Dodaj do ulubionych

Cudze fotki : (((

18.10.10, 23:30
Na kotku jest duzo dziewczyn które wstawiają nie swoje zdjęcia : ///////////
to moim zdaniem dziwne bo wstawiaja jaks nieznanych dziewczyn. Nie wiem
dlaczego. Ale to głupie . co ty o tym sądzicie lasski ?
Obserwuj wątek
    • majson Re: Cudze fotki : ((( 18.10.10, 23:47
      noo niektóre wstawiają jakieś gwiazdy to jeszcze ujdzie choć też wolę żeby
      wstawiały własne foty
      a jak wstawiają cudze i piszą że to ich to normalnie żal tyłek ściska big_grin
    • tsst chca sie 19.10.10, 00:03
      dowartosciowac.
      • olciaaa03 Re: chca sie 19.10.10, 00:11
        a mi żal takich dziewczyn które wstawiają swoje zdjęcia, ale piszą, że to koleżanka i mamy
        stwierdzić czy jest ładna ;/ LOL
    • paniveronika Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:24
      tępić dzieci trzeba po prostu i do admina smile
    • andzias Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:49
      myślą, że ktoś się na to nabierze.
    • niesmaczna . 19.10.10, 16:55
      Nie obchodzi mnie to.
    • julciak Cudze fotki : ((( 19.10.10, 16:58
      Ty też nie masz sowich zdjęć. -,- A podobno wszyscy cię kochają i jesteś taka piękna. I żałosna przy okazji. AC/DC, Slipknot, Korn, System Of a Down, Nirvana, Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers, Iron Maiden, Black Sabbath, Metallica - to jest prawdziwy rock i metal! Miley Srajrus i Selena Gomez nie grają rocka, tylko pop, kótrego tak nienawidzisz! Zjeber tak samo. I nie mów mi, Że to ja się nie znam na muzyce, bo to jest żałosne. Może Michael ci się też nie podoba, ale wiesz on umarł, a zmarłych się raczej nie obraża... No, ale jak się takim tępakiem jak ty to raczej tego nie wiesz.
    • cameron ? ... 19.10.10, 16:59
      mam na to wyje bane. ; |
      • julcia284 może wstawiać tylko niech napisze że to nie ona 19.10.10, 17:02
    • lady_cat bardzo głupie . 19.10.10, 17:02
      pamietam szczgl emussek, która do ostatniego słowa mówiła mi, że to jej fotka. ale ja to
      udowodniłam jej. pokazałam jej profil tej dziewczyny na fejsie i na d ... [ cos tam ] .
      po tym usunęła .
      • geniaaa Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:05
        jeżeli chcą to niech wstawiają, ale reszta kotowiczek nie jest głupia i łato się
        zorientuje, że te zdjęcia nie są ich, więc chyba nie macie się o co martwić ?
    • linda Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:05
      nie przeszkadza mi to . niech se robią co chcą , choć osobiście uważam , że to głupiee. jak nie chcą to niech nie wstawiają wogule.
      • myoshi Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:08
        bezsens.
    • ciapolka now lasnie 19.10.10, 17:12
      duzo jest tutaj fake'ów i mysla ze sa fajne HAHAHAHAH fak ju fejku
      i tera nawet jest kilka 'malo znanych ale .. slawnych "modelek" za ktore laski z kota sie
      podaja,a no ale przeciez sa brzydkie w realu wiec daja cudze zdjecia, no nie? smile
      CHCE TYLKO POWIEDZIEĆ ŻE PODAJĄC SIĘ ZA OSOBE I WSTAWIAJĄC JEJ ZDJĘCIA
      BEZ ZGODY MOŻNA IŚĆ DO POPRAWCZKA LUB PŁACIĆ GRZYWNE!

wiec pozdro dla was smile
    • frutella_xd Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:12
      Jakoś mało mnie to interesuje.

A ty jesteś jedną z najbardziej wkurzających prowokacji.
      Do autora tego konta: Proszę, skończ to. Nie dość że przez Ciebie moderatorki mają więcej roboty, to ty cholernie wkurzasz. Jak widzę takie dziecko neo, to mnie kur.wica bierze! Ostatnio pojawia się tu coraz więcej prowokacyjnych kont. Wykaż się inteligencją i zakończ to. Najlepiej jak najszybciej. Bo to nie jest ani zabawne, ani fajne. Jedynie irytujące.
    • marsjanka115 x__x 19.10.10, 17:15
      tak widać że masz problemy dziecko.

santa
      • shut_up ~ 19.10.10, 17:16
        ale ty chcesz zaistnieć.

santa
        • miss_immortal <załamka> 19.10.10, 17:24
          weszłam na Twój profil i się załamałam. jeśli tak Ci to przeszkadza to
          zamiast łazić po profilach naucz się co to jest PRAWDZIWA muzyka. zjeber to nie
          rock tylko pop i to kiepski w dodatku selena to samo. i nie nazywaj Paramore
          ,,Paramorkiem", bo ręce opadają. jesteś małą ,słitaśną' dziewczynką, która nie
          wie co to rock ale NIGDY nie obrażaj Nirvany ani Metallicy. jeśli Twój profil to
          prowokacja to jest BARDZO kiepska.
          dziękuję.
          • marsjanka115 x__x 30.12.10, 23:14
            dokładnie.
            debilka robi takie wątki żeby mieć wysokie wejścia na profil
            sciana
    • apollyona Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 17:33
      Jeśli zdjęcia są z internetu mogą to robić gdyz autorzy zezwalaja na tosmile Nie
      preferuje tego chociaz ubostawiam takie zdjecie dziewczynki ktora trzyma w
      dloniach ziarna pszenicy ale wole moje wlasnesmile nie mozemy sie wstydzic swojej
      twarzy tongue_out

Apollyona
    • free_ haha, a czemu sama wstawiasz nie swoje zdjęcia? c; 19.10.10, 17:35
      nie powiesz chyba, że wyglądasz jak gwiazdki Disney'a.
    • senseless xd 19.10.10, 22:16
      cudze fotki wstawiają tylko te dziewczyny, które są "brzydkie" i chcą poczuć się
      ładne, albo coś. sądzę, że po prostu chcą się ukryć.

to smutne i dziwne. sciana
      • hellokiciara kłamstwo ma krótkie nogi . 19.10.10, 22:21
        Jeżeli ktoś wstawi cudze zdjęci , to tak wyjdzie to na jaw .
        Dlaczego nie mogą wstawić swoich zdjęć . Boją się pokazać swojej twarzy .
        Nie rozumiem tego zachowania .
    • bizzbee Re: Cudze fotki : ((( 19.10.10, 22:24
      Ich sprawa.
    • histerycznie masz odp ! warta przeczytania :D 20.10.10, 10:27
      piszesz , że wiele dziewczyn wstawia nie swoje fotki! to prawda i Ty do nich
      należysz kochana ! Sama z siebie robisz idiotkę ( przepraszam za wyrażenie )
      to prawda tongue_out

Faktycznie masz racje takie konta powinny byc usuwane automatycznie przez kotka
      z fotkami Biebra ,Cyrus ,Gomez,Lovato ,Jonas itp . ale kotek jest dla was za
      dobry i tego nie robi ,a wierzcie mi wystarczy tylko, żeby napisać kilka
      wiadomości do kotka o usuniecie takich kont jestem pewna , iż zostałoby to
      zrealizowane !
      • lady_cat @ histerycznie 20.10.10, 19:02
        po pierwsze, kot nie usunąłby takich fotek. masz gdzieś zpaisane w regulaminie, ze nie
        wolno ich dodawac ? nie masz !
        a po drugie, sama robisz z siebie jeszcze większa idiotke, niż jesteś . autorce wątku chodziło
        o to, ze jakaś dziewczyna dodaje fotki np. z site models i pisze, ze to ich fotka. i to ejst wg
        niej głupie, żałosne itd.

czytaj ze zrozumieniem .
      • miley_rokia cudze fotki (jestem za) są rodzajem ochrony... 20.10.10, 19:16
        .. przed ukazywaniem własnego wizerunku.
        1. Własne zdjęcie wstawione do internetu może być wykorzystane w różnych celach,
        niekoniecznie dobrych.
        2. Nie każdy lubi siebie, takiego jakim jest, jak wygląda. Nie chce się pokazywać.
        3. Warto zachować chociażby minimalną anonimowość.

dlatego jestem w pełni przeciwna własnym fotkom, co z resztą widać (:
    • katsuumi_17 Re: Cudze fotki : ((( 20.10.10, 19:07
      Szybko wychodzi, kto daje swoje, a kto nie.
    • mamcyckipotacie TU WAŻNE!! 21.10.10, 21:35
      www.kotek.pl/kotek/u,xoxopaulina.html Tutaj macie link do profilu
      zakompleksionego pasztetu, który ukradł zdjęcia Marty i wykorzystuje jej
      wizerunek bez jej zgody!
      Proszę, zgłaszajcie nadużycie, bo widziałam tą dziewczynę na innym portalu i
      wiem że to FAKE.
    • ollxx Re: Cudze fotki : ((( 22.10.10, 15:08
      chcą się wylansować , że niby takie fajne . Powinny pokazywać swoją urodę , bo każdy jakąś
      ma , a nie chować twarz za cudzymi fotkami .
      • paula11 Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 09:32
        Ja też nie mam swojego zdjęcia, tylko Katy Perry, ale dlatego że poprostu nie chce wstawiać swoich zdjęć i potem słuchać niemiłych komentarzy na mój temat crying
    • boleyn Skąd wiesz ... 24.10.10, 09:49
      Skąd wiesz że akurat te zdjęcia nie należą właśnie do tej osoby , nawet ich nie
      znasz .
      A jeśli nawet osoby które wstawiają czyjeś zdjęcia , muszą się wstydzić własnej
      osoby , więc po co w ogóle wrzucać jakiekolwiek zdjęcia.
    • angie2 Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 09:56
      To głupie
    • xooxoo Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 10:38
      bywa . olać to i już ;d
    • anja_ Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 12:03
      muszą się dowartościować.
      • arriane_ Re: Cudze fotki : ((( 24.10.10, 12:11
        Laska nie przejmuj się niczym to nie ty robisz z siebie (sory za słowo) debilke tylko
        ona(one(?))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka