mileyyc Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 18:32 1.Guns N'Roses i Velvet Revolver, 2.Michael Jackson, Gerard Way, Kurt Cobain. 3.RBD 4.Hard Rock i Heavy Metal 5.Dangerous Michael Jackson 6.Miley Cyrus, Slash, Axl Rose, Izzy Stradlin, Duff McKgan, Michael Jackson. 7. na Perfect, dwa razy i było zajebiście ! na Fellu, na Blue Cafei itp. 8.na gitarze. 9.hip-hop itp. Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 ; ] 12.10.10, 18:32 1. Metallica 2. Jimi Hendrix 3. Tokio Hotel 4. Rock 5. wszystkie Hendrix'a 6. Metallica i Jimi Hendrix 7. nie byłam 8. niee gram 9. hip hop. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 18:32 1. 30 SECONDS TO MARS 2. JARED LETO 3. A CHEMICAL ROMANCE ALBO THE BEATLES 4. ROCK 5. A BEAUTIFUL LIE I AUTOREM JEST ZESPOL 30 SECONDS TO MARS 6. JARED LETO 7. MOGLAM ISC NA 2 KONCERTY 30 STM ALE PRZEZ MOICH KOCHANYCH STARYCH NIE BYLAM. BYLAM BLISKO SAMOBOJSTWA 8. OD PIATKU BEDE NA GITARZE 9. REGGE, RAP, HIP HOP Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 18:35 1.Jaki jest twój ulubiony zespół/Band od Skulls 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka/Joan Jett 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz?/ TH 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ?/rock alternatywny, indie rock, rock 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem?/Baby Darling Doll Face Honey-Band of Skulls 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek?/Band of Skulls 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało ?/nie byłam, nigdy rodzice nie chcieli mnie puścić 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ?/nieee 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? /techno <ugggh> Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie11 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 18:42 Hej;] 1. Cascada 2. Ashley Tisdale 3.Nie wiem 4. Pop 5. Taylor Swift- Fearles(czy jakoś tak) 6. Ash Tisdale 7. Byłam na koncercie K. Ryan i Sparks. Było fajnie. 8. Nie.:[ 9. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 12.10.10, 18:43 1. Muse, Paramore, Linkin Park, Evanescence [te chyba najbardziej] 2. hmm.. nie mam ulubieńca . 3. Tokio Hotel 4. rock, alternatywna, pop 5. nie mam ulubionej płyty . 6. Muse, Adam Lambert, Evanescence, Paramore, One Republick, Linkin Park, UNKLE, Florence + The Machine, Tom McRae, Travie McCoy 7. na wielu.. aż wstyd się przyznać.. ale z tego wszystkiego pamiętam tylko Ich Troje [ale obciach ; pp teraz mnie zlinczujecie] i Feel [dostałam za darmo bilet od szkoły wiec se poszłam ; pp] 8. w podstawówce grałam na flecie.. Ogólnie lubię pobrzdąkać na gitarze brata. Albo na pianinie pani od muzyki. ; d 9. DISCO POLO ! omg !!! I jeszcze TECHNO ! -,- masakra - totalna . Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 18:56 1. happysad 2. o.s.t.r. 3. virgin 4. dancehall 5. o.c.b. , o.s.t.r. 6. o.s.t.r. 7. nie pamiętam , raczej nie chodzę .. 8. gitara 9. country Odpowiedz Link Zgłoś
magda1495 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:04 1.Black Veil Brides 2.Andy Sixxx 3.Nirvana 4.metal/screamo 5.Rammstein - Liebe ist fur alle da 6.Bullet From My Valentine 7.nie,bo matka mnie z chaty nie wypuści 8.flet...uczę się na pianinie 9.nienawidzę popu,disco polo,r&b,wszystkiego co słodkie... Odpowiedz Link Zgłoś
milkaa_ Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:13 1.Oczywiście Tokio Hotel 2.Bill Kaulitz 3.Jonas Brothers 4.Rock ! 5.Wszystkie Tokio Hotel 6.Bill Kaulitz - znowu 7.Na Wilkach - było ekstra 8.Ucze sie grać na gitarze 9.rap Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:20 1. nie mam jednego. do moich najulubieńszych zaliczam U2, Paramore oraz Kings Of Leon. 2. wokalistka - Hayley Williams, wokalista - nie mam. 3. Tokio Hotel, Feel itp. 4. Rock i podgatunki. 5. nie posiadam. 6. Kurt Cobain (pisał), Hayley Williams. 7. niestety nie miałam okazji. 8. nie gram. 9. disco polo, techno. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:14 1 & 2: kazał Ci ktoś kiedyś wybierać między mamusią a tatusiem? tak bym się czuła, gdybym musiała postawić jeden zespół z tych najlepszych wyżej od drugiego. całość mojego gustu, czyli odpowiedź na pytanie o ulubioną wokalistę, wokalistę i zespół tutaj. 3. the cranberries XD ostatnio nad tym myślałam i to jedyne przyszło mi do głowy. 4. electro/indie rock/alternatywa, i mnóstwo podgatunków. + jakiś pop, metalcore, ale w niewielkich ilościach. 5. najlepsza płyta? kolejny raz nie da się wybrać. może najlepszej na świecie jeszcze nie przesłuchałam? jednak wydaje mi się, że najlepszą dyskografię, jakże skromną, bo liczącą dwie płyty, posiadają my bloody valentine. 6. teksty kocham wszystkie, mogą być o czymkolwiek. lecz chyba pj harvey. 7. *UWAGA DUŻO LANSU* katy perry, panic! at the disco, 30 seconds to mars, muse, the big pink, chemical brothers, the horrors, the flaming lips, fm belfast, art brut, the raveonettes, toro y moi, efterklang, tindersticks, franz ferdinand, calvin harris x2, gaba kulka, faithless, delphic, metronomy, friendly fires, thievery corporation, uffie, bloody beetroots dc 77, booka shade, boys noize mikromusic, royksopp, deadmau5, dizzee rascal, kamp!, fischerspooner, MGMT, skinny patrini, groove armada, indigo tree, pulled apart by horses, happy pills, O.S.T.R., casiokids, dum dum girls, muchy x2, archie bronson outfit, mouse on mars, these are powers, hey, mew, dinosaur jr, a place to bury strangers, plastic, the crystal method, lali puna, radio dept. tak, nie każcie mi o każdym czegoś mówić, jednak w większości jestem na 'tak'. 8. gram na gitarze akustycznej. 9. kocham całość muzyki. nie mogę odrzucać żadnego z jej elementów. nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa98 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:18 1. Pramore;** 2.Hayley Williams 3.Feel bleee 4.Rock 5. no hm... 6.... 7.nie 8.Tak gram na gitarze i planuje zacząc uczyc sie na perkusji;** 9. chyba Regge i Rap ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:19 1. The Horrors, Nirvana 2. Darin 3. Uuu... dużo. Nienawidzę zespołów typu Feel. A jest tego mnóstwo. 4. Wszystkie odmiany rocka 5. The strange house - The Horrors 6. A bo ja tam wiem... Może Nirvana? Lubię jeszcze teksty Cool Kids of Death 7. Taa... byłam. Mezo, In-grid (?), Grupa Operacyjna. Koncerty były za darmo w święto naszego miasta xd najlepszy był Operacyjnej... 8. Taa... na flecie xd ale zawsze zapominam jak się grało 'b'. i na lekcji długopisami walę we wszystkie rzeczy jakie napotykam i udaję że gram na perkusji... 9. Techno... i te taki elektryczne xd koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk meine. 12.10.10, 19:23 1.Jaki jest twój ulubiony zespół? Alice Cooper, The Beatles, Placebo, Joy Division, Devil Doll (włoski zespół, nie retro-wokalistka), The Runaways, Pet Shop Boys, The Birthday Massacre, Misfits, Danzig i inne. 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka? Kate Bush, David Bowie, Paul McCartney, Elvis Presley, Ozzy Osbourne, Tori Amos, Glenn Danzig. 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz? AC/DC, Guns n Roses, Kerli (fu), Muse i inne. 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ? Nie lubię dzielić swojej muzyki na gatunki, ale cóż - rock, art rock, pop z lat osiemdziesiątych, heavy metal, post-punk, hard rock... 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem? Zdecydowanie "Hounds of Love" Kate Bush. We wrześniu płyta obchodziła dwudzieste piąte urodziny <3 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek? Nie zwracam uwagi na tekst (chyba, że jest niewiarygodnie głupi). 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało? Mam wymieniać? Cóż: Deep Purple, Placebo, Faith No More, Prodigy, Ting Tings (zeszłoroczny open'er, widać?), Kumka Olik (beznadzieja kompletna), Basshunter, Avril Lavigne i jeszcze tam parę. 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim? Na pianinie od siedmiu lat. Chciałabym na kontrabasie. 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? Rap, techno, dnb - nie przemawiają do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 19:33 1.nie mam ulubionego ale lubie nawet Jonas Brothers i Metallica 2.Miley Cyrus Selena Gomez, Beyonce i lady Gaga 3.Tokio Hotel 4.nie mam lubie kazdy rodzaj muzyki 5.nie mam ulubionej płyty bo słucham muzy z kompa 6.nie mam pojecia.... 7.bylam na koncercie Pectusa, Ewy Farny no i słyszałam Celine Dion no i jeszcze raz na Opolu byłam 8.na gitarze i perkusji i ucze sie na pianinie 9.nie przemawia to rap ale lubie go słuchac.... Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 20:44 1. destiny's child 2. SHAKIRA/katy perry/christina aguilera/beyonce 3. tokio hotel 4. pop rock/pop/rock en espanol/latin/electro etc. 5. nie wiem jaka jest ta "najlepsza", jest wiele świetnych płyt 6. shakira 7. katy perry/madonna, na katy było niesamowicie 8. nie gram, choć kiedyś trochę na gitarze 9. polski hip hop, rap. za reggae też nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 12.10.10, 23:06 1. Nie posiadam ulubionego, ale bardzo lubie Slipknot, Marilyn Manson, Iron Maiden, Bullet For My Valentine, Genesis, Staind, Guns N' Roses 2. od dłuższego czasu Corey Taylor, ostatnio polubiłam Raya Wilsona 3. Nie wiem. 4. Rock, Metal 5. Oh, tu chyab nie potrafie wybrać. Teraz bardzo lubie płytę Vol. 3: (The Subliminal Verses) Slipknota, ale pewnie niedługo mi się zmieni. 6. Nie potrafię wybrać. 7. Byłam na Rayu Wilsonie z jego projektem Genesis Klassik i było bardzo fajnie 8. Nie ma chyba takiego. Staram się być tolerancyjna i uważam, że można słuchać wszystkiego. Każdy słucha tego, co do neigo przemawia i nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. muzykaa. 12.10.10, 23:18 1. bring me the horizon; sleeping with sirens; black veil brides; hopes die last; alesana; a skylit drive; lovehatehero; escape the fate (to z Ronniem <3); woe, is me; pierce the veil; rosaline; saosin; breathe carolina; brokencyde; eatmewhileimhot! -to tyle na dziś ,XD 2. wokalista -Oliver Sykes, Kellin Quinn, Ronnie Radke, Vic Fuentes, Andy Sixx; za żeńskim wokalem nie przepadam, chyba że chodzi o japońskie nuty. 3. nie trawię.. ogólnie popu, rapu, techno, dance itp. 4. post-hardcore, screamo, deathcore, emocore, emo, j-pop, j-rock, dobry electronic +screamo. 5. oj, pełno ich. najnowsza płytka bmth jest cudowna, 'the emptiness' alesany powala na kolana <3, soundtrack z anime Pandora Hearts w wykonaniu Yuki Kajiury. 6. wszyscy, których słucham, WYŁĄCZAJĄC brokencyde. 7. byłam, na kilku, ale żadne nie były powalające. 8. grałam na gitarze, znudziło mi się. 9. wymieniłam w 3 pytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;] 12.10.10, 23:40 1 Nirvana , 2 Kurt Cobain , Jared Leto , 3 Jonas Brothers , 4 rock , 5 In Utero - Nirvana , 6 Tokio Hotel , 7 niee , 8 no pianino , 9 r&b czy jakoś tak i słitaśny pop . Odpowiedz Link Zgłoś
martucha027 Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 13.10.10, 06:37 1.Jaki jest twój ulubiony zespół<br /> Pectus, PIN, One Republic, Evanescence<br /> 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka<br /> Ewa Farna, Kasia Kowalska, Beyonce, Katy Perry, Katie Melua, <br /> 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz?<br /> hmmm.... Tokio Hotel. Nie lubię też Justina Bieberra. 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ?<br /> pop- trochę rock and rolla i rocka<br /> 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem?<br /> Podobają mi się płyty farny: "Ticho", "Cicho" i "Virtualni". I to są moim zdaniem najlepsze. <br /> 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek?<br /> --- 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało ? big_grin<br /> Nie, nie byłam... 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ?big_grin<br /> Uczę się grać na organach. <br /> 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? <br /> techno, rap.... Odpowiedz Link Zgłoś
zjem.cie.karpiu Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 13.10.10, 07:38 1.Jaki jest twój ulubiony zespół D'espairs Ray, Dir en Grey, Tokio Hotel 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka Hizumi z Desp i Kyo z Diru *o* 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz? żadnej 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ? rock, j-rock 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem? ostatnio mam bardzo faze na "Monsters" Desp ale to nie jest moja ulubiona płyta XD 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek? Diru. 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało ? byłam na wieeeeeeeeeelu koncertach. Tokio Hotel dwa razy, Diru, Despa dwa razy, Dio, Ra:IN, Guild... najbardziej podobało mi się na pierwszym koncercie Despa, bo zespół miał niesamowity kontakt z fanami. było wspaniale, nie da się tego opisać słowami. po koncercie wszyscy płakali i dzwonili do znajomych, żeby im to opowiedzieć. najlepszy dzień mojego życia<3 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ? na gitarze elektrycznaj, na perkusji i pianinie 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? techno. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzova_ Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 13.10.10, 08:15 > 1.Jaki jest twój ulubiony zespół - Big Time Rush > 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka - Michael Jackson > 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz? - nie wiem . >4. Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ?- pop > 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem? - Lubie bardzo dużo płyt > 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek? - nie wiem > 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się > podobało ? Kombi -tak , Doda - tak se > 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ? - nie > 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? - Metal Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung .. 14.10.10, 13:48 1. Dong Bang Shin Ki 2. alan, Ayumi Hamasaki 3. nie odpowiem na to pytanie, przykro mi 4. k-pop, j-pop, c-pop 5. Dong Bang Shin Ki - Mirotic, The Secret Code 6. Kim Jaejoong, Park Yoochun 7. byłam, kilka lat temu na koncercie Pustek - podobało mi się 8. nie gram, ale chciałabym umieć grać na pianinie/erhu 9. disco polo, techno itp. Odpowiedz Link Zgłoś
janeaustin Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 14.10.10, 14:32 1.Muse, Paramore 2.Hayley williams 3.Feel 4.rock 5.- 6.eminem 7.byłam na wielu koncertach lecz żaden mi sie nie podobał moze dlatego że byli to polscy wykonawcy 8.pianino 9.disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
lovememanytimes Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 14.10.10, 15:08 1.Jaki jest twój ulubiony zespół Paramore, Muse, Linkin Park 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka Justin Bieber; Hayley Williams 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz? RBD 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ? pop; rock 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem? My World; My World 2.0 =Justin Bieber 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek? uh nie wiem ;/ Justin Bieber ? 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało ? bylam ale to zaden znany zespol Ale bardzofajnie bylo. 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ? nie gram ;/ 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? techno xD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 14.10.10, 19:59 1.Jaki jest twój ulubiony zespół Nie mam takiego . 2.Jaki jest twój ulubiony wokalista/tka Katty Perry 3.Jakiej kapeli raczej nie trawisz? nie zastanawiałam się nad tym 4.Twój ulubiony rodzaj muzyki to... ? pop 5. Jaka według ciebie jest najlepsza płyta i kto jest jej autorem? nie znam się na płytach itp 6.Który zespół bądź artysta pisze wg. Ciebie najlepsze teksty piosenek? nie mam pojęcia , rzadko patrzę na tekst . Może to głupie , że piosenka dla mnie ma mieć fajną nutę . 7. Byłeś/aś kiedykolwiek na jakimś koncercie? Jak tak to na czyim i czy ci się podobało ? nie chodzę na koncerty , w moim mieście rzadko koncertują jakieś gwiazdy , na które watro byłoby pójść na koncert . 8.Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli tak to na jakim ? Nie gram . 9.Rodzaj muzyki, który nienawidzisz lub nie przemawia do Ciebie to? hevi metal , rock , nie wiem dokładnie jak to się piszę . Po prostu nie interesuję mnie ten rodzaj muzyki , oczywiście nie uważam kogoś za głupiego , czy jakiegoś nie w moim stylu , jeśli słucha rocka . to bez znaczenia charakter to się najbardziej liczy . Odpowiedz Link Zgłoś
khepri Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 14.10.10, 21:05 1. 30 Seconds To Mars 2. Jared Leto 3. Tokio Hotel 4. rock 5. A beautiful lie - 30 Seconds To Mars 6. 30 Seconds To Mars 7. na koncercie 30 Seconds To Mars 8. gitara Odpowiedz Link Zgłoś
reve. Re: Kilka pytań dotyczących muzyki. 15.10.10, 21:57 1. Simple plan, Nickelback i O.N.A. 2. Avril Lavigne i Agnieszka Chylińska. 3. Pectus, Feel. 4. rock, pop, rock-pop, hip-hop. 5. Let go- Avril Lavigne 6. Agnieszka Chylińska. 7. Na T.love. Na żywo są świetni podobało mi się 8. Na gitarze akustycznej. 9. Disco polo, techno, disco. Odpowiedz Link Zgłoś