kitty_emo 08.10.10, 21:05 TUTAJ macie link do video . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauu26 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:08 przeciętny Odpowiedz Link Zgłoś
angell2401 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:49 Nawet niezły;D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 10.10.10, 12:06 Mi sie podoba fajny pomysł na teledysk jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Piosenka głupia > 08.10.10, 21:10 Piosenka głupia a teledysk jedna scena zgapiona od amy winehouse Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka24 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:11 dziwny ... miley probuje byc taka odwazna i sexowna .. ale jej wyraz twarzy jest momentami obojetny .. ten stroj z wysokimi ramieniami przypomina mi styl lady gagy... podoba mi sie jej stroj ( jak jest w lazience ) .. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:19 jak dla mnie (fanki) gitez majonez ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka . 08.10.10, 21:24 Teledysk jak teledysk teraz większość na tym bazuje. Nie mam nic do Miley, każdy ma jakieś takie zmiany, a nikt nie każe jej naśladować. I w ogóle to strasznie dziewczyna schudła. Chcę jej nóżki. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka alice087 08.10.10, 21:33 Pewnie możliwe, ale wątpię żeby wszędzie retuszowali jej nogi. W każdym razie chodzi o to, że co jak co, ale nogi ma zgrabne. Odpowiedz Link Zgłoś
robcik Re: szatynka 08.10.10, 22:35 nie są, zobacz sobie filmiki z występów na żywo, ona ma naprawdę takie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
tajka Re: robcik 09.10.10, 07:40 podpisuję się po dziewczynami nóżki ma fajne. ; ] Teledysk i piosenka o dziwo są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ za przeproszeniem: ta dziewczyna jest przegłupia! 08.10.10, 21:28 Ona nie zdaje sobie sprawy co ona robi! Po pierwsze: Przecież ona jest idolką wielu 8letnich dziewczynek, które ją naśladują. A teraz?! Przecież ona niszczy te dzieci! Po drugie: niszczy swój talent na takie gó.... Po trzecie: myśli że jest pełnoletnia, to może robic wszystko- beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 @blackout_ 08.10.10, 21:39 1. hmm rozumiem, że ty robisz wszystko z myślą o tym, żeby być wzorem dla 8 latek 2.marnuje talent ?Ja rozumiem, żeby zaśpiewać te piosenki nie trzeba mieć super predyspozycji itp. ale na pewno są bardziej wymagające niż te z Hannah. Które są za przeproszeniem do gów.na niepodobne, a tych nowych DA się czasami posłuchać. Z tą pełnoletniością po części się zgadzam- strasznie drażnią mnie tacy ludzie. Aczkolwiek nie znasz jej, nie wiesz jak zachowuje się na odzień więc dlaczego wyciągasz takie wnioski ? Bo występuje w body (czy czymkolwiek innym kusym ) ? Przecież to tylko strój sceniczny, po mieście tak do cholery nie chodzi. Nie nie jestem jej fanką. Żeby nie było Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ @pauu26 08.10.10, 22:21 Dziecko- ja nie jestem Miley. Nie mam serialu, który puszczają na disnej szanel,kanale dla dzieci, i nie jestem sławna, nie wiem czy zauważyłaś, ale nie piszą o mnie w gazetach... więc mogę się zachowywac normalnie. Zresztą- mam bardzo mały kontakt z dziecmi. [oprócz tych w moim wieku, bo sama nazywam się dzieckiem] Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, i pomyśl, a później się wypowiadaj.. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
robcik Re: @pauu26 08.10.10, 22:30 blackout_ dziecko, ona nie będzie do 30 roku życia robić rzeczy dla 8-latek. Ona ma już w dupie tych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: @pauu26 09.10.10, 18:55 i to jest złe- dlatego pisze, że jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: @pauu26 10.10.10, 12:20 chodzi mi o to, że gdybyś była nią na pewno miałabyś dosyć tego, że jesteś utożsamiana z serialem dla 8 latek. Od czego są rodzice tych dzieci ? Chyba widzą co ich pociechy oglądają słuchają i powinni to kontrolować. Przeczytałam twoją wypowiedz drugi raz i może faktycznie zle odebrałam niektóre fragmenty za co przepraszam, ale spróbuj się trochę wczuć w jej sytuację. Montana się skończyła i dzieci muszą się z tym pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: @pauu26 10.10.10, 21:13 no spoko. skończyła się, ale- pomyśl. Nie zrobiłabyś tego inaczej? Niech sobie śpiewa takie piosenki i się tak ubiera, ale... powoli. Nie tak od razu. No cholera- wszystko z czasem. Dzieci po miesiącu o niej zapomną- wtedy- można robic z siebie 2gą Britney. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 21:31 Poniekąd mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Nuda... 08.10.10, 21:38 brak pomysłu, wyzywające pozy: to już widzieliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
krasula14 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 08.10.10, 22:22 Uwazam że jest super i całkowicie pasuje do piosenki. Nie jest dziecinny, bo przeciez Miley nie jest juz dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 07:50 nawet mi się podoba przynajmniej Miley Cy(t)rus wyrosła z Hany Śmietany Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:39 Mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:43 jest świetny. spodziewałam się czegoś w gorszym stylu. zaskoczyła mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:44 jest świetny. spodziewałam się czegoś w gorszym stylu. zaskoczyła mnie Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:50 Teledysk kobiecy, chociażby mało subtelny. Podoba mi się. Ale popatrzcie jak ona tańczy z tymi dziewczynami, to nie było tak o, że to niby z koleżanką. A z chłopakami to żadnym. Popiera w ten sposób homoseksualizm. A nie powinna bo wie, że obserwują ją i jest ona autorytetem dla małych dzieci. Bo co jak co ale ona zawsze zostanie Hanną Montaną. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.m Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 08:52 Moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
mjegi Nie lubię jej, ale.. 09.10.10, 09:02 O dziwo, podoba mi się. Myślałam że to będzie coś w stylu Party in the USA. Wolę nową Miley niż starą, ale ta nowa jest trochę sztuczna, bo każdy wie, że jest niepołnoletnia. Teledysk fajny, a makijarzyści świetnie się spisali Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 09:15 szczerze, zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 09:18 Nic szczególnego,są tysiące podobnych teledysków Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 12:10 Ciekawi mnie to, czy ona zdaje sobie sprawę z tego, że wciąż jest idolką 9-latek. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:34 Podoba mi się teledysk, ale uważam, że dla Miley jest zbyt dojrzały. Trochę śmiesznie w nim wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:40 mi się nawet podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
linda Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:43 piosenka właśnie mi się spodobała , ale teledysk nieee bardzoo. cały czas sceny się powtarzają i wgl nic w nim specjalnego, aaa i wkurza mnie ta czara siedka na jej głowie Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:47 Odważny jak na nią ... Ale piosenka fajna ... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_babcie Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 17:53 zmarnowałam kilka sekund życia ! Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough ..... 09.10.10, 17:56 Miley chce się wyzwolić spod wizerunku słodkiej dziewuszki, wykreowanej przez Disneya, ale tak naprawdę robi z siebie tanią sucz. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxshexxx Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 19:03 Nawet fajny Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Co myślicie o nowym teledysku Miley Cyrus ? 09.10.10, 19:09 Piosenka jest extra a teledysk spoko ale jednak Miley znowu pokazuje za wiele na swój wiek ale ogólnie jest spoko lubię Miley pomimo tej zmiany Odpowiedz Link Zgłoś