pauliska1212 Re: Ławka :D 22.10.10, 21:35 na fizyce, chemii, geografi siedzimy alfabetycznie, na reszcie lekcji tak jak sie nam podoba. są wyjątki ze ktos dokucza, gada itp to te osoby rozsadza. Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ no to są nas dwie.. XXD 22.10.10, 21:38 tylko , że pani nas przesadziła dlatego , że właśnie za bardzo sie zintegrowaliśmy jesteśmy cholernie rozgadani . XDD też mamy rozpiskę i siedzimy chłopak - dziewczyna . ;// masakra . siedze z takim kretynem . ;ff mam nadzieje , że dobrze trafiłaś . ;DD airplane_ Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ . 22.10.10, 21:45 Tylko na j. polskim siedzę sama, a na reszcie lekcji z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: no to są nas dwie.. XXD 22.10.10, 21:48 airplane_, widzisz... Do dzisiaj cieszyłam się z takiego usadzenia, ale zmieniłam zdanie Zerwałam z chłopakiem, a to z nim siedziałam, teraz nie mam pojęcia jak on się będzie zachowywał... Ale dość o mnie i moich dramatach... xD Co do ciebie i tego ''kretyna'', z którym siedzisz, to chyba nie jest aż tak źle..? Przecież jeszcze chyba go nie próbowałaś oskalpować drewnianym nożem do masła xD Pozdrawiam =* There is no pretending... niewiadoma_xxxx Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20074 Re: Ławka :D 22.10.10, 22:00 ja siedze tak jak mi pani każe siedziec ja siedzie z chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Ławka :D 22.10.10, 22:09 ja siedzę sama. siedziałam z koleżanką ale nas przesadzono. pani zamierza zrobić coś w stylu chłopak - dziewczyna ale jakoś jej to nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bulletproof Re: Ławka :D 22.10.10, 22:06 u mnie praktycznie na każdej lekcji siedzimy inaczej, na niektórych jak chcemy, a na niektórych jak każą Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Ławka :D 22.10.10, 22:10 zależy od lekcji i nauczyciela . ale zazwyczaj tak , jak chcemy . Odpowiedz Link Zgłoś
klapka_ Re: Ławka :D 22.10.10, 22:14 to zależy .na geografi pani zawsze nas rozsadza. Na innych lekcjach możemy siedzieć jak chcemy, no chyba że gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ławka :D 22.10.10, 23:50 miałam tak jak ty po pewnym zajściu rok temu w szkole ale teraz wszystko powróciło do normy. możemy siedzieć jak chcemy, chociaż na matmie muszę siedzieć z kolegą który sobie nie radzi w 1 ławce . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Ławka :D 23.10.10, 08:50 ja siedze z kumpela,ale kiedyś wychowawczyni chciała nas poprzesadzać tylko było tyle krzyku że nie...........przesadziła Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Ławka :D 23.10.10, 11:28 ja chodze do gim już trzeci rok i wszyscy siedzimy tak jak siedzieliśmy od pierwszej klasy czyli jak chcieliśmy...ale jak teraz chcemy sie zmianic bo sie poznaliśmy bliżej i wogóle to nie ma szans... o i na polskim siedzimy inaczej bo za gadanie babka nas porosadzała ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Ławka :D 23.10.10, 11:35 Z kim tylko się nam podoba o ile nie gadamy bo wtedy nauczyciele nas przesadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Ławka :D 23.10.10, 11:37 To zależy jaki nauczyciel. Bo na niektórych lekcjach przesadzają nas (np. na muzyce) za np. gadanie. Mamy wtedy rewolucję. Zazwyczaj tez jest tak: dziewczyna-chłopak, dziewczyna- chłopak. A najlepsze jest to, ze siedzimy wtedy z łobuzami. Mnie na szczęście nie przesadzono. Ale an reszcie lekcji siedzimy tam gdzie chcemy i z kim chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś