11.10.10, 19:03
Wybieram się do lekarza, a dokładniej ginekologa. Powiedzcie mi czy tam trzeba
jakoś specjalnie o siebie zadbać ? Chodzi dokładniej o depilację. Idę pierwszy
raz więc kompletnie nic nie wiem, a mamy wstydzę się spytać. Nie jest to żadna
prowokacja tylko normalne kobiece pytanie.
Obserwuj wątek
    • miss...nothing Re: Lekarz 12.10.10, 20:20
      A z kim idziesz do tego lekarza? Bo skoro masz 15 lat to musisz iść raczej z
      mamą bo dopiero od 16 lat mozna samemu. Radziłabym ci zebyś wydepilowała miejsca
      intymne bo na pewno lekarzowi nie jest miło jak musi oglądać busz , no chyba ze
      go nie masz...
      • majson Re: Lekarz 12.10.10, 22:15
        nie trzeba się golić. Oczywiście jeśli chcesz to proszę. No i nie można miec
        okresu jak się idzie do ginekologa(tak przypuszczam). No i ogólnie oczywiście
        się wcześniej dokładnie umyć. Ogólnie nic szczególnego.
      • pinezzkaaa Re: Lekarz 24.10.10, 20:51
        Można można samemu smile A lekarzowi to naprawde obojętne czy wydepiluje czy nie .
    • linda Re: Lekarz 13.10.10, 12:06
      zrób tak aby było widać , że jesteś zadbana. postaw się na miejscu lekarza. czy chciałabyś oglądać czyjś busz ? nie musisz tego robić , ale ja tam bym wolała aby nie pomyślał sobie o mnie jak o zapuszczonej lasce. umyj się przed samym pójściem, aby nie śmierdziało potem czy czymś tam i tyle smile perfumować raczej nie musisz surprised
    • katsuumi_17 Re: Lekarz 13.10.10, 14:48
      Łatwiej by było, gdybyś się ogoliła i higieniczniej. Ale obowiązku nie masz.
    • nikawika Re: Lekarz 13.10.10, 14:59
      higieniczniej będzie się ogolić . ;dd i dokładnie umyć . ;d
      i nie zapomnieć daty pierwszej i ostatniej miesiączki . ;0
      • w_paski ginekolog.. 13.10.10, 15:17
        brr...ale po pierwszej minucie ,,trema" przechodzi i jedziesz dalej
        absolutnie nie
        to ginekolog ona/on widzieli tysiące nigich dziewcząt i większość z nich niebyła
        wydepilowana
        np. ja mam 13 lat trudno żebym się goliła.... nie spojrzałam ile ty masz lat ale to akurat bez
        znaczenia
        zresztą to wcale nie jest bardziej higieniczne włosy łonowe są po to by chronić to czułe
        miejsce przed bakteriami i jeśli się w należyty sposób o nie dba to jest wręcz bardziej
        wskazane
        możesz się o to jeszcze dopytać lekarza on o tym wie więcej o demnie
        poprostu się umyj poczekaj aż skończy okres załóż majtki których się nie wstydzisz (czyli
        nie sprane w misiewinkstrojenie się w koronki też mało wskazane)
        i pozwól mu pracować
        (najlepiej przed wejściem zdejmij wkładkę jeśli nosisz)
    • insidelia Zapraszam do artykułu mojego autorstwa 13.10.10, 15:31
      Zapraszam do artykułu na moim dawnym blogu.
      Napisałam tam dokładnie o pierwszej wizycie u ginekologa. wink
    • pinezzkaaa Re: Lekarz 24.10.10, 20:50
      Jeśli będziesz sie lepiej czuła to sie wydepiluj. Ale wiesz on jest przyzwyczajony do oglądania i
      młodszych dziewczyn i starszych pań ate drugie to chyba nie wszystkie się tm depilują więc
      jemu to nie będzie chyba robiło różnicy. Wazne żebyś rpzed sie umyła i wysikała sie wcześniej
      smile
    • blondzia Re: Lekarz 24.10.10, 20:55
      Trzeba mieć czystą bieliznę i przed wyjściem koniecznie się umyć . ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka