje sobie sprawy co ona robi!
      Po pierwsze: Przecież ona jest idolką wielu 8letnich dziewczynek, które ją naśladują. A teraz?!
      Przecież ona niszczy te dzieci!
      Po drugie: niszczy swój talent na takie gó....
      Po trzecie: myśli że jest pełnoletnia, to może robic wszystko- beznadziejne.
      • pauu26 @blackout_ 08.10.10, 21:39
        1. hmm rozumiem, że ty robisz wszystko z myślą o tym, żeby być wzorem dla 8 latek
        2.marnuje talent ?Ja rozumiem, żeby zaśpiewać te piosenki nie trzeba mieć super
        predyspozycji itp. ale na pewno są bardziej wymagające niż te z Hannah. Które są
        za przeproszeniem do gów.na niepodobne, a tych nowych DA się czasami posłuchać.
        Z tą pełnoletniością po części się zgadzam- strasznie drażnią mnie tacy ludzie.
        Aczkolwiek nie znasz jej, nie wiesz jak zachowuje się na odzień więc dlaczego
        wyciągasz takie wnioski ? Bo występuje w body (czy czymkolwiek innym kusym ) ?
        Przecież to tylko strój sceniczny, po mieście tak do cholery nie chodzi.

Nie nie jestem jej fanką. Żeby nie było
        • blackout_ @pauu26 08.10.10, 22:21
          Dziecko- ja nie jestem Miley. Nie mam serialu, który puszczają na disnej szanel,kanale dla
          dzieci, i nie jestem sławna, nie wiem czy zauważyłaś, ale nie piszą o mnie w gazetach... więc
          mogę się zachowywac normalnie.
          Zresztą- mam bardzo mały kontakt z dziecmi. [oprócz tych w moim wieku, bo sama
          nazywam się dzieckiem]

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, i pomyśl, a później się wypowiadaj.. -,-
          • robcik Re: @pauu26 08.10.10, 22:30
            blackout_ dziecko, ona nie będzie do 30 roku życia robić rzeczy dla 8-latek.
            Ona ma już w dupie tych fanów.
            • blackout_ Re: @pauu26 09.10.10, 18:55
              i to jest złe- dlatego pisze, że jest głupia.
          • pauu26 Re: @pauu26 10.10.10, 12:20
            chodzi mi o to, że gdybyś była nią na pewno miałabyś dosyć tego, że jesteś
            utożsamiana z serialem dla 8 latek. Od czego są rodzice tych dzieci ? Chyba
            widzą co ich pociechy oglądają słuchają i powinni to kontrolować. Przeczytałam
            twoją wypowiedz drugi raz i może faktycznie zle odebrałam niektóre
            fragmenty za co przepraszam, ale spróbuj się trochę wczuć w jej sytuację.
            Montana się skończyła i dzieci muszą się z tym pogodzić
            • blackout_ Re: @pauu26 10.10.10, 21:13
              no spoko. skończyła się, ale- pomyśl. Nie zrobiłabyś tego inaczej?
              Niech sobie śpiewa takie piosenki i się tak ubiera, ale... powoli.
              Nie tak od razu. No cholera- wszystko z czasem. Dzieci po miesiącu o niej zapomną- wtedy-
              można robic z siebie 2gą Britney.
    • klama_kcmil Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:31
      Poniekąd mi sie podoba.
    • rihanna01 Nuda... 08.10.10, 21:38
      brak pomysłu, wyzywające pozy: to już widzieliśmy!
      • kitty_emo Sorki, pomyliłam działy . xd 08.10.10, 22:14
    • krasula14 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 22:22
      Uwazam że jest super i całkowicie pasuje do piosenki.
      Nie jest dziecinny, bo przeciez Miley nie jest juz dzieckiemkiss
    • sandra6565 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 07:50
      nawet mi się podoba przynajmniej Miley Cy(t)rus wyrosła z Hany Śmietany
    • justinlove1994 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:39
      Mi się podoba...
    • kingusska190 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:43
      jest świetny. spodziewałam się czegoś w gorszym stylu. zaskoczyła mnie
    • kingusska190 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:44
      jest świetny. spodziewałam się czegoś w gorszym stylu. zaskoczyła mnie
    • karolcia741 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:50
      Teledysk kobiecy, chociażby mało subtelny. Podoba mi się. Ale popatrzcie jak ona
      tańczy z tymi dziewczynami, to nie było tak o, że to niby z koleżanką. A z
      chłopakami to żadnym. Popiera w ten sposób homoseksualizm. A nie powinna bo wie,
      że obserwują ją i jest ona autorytetem dla małych dzieci. Bo co jak co ale ona
      zawsze zostanie Hanną Montaną.
    • nicol.m Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:52
      Moze byc big_grin
      • mjegi Nie lubię jej, ale.. 09.10.10, 09:02
        O dziwo, podoba mi się. Myślałam że to będzie coś w stylu Party in the USA. Wolę nową Miley niż starą, ale ta nowa jest trochę sztuczna, bo każdy wie, że jest niepołnoletnia. Teledysk fajny, a makijarzyści świetnie się spisali
        • julcia284 spoko 09.10.10, 09:07
    • nensi_ Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 09:15
      szczerze, zajebisty.
    • green_alien Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 09:18
      Nic szczególnego,są tysiące podobnych teledysków uncertain
    • frutella_xd Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 12:10
      Ciekawi mnie to, czy ona zdaje sobie sprawę z tego, że wciąż jest idolką 9-latek.
    • unborn_ Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:34
      Podoba mi się teledysk, ale uważam, że dla Miley jest zbyt dojrzały. Trochę
      śmiesznie w nim wyglądała.
    • dominikax3 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:40
      mi się nawet podoba .
    • linda Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:43
      piosenka właśnie mi się spodobała , ale teledysk uncertain nieee bardzoo. cały czas sceny się powtarzają i wgl nic w nim specjalnego, aaa i wkurza mnie ta czara siedka na jej głowie
    • sagaznierzch Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:47
      Odważny jak na nią ...

Ale piosenka fajna ...
    • lubie_babcie Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:53
      zmarnowałam kilka sekund życia !
      • good_enough ..... 09.10.10, 17:56
        Miley chce się wyzwolić spod wizerunku słodkiej dziewuszki, wykreowanej przez
        Disneya, ale tak naprawdę robi z siebie tanią sucz.
    • xxxshexxx Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 19:03
      Nawet fajny smile
    • blondzia Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 19:09
      Piosenka jest extra a teledysk spoko ale jednak Miley znowu pokazuje za wiele na
      swój wiek ale ogólnie jest spoko lubię Miley pomimo tej zmiany tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka