Dodaj do ulubionych

Bo już nie wiem co mam robić ;(

13.10.10, 18:12
Zacznę od początku...
Miałam kumpelę, Kaśkę...
Tydzień temu moja kol z klasy pyta się nas czy kupujemy kwiaty na dzień nauczyciela, a
Kaśka mów że ona już zamówiła 7róż za które mamy zapłacić 50 zł. Miałyśmy tylko 30
więc połowa klasy wydarła się na nią za to że nic nam o tym nie powiedziała. Ona zwaliła to
wszystko na mnie ...
Zaczezła się wojna klasowa, 3/4 klasy jest przeciwko niej, a reszta neutralna.
Pewnego dnia przychodzimy do szkoły i dowiadujey się ze jest pani której nie było tydz,
mamy pisac planowana kartkówke, tylko że my myślelismy że jej tzn nauczycielki nie
będzie. Najlepszy uczen w klasie powiedział że nalekcji się przełoży. Ta kartkówk miała byc
z 20 słówek. Na lekcji mówimy że chcieliśmy przełozyc kartkówę a pani na to ze był już
przedstawiciel klasowy i przeożył na za dwa dni z 40 słówek. I wiecie kto to ?. Kaśka...
Chłopaki i dziewczyny do niej zaczeły skakać.. wyzywać ja, ja siedziaalm cicho,
postanowiłam się nie odzywać.Trwa to już tydz. Kaśka ma taką pseudo koleżaneczkę Alę i
teraz one mówią kumplowi jak ja to tej Kaśki ne wyzywam, czego to ja jej nie mówię.. juz
nie wytrzymuję... Gadaja tak na mnie już do wszystkich....

Proszę bez komentarzy typu żal...
Zalezy mi na tym..
Prosze pomóżcie....
Obserwuj wątek
    • sliwka_33 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:18
      Proszę pomózcie...
    • sliwka_33 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:19
      • pola16 walka z wiatrakami....Nie masz z nimi szans, wiem 13.10.10, 18:24
        Za dużo ich jest, jesteś przegrana. Szukaj koleżanek w innym gronie, które będą
        trzymać z Tobą, a nie Ci dupę na boku obrabiać!
      • memories_ Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:25
        Nie bardzo coś z tego zrozumiałam.
        • jay_bieber Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:27
          memories_ napisał(a):

> Nie bardzo coś z tego zrozumiałam

no... właśnie ja też... shock
      • sliwka_33 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:25
        Proszę...
        • ashley_miley Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:30
          Powiedz jej tak " kasiu kochanie dlaczego oklamujesz wszsytkich ,ze to moja wina
          ? ' ( powiedz to przy osobach z klasy czy cus) u mnie to dziala slowa typu
          skarbie.. xD moze to glupie ,ale skuteczne na takie wredne jędze.. -.- A ty ?
          pewnie masz innych znajmoych ,lub 'kolege' jak one ;>
    • klama_kcmil Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:32
      Ja na Twoim miejscu przestałabym się z tą Kasią zadawać i znalazła sobie inne, lepsze
      koleżanki w klasie. A z tą Kasią najlepiej sie rozmów i powiedz jej, że nie życzysz sobie tego,
      aby gadała głupstwa o tym, że Ty ją rzekomo wyzywałaś. Nie przejmuj się.
    • sweety_98 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 13.10.10, 18:35
      szczerze, nie kumam czego oczekujesz... żeby nie wrzeszczeli na twoją koleżanke? to jej
      sprawa i ludzi których to wkurzauncertain jak ją lubisz to jej powiedz żeby bardziej przemyślała rzeczy
      które robi... na początku napisałaś "miałam koleżanke", to ci na niej zależy teraz czy kiedyś ją
      lubiłaś? i to nie jest komentarz typu żal...

ps: 7 róż za 5 dych? o boże gdzie ona je kupowała? xD
      • sliwka_33 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 14.10.10, 08:43
        Niee, ja nie chce się z nią dalej kumplować, poprostu nie chce by one gadały na mnie że to
        ja jestem ta zła, i wgl. Dziękuje Wam za pomoc... ale dalej jakoś nie wiem co mam robić...

P.s.: Do sweety_98: te róże zamówiła u swojej ciotki, ...
    • grim Bu 14.10.10, 08:59
      Olej je jak są głupimi k. eee no każdy wstawi to co chce... idź do innych pogadaj a je miej w
      dup*e
    • sandra6565 Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 14.10.10, 09:21
      powiedz jej ,,Ej Kasiu dziecino odwal się odemnie,to nie ja jestem ta zła tylko
      ty dziecko więc zamknij ryj ok?''
    • only_exception Re: Bo już nie wiem co mam robić ;( 14.10.10, 09:42
      olej to wink a co ci z tej Kaśki czy coś, większość jest za tobą wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka