hellokiciara 17.10.10, 18:48 czy znacie tego wokalistę . ? bardzo podobają mi się jego piosenki . jak dla mnie , to on tworzy ciekawe utwory czekam na wasze zdanie co o nim sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara link do jednej piosenki czesława 17.10.10, 18:49 www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Czesław śpiewa 17.10.10, 18:50 ma zajebisty głos i akcent . (; te z mi się podobają jego piosenki . Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Czesław śpiewa 17.10.10, 18:54 Widziałam go raz, w programie "Kocham Cię Polsko!" i szczerze powiem, że nie przypadł mi do gustu. Ale cóż, to tylko pierwsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 :) 17.10.10, 18:59 tak znam -moja siostra była kiedyś na jego koncercie i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Czesław śpiewa 17.10.10, 19:00 Znam,I bardzo go lubie jego piosenki maja fajny sens.. Najbardziej lubię maszynkę do ćwierkania Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czesław śpiewa 17.10.10, 19:07 czesław był u mnie dwa dni temu na koncercie i gapa nie poszłam. ale raz go widziałam, z tym, że nie śpiewał, a grał - na koncercie efterklang, na offie, jako gość. ogólnie czesław jest taką pogodną osobą, choć jego muzyka tak sobie do mnie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Kocham Cię Polsko. 17.10.10, 19:30 W programie widziałam go i bardzo mnie urzekła piosenka "Caesia & Ruben " :] Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 to najpiękniejsza piosenka świata 02.12.10, 22:38 Caesia & Ruben, Czesław + Nosowska. Poza tym kocham tego Pana, ubóstwiam, miałam jechać aż do Lublina na koncert, ale matury i konkurs [następnego dnia] ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czesław śpiewa 27.11.10, 19:29 Of kors, że znam. Bardzo pozytywne ma te piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkowa Re: Czesław śpiewa 03.12.10, 17:38 mój tata często słucha go w samochodzie, a jeśli chodzi o mnie to ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś