asia_sweetheart 18.10.10, 23:30 Na kotku jest duzo dziewczyn które wstawiają nie swoje zdjęcia : /////////// to moim zdaniem dziwne bo wstawiaja jaks nieznanych dziewczyn. Nie wiem dlaczego. Ale to głupie . co ty o tym sądzicie lasski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Cudze fotki : ((( 18.10.10, 23:47 noo niektóre wstawiają jakieś gwiazdy to jeszcze ujdzie choć też wolę żeby wstawiały własne foty a jak wstawiają cudze i piszą że to ich to normalnie żal tyłek ściska Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: chca sie 19.10.10, 00:11 a mi żal takich dziewczyn które wstawiają swoje zdjęcia, ale piszą, że to koleżanka i mamy stwierdzić czy jest ładna ;/ LOL Odpowiedz Link Zgłoś
paniveronika Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:24 tępić dzieci trzeba po prostu i do admina Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:49 myślą, że ktoś się na to nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:58 Ty też nie masz sowich zdjęć. -,- A podobno wszyscy cię kochają i jesteś taka piękna. I żałosna przy okazji. AC/DC, Slipknot, Korn, System Of a Down, Nirvana, Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers, Iron Maiden, Black Sabbath, Metallica - to jest prawdziwy rock i metal! Miley Srajrus i Selena Gomez nie grają rocka, tylko pop, kótrego tak nienawidzisz! Zjeber tak samo. I nie mów mi, Że to ja się nie znam na muzyce, bo to jest żałosne. Może Michael ci się też nie podoba, ale wiesz on umarł, a zmarłych się raczej nie obraża... No, ale jak się takim tępakiem jak ty to raczej tego nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat bardzo głupie . 19.10.10, 17:02 pamietam szczgl emussek, która do ostatniego słowa mówiła mi, że to jej fotka. ale ja to udowodniłam jej. pokazałam jej profil tej dziewczyny na fejsie i na d ... [ cos tam ] . po tym usunęła . Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:05 jeżeli chcą to niech wstawiają, ale reszta kotowiczek nie jest głupia i łato się zorientuje, że te zdjęcia nie są ich, więc chyba nie macie się o co martwić ? Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:05 nie przeszkadza mi to . niech se robią co chcą , choć osobiście uważam , że to głupiee. jak nie chcą to niech nie wstawiają wogule. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka now lasnie 19.10.10, 17:12 duzo jest tutaj fake'ów i mysla ze sa fajne HAHAHAHAH fak ju fejku i tera nawet jest kilka 'malo znanych ale .. slawnych "modelek" za ktore laski z kota sie podaja,a no ale przeciez sa brzydkie w realu wiec daja cudze zdjecia, no nie? CHCE TYLKO POWIEDZIEĆ ŻE PODAJĄC SIĘ ZA OSOBE I WSTAWIAJĄC JEJ ZDJĘCIA BEZ ZGODY MOŻNA IŚĆ DO POPRAWCZKA LUB PŁACIĆ GRZYWNE! wiec pozdro dla was Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:12 Jakoś mało mnie to interesuje. A ty jesteś jedną z najbardziej wkurzających prowokacji. Do autora tego konta: Proszę, skończ to. Nie dość że przez Ciebie moderatorki mają więcej roboty, to ty cholernie wkurzasz. Jak widzę takie dziecko neo, to mnie kur.wica bierze! Ostatnio pojawia się tu coraz więcej prowokacyjnych kont. Wykaż się inteligencją i zakończ to. Najlepiej jak najszybciej. Bo to nie jest ani zabawne, ani fajne. Jedynie irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal <załamka> 19.10.10, 17:24 weszłam na Twój profil i się załamałam. jeśli tak Ci to przeszkadza to zamiast łazić po profilach naucz się co to jest PRAWDZIWA muzyka. zjeber to nie rock tylko pop i to kiepski w dodatku selena to samo. i nie nazywaj Paramore ,,Paramorkiem", bo ręce opadają. jesteś małą ,słitaśną' dziewczynką, która nie wie co to rock ale NIGDY nie obrażaj Nirvany ani Metallicy. jeśli Twój profil to prowokacja to jest BARDZO kiepska. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 30.12.10, 23:14 dokładnie. debilka robi takie wątki żeby mieć wysokie wejścia na profil Odpowiedz Link Zgłoś
apollyona Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:33 Jeśli zdjęcia są z internetu mogą to robić gdyz autorzy zezwalaja na to Nie preferuje tego chociaz ubostawiam takie zdjecie dziewczynki ktora trzyma w dloniach ziarna pszenicy ale wole moje wlasne nie mozemy sie wstydzic swojej twarzy Apollyona Odpowiedz Link Zgłoś
free_ haha, a czemu sama wstawiasz nie swoje zdjęcia? c; 19.10.10, 17:35 nie powiesz chyba, że wyglądasz jak gwiazdki Disney'a. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless xd 19.10.10, 22:16 cudze fotki wstawiają tylko te dziewczyny, które są "brzydkie" i chcą poczuć się ładne, albo coś. sądzę, że po prostu chcą się ukryć. to smutne i dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara kłamstwo ma krótkie nogi . 19.10.10, 22:21 Jeżeli ktoś wstawi cudze zdjęci , to tak wyjdzie to na jaw . Dlaczego nie mogą wstawić swoich zdjęć . Boją się pokazać swojej twarzy . Nie rozumiem tego zachowania . Odpowiedz Link Zgłoś
histerycznie masz odp ! warta przeczytania :D 20.10.10, 10:27 piszesz , że wiele dziewczyn wstawia nie swoje fotki! to prawda i Ty do nich należysz kochana ! Sama z siebie robisz idiotkę ( przepraszam za wyrażenie ) to prawda Faktycznie masz racje takie konta powinny byc usuwane automatycznie przez kotka z fotkami Biebra ,Cyrus ,Gomez,Lovato ,Jonas itp . ale kotek jest dla was za dobry i tego nie robi ,a wierzcie mi wystarczy tylko, żeby napisać kilka wiadomości do kotka o usuniecie takich kont jestem pewna , iż zostałoby to zrealizowane ! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat @ histerycznie 20.10.10, 19:02 po pierwsze, kot nie usunąłby takich fotek. masz gdzieś zpaisane w regulaminie, ze nie wolno ich dodawac ? nie masz ! a po drugie, sama robisz z siebie jeszcze większa idiotke, niż jesteś . autorce wątku chodziło o to, ze jakaś dziewczyna dodaje fotki np. z site models i pisze, ze to ich fotka. i to ejst wg niej głupie, żałosne itd. czytaj ze zrozumieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_rokia cudze fotki (jestem za) są rodzajem ochrony... 20.10.10, 19:16 .. przed ukazywaniem własnego wizerunku. 1. Własne zdjęcie wstawione do internetu może być wykorzystane w różnych celach, niekoniecznie dobrych. 2. Nie każdy lubi siebie, takiego jakim jest, jak wygląda. Nie chce się pokazywać. 3. Warto zachować chociażby minimalną anonimowość. dlatego jestem w pełni przeciwna własnym fotkom, co z resztą widać (: Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Cudze fotki : ((( 20.10.10, 19:07 Szybko wychodzi, kto daje swoje, a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie TU WAŻNE!! 21.10.10, 21:35 www.kotek.pl/kotek/u,xoxopaulina.html Tutaj macie link do profilu zakompleksionego pasztetu, który ukradł zdjęcia Marty i wykorzystuje jej wizerunek bez jej zgody! Proszę, zgłaszajcie nadużycie, bo widziałam tą dziewczynę na innym portalu i wiem że to FAKE. Odpowiedz Link Zgłoś
ollxx Re: Cudze fotki : ((( 22.10.10, 15:08 chcą się wylansować , że niby takie fajne . Powinny pokazywać swoją urodę , bo każdy jakąś ma , a nie chować twarz za cudzymi fotkami . Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 09:32 Ja też nie mam swojego zdjęcia, tylko Katy Perry, ale dlatego że poprostu nie chce wstawiać swoich zdjęć i potem słuchać niemiłych komentarzy na mój temat Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Skąd wiesz ... 24.10.10, 09:49 Skąd wiesz że akurat te zdjęcia nie należą właśnie do tej osoby , nawet ich nie znasz . A jeśli nawet osoby które wstawiają czyjeś zdjęcia , muszą się wstydzić własnej osoby , więc po co w ogóle wrzucać jakiekolwiek zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 12:11 Laska nie przejmuj się niczym to nie ty robisz z siebie (sory za słowo) debilke tylko ona(one(?)) Odpowiedz Link Zgłoś