Dodaj do ulubionych

Ściągi ]:->

• ta_anka Re: Ściągi ]:-> 26.11.10, 19:51
      Czasami zdarza mi się ściągać, najczęściej wkładam ściągę do piórnika, bądź poprostu patrzę do książki, ale to już zależy na jakiej lekcji.
    • crookers oto moje sposoby: 27.11.10, 19:12
      nauczycielka nigdy mnie nie przyłapała,ale trzeba uwazac xD
      -karteczka w rękawie
      -karteczka pod kolanem
      -na ręku
      -na gumce do ścierania
      -na etyketce od picia
      -we włosach (xd)
      -przykleic do krzesła
      i pare innych.Chyba,że wolisz się nauczyc...
    • kararock Re: Ściągi ]:-> 27.11.10, 19:16
      he he no więc ja dopiero w tym roku zaczęłam wcześniej jakoś potrzeby nie miałam zresztą siedziałam w pierwsze ławce ;/ masakra a teraz ja daje innym i oni mi wink
    • fantabuu więc ; > 27.11.10, 19:22
      eee , albo mam podrekawem , albo nagrywam lekcje , i zaś puszczam przez sluchawki ?
      eeem , albo przyklejam pod bluze i nic niewidac.
      to z bluzą funkcjonuje u mnie od 3 klasy gim , tzn od poczatku roku i nikt mnie nie złapał.
      tylko że ja mam luźne bluzy . ; ]
    • blablablaa sieeeeeeeeeeet.XD 30.11.10, 09:59
      mnie złapała dwa tygodne temu na geografii.XD ale nic mi nie zrobiła.

ściąganie jest <3.
      ;d
    • pyskatagowniara Re: Ściągi ]:-> 30.11.10, 20:42
      Ja bardzo często ściągam . Dzisiaj też xD Miałam spr. z Biologi .
      Przyznam szczerze że jestem w tym dobra xd
      Miałam już dużo pomysłów takich jak : przyklejenie do podeszwy , albo jak mam dluga bluzke przykleic tasma na udzie i zakryc bluzka, w piórniku a teraz zaczelam normalnie trzymac pod kartka na której pisze sprawdzian czy kartkówke . Dzisiaj to pani siedziala z gębą w jakiś kartkach i nawet nie patrzała, wszyscy sobie ściągi dawali xd Jakoś się udało . smile
    • misaki Re: Ściągi ]:-> 30.11.10, 20:46
      moja ściąga polega na tym, że ściągam testy z internetu. ale tylko z chemii. inne przedmioty ogarniam. no i po prostu uczę się tych odpowiedzi na pamięć. ostatnio dostałam 5 w ten sposób, o. wiem, że to oszustwo, ale w inny sposób nie jestem w stanie ogarnąć materiału, nie wiem jak poradzę sobie w liceum/technikum...
    • szukajmnie Re: Ściągi ]:-> 30.11.10, 21:08
      Nie znam takiej osoby , która przynajmniej raz w życiu by nie ściągała. tongue_out
      Jutro mam 3 sprawdziany ... a mój piórnik jest wypchany po brzegi tymi małymi, jakże pomocnymi karteczkami. ;P
      • xblack_dollx Re: Ściągi ]:-> 30.11.10, 21:14
        ściaga to podstawa na sprawdzianie : P
        • paula11 Re: xblack_dollx 02.12.10, 10:19
          Dokładnie xD
    • andzius163 Re: Ściągi ]:-> 04.12.10, 12:22
      zawsze pod sprawdzianem mam kartkę. nie zorientowali się jeszcze nigdy. choć na informatyce nasz pan jest tak zainteresowany czy nie ściągamy, że możemy mieć książkę na ławce, on się nie zorientuje.
    • andzius163 Re: Ściągi ]:-> 04.12.10, 12:22
      zawsze pod sprawdzianem mam kartkę. nie zorientowali się jeszcze nigdy. choć na informatyce nasz pan jest tak zainteresowany czy nie ściągamy, że możemy mieć książkę na ławce, on się nie zorientuje.
    • temptation Re: Ściągi ]:-> 04.12.10, 12:43
      Ja ściągi chowam do piórnika , kiedyś miałam je w rękawie -niezawodny sposób xd . ściąg mam tak dużo że zaczęłam je kolekcjonować ^^ .
      • cariette Re: Ściągi ]:-> 04.12.10, 12:50
        Ściągam . Tylko na chemii się nie da . Ona wszystko widzi . Nie zostałam przyłapana . Na razie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka