yabbi Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 12:33 Ja osobiście słucham reggae..czasami ale rzadko pop, lecz też częst techno <3 a co to straszych piosenek to Bob Marley ;* Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 12:36 nirvana - come as you are. nirvana - lithium. goo goo dolls - iris. live - overcome. Odpowiedz Link Zgłoś
lithh :DD 17.10.10, 13:02 Hymm.....podam wam kilku wykonawców 1.Judas Priest 2.Van Halen 3.Alice Cooper 4.Motley Crue 5.Guns N' Roses 6.Pink Floyd 7.Dżem 8.Celine Dion 9.Jennifer Lopez 10.Def Leppard 11.KISS 12.The Police 13.David Bowie 14.Skid Row 15.The Sisters of Mercy 16.Black Sabbath 17.Wham! 18.S.ex Pistols 19.The Doors 20.U2 21.Ramones 22.Ratt 23.Slash Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia123 Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 13:42 Bomfunk mc's - freestyler < 3 Kocham ją. mam nawet na fonie ; ) I dla mnie nie ważne, że ma 1o lat.; ) Odpowiedz Link Zgłoś
katyk . 17.10.10, 14:48 Najpopularniejsze hity Bee Gees, ABBY, The Beatles... Kocham też nostalgiczny pop lat osiemdziesiątych, do których bawili się moi rodzice... Olivia Newton-John, Pet Shop Boys, Yazoo, Blondie i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
lotties Wtedy było lepiej ! 17.10.10, 15:54 W latach 80 była robiona najlepsza muzyka. Michael Jackson... On jest Bogiem muzyki!!!! Beatlesi byli świetni ! Sting, Tina Turner... a nie ta sieczka co teraz " bejbe aj low juuuu" " bejbe ju are hot end seksi" tylko takie teksty lecą w każdej piosence. A w teledyskach same gołe baby. wtedy było lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 16:03 Dżem, Myslovitz, Lady Pank Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 16:05 no i może Perfekt ale to nie są już takie starsze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
basia1994 Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 16:57 sexapeal, być kobietą, bo z dziewczynami Odpowiedz Link Zgłoś
mkarolcia93 Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 18:09 Ja od dłuższego już czasu słucham piosenek THE RUNAWAYS... w Polsce nie były znane raczej, ale Japonia i USA je kochały... Joan Jett gitarzystka zaczęła karierę solową zaraz po rozpadzie zespołu i nagrała płytę sama, gdyż żadna wytwórnia nie chciała z nią pracować... okazało się, że sprzedaż była bardzo duża - 10mln egzemplarzy... jej największym hitem była piosenka "I LOVE ROCK N ROLL" do dziś nagrywa się jej cover'y ... a także piosenka "BAD REPUTATION" jest wielkim hitem Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Lepsze... 17.10.10, 19:10 No jasne że za czasów naszych rodziców były lepsze piosenki. Mam na myśli Queen czy nawet i Modern Talking czy jakoś tak. Wtedy gwiazdami zostawali tylko niektórzy, tacy którzy mieli naprawdę dobry głos a nie tak jak dzisiaj - każdy może zostać gwiazdą pomimo że ma za grosz talentu. Takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
attentiondanger Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 19:31 lieb_de_sekunde napisał(a): > Hej . Znacie jakieś ciekawe piosenki, które mają już kilkadziesiąt lat, a > nadal są na topie? Których słuchali nasi rodzice, a może nawet dziadkowie? > Co o nich sądzicie? Uwazacie, ze kiedys grano lepszą muzykę niż teraz, czy > może na odwrót? > Jakie są wasze ulubione piosenki z dawnych lat? > Piszcie Ja lubię sluchać Dżema . Wiem , że jets to stary zespół , moja mama tez tego sluchała jak byla mloda . A czy tamta muzuyka byla lepsza nie umiem powiedzic . Lubie wspolczesne zespoly i te starsze tez . Odpowiedz Link Zgłoś
krychaxd Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 19:38 Elton John - I'm Still Standing Republika - Biała Flaga Bajm - Nie ma wody na pustyni Kombii - Słodkiego, miłego życia Odpowiedz Link Zgłoś
muffins Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 20:14 abba albo beatles - yesterday . piękna Odpowiedz Link Zgłoś
alwayys Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 20:37 Są na pewno, ale ja takiej muzyki nie słucham, więc nie podam poszczególnych tytułów. XD Odpowiedz Link Zgłoś
ama_1995 Re: Piosenki pokoleń... 17.10.10, 22:02 Dobra jest taki song, który słuchała moja mama... a ja teraz kocham tą piosenkę Metalica- Nothing else matter Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Piosenki pokoleń... 19.10.10, 10:26 ama_1995 : matters Też uwielbiam Metallice. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś