andzias Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 15:25 haha, zrobiłam kawał ze słoniem to mój kolega mówi do nauczyciela 'k*rwa, widzi tu pan jakiegoś cholernego słonia?', hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.11.10, 15:41 nie wiem... w sumie ...chłopaki zawsze się drą ej laska albo jakieś obraźliwe z deka teksty i kto się odwróci ten tym jest ale wg mnie to żałosne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: x__x 02.11.10, 15:48 Świetne żarty. Naprawdę. Może wykorzystam, któreś z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: x__x 02.11.10, 16:06 Jak u więkaszości z was u mnie w klasie tez jest wesoło Np; raz na polskim moje kumpele założyły perułki i jak baba weszła one weszły za nią i z takim tekstem że są ze są z firmy reklamowej i chcą całą klase do reklamy proszku do prania a ona czy nie są za młode dziewczyny powiedzialy tak - A czy pani nie jest za stara na nauczycielke? I wtedy się skapła że to nie prawda i baba kazala im wyjśćna korytaż a taki jeden chlopak wzioł klucze z biuraka i zmknol babe na korytażu. Ale niestety oberwało się calej klasie i to tak ze wszyscy poszli do derektorar. Albo jeszcze na nienieckim baba czyta na glos a moja kumpela wyjmuje lakie do paznokci a druga pisze esa I osatnia historai to na zielonej szkole moja przyjaciułka była wsciekla na naszą wychowawczynie i w naszym pokoju zaczela krzyczeć i ją przezywać gdy się uspokaiła i usiadla akurat weszla wychowawczyni a my - Tu się nic nie działo proszę pani - Słyszłam krzyki - Przesłyszło się pani i gdy baba wyszła my w śmech tażałysmy się po podlogach Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Re: x__x 02.11.10, 16:01 My to mamy fajnie . !!! Na Wosie baba gada z naj kumplem mojego Romea (. x d) iiiii.... : - An***** jak możesz tak się zachowywać na lekcji.? Zaraz ci wpiszę uwagę i jedynkę - , - - No i co ku**a. ? Powiem wszystko mamie . ! A my w brecht . ! Tylko pani nie było do śmiechu, bo przeklnął.....i Wpisała mu dwie uwagi. Wiecie, mamy 12 lat (Niektórzy jeszcze 11) i panie nie tolerują naszych cudownych przekleństw. x d Oo . ! I u nas jest tak, że gimnazja zawsze siadają na schodach na swoim piętrze, c'nie. ? I sobie tam gadają, przeklinają ( I,II i III klasom gimnazjum można wszystko -,- I siedzieć na tych jeba*ych schodach i przeklinać a chłopaki mogą zarywać do dziewczyn przy nauczycielach...) U nas, na wyższym piętrze gdzie jest 4,5 i 6 kl. są tylko jedne schody, bo my mamy tylko dwa piętra : Na samym dole i na samej górze gdzie mamy klasy. I my z dziewczynami siadamy sobie na schodach... : (Krótkie objaśnienie : P- Pani, J - ja, K- Koleżanka/ki, Kol. - Przyjaciel od dziecka : d d) -(J) Hah. ! I co, piąta klasaa, 12 Lat i też sobie siadamy na schodach ( II gim. w śmiech) : D - (P) Dziewczyny, sio z tąd. ! - (K) Ale psze.... -(P) Bez dyskusji . ! -(J) A gimnazja to mogą sobie tak siedzieć. ?! -(P) Tak.-w tym czasie przychodzi ten Kol. Mój UkOOch4nY (Piszę tak, żeby koleżanki z klasy czytając to się nie skapnęły) - Bo gimnazjum to inna bajka. - (Kol.) Achaaaa.....To niech pani spiepr*a z tąd, bo my juz III gim . ! - (J & K) Hahahah ^^ - (Kol.) No, co .? Echh...Soryy - (P) Udam, że tego nie słyszałam. I ladnie przeproś to nie powiem rodzicom - (Kol.) Sory... Tzn. Przepraszam... - (P) Och, jak tak pięknie przeprosiłeś, to możesz tu posiedzieć z koleżankami - ( Kol.) Mnie to pasuje. ! -(J) Och, to my spadamy, chcesz , to tu siedź -(Kol.) Kingaa .!! No Fess. x d -(K) Paaaa. ; * Hahahah u nas to zawsze z czymś norml. ktoś wyskoczy ... Szok . x d x d Odpowiedz Link Zgłoś
grr_stefaa Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 15:48 hahaa.. fajne ;D pewnie użyję kawału z karteczką ;p dziękii ;* ;* ;* Odpowiedz Link Zgłoś
grr_stefaa uu.. Przypomniało mi się coś ;> 02.11.10, 16:09 u nas w szkole buła gazetka o roślinach i na górze pisało "One też potrzebują wody!" chłopaki obcieli ten napis tak, że pisało "One też potrzebują" i nakleili na drzwi od szkolnej ubikacji ;o był ubaw na maxa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Tutaj! 02.11.10, 16:31 Robiło się kawały... -Przyszłam na matme w piżamie gość mówi mi " Klaudia jesteś nie odpowiednio ubrana" A ja tak "He ale za to mam teczke" -Pojechaliśmy na wycieczkę trzydniową do Budapesztu, w nocy uchyliłam trochę drzwi bo chciałam zobaczyć czy nie ma nauczycieli by móc zwiać do chłopaków, ja się patrze a tam stoi nasz nauczyciel uśmiechnęłam sie szeroko i powiedziałam "dzień dobry, fajne ma pan wąsy" i zamknęłam drzwi... -Na jakiejś lekcji przywiązałam sznurówki koleżanki to krzesła kolegi siędzącego przed nami. Ona się nie kapła. Zadzwonił dzwonek a kolega szybko wstał, koleżanka poleciała do tyłu razem ze mną, a za nami jeszcze druga ławka xD -Moja mama mnie po coś wołała, ja miałam na sobie luźną bluzkę. I szybko biegłam korytarzem rękawem zahaczyłam o klamkę spadłam na plecy i podarłam bluzkę xD Leżałam i się śmiałam. -Wczoraj wylałam pepsi na dywan i chciałam to szybko pościerać, biegne do kuchni i poślizgnęłam się zawaliłam głową w kuchenkę xD -W drugiej gim, chłopaki przynieśli do szkoły ptasznika. Niesli go w ręce i już chcieli go we mnie rzucić, a ja zaczęłam piszczeć (strasznie głośno) rozpłakałam się i pobiegłam korytarzem, jakaś babka mnie zatrzymała i pyta się czemu piszcze a ja jej tak przez łzy "Oni tam mają p-p-pająka, dużego, owłosionego pająka" rozpłakałam sie i pobiegłam do szatni - Siedziałam sobie na schodach w szkole. Nagle jakiś kolega zepchnął mnie w dół. A ja na tyłku tak zjechałam xD Bolało xD - Graliśmy na W- F w siatke. Już, już miałam zrobić taką zajebistą ścinę i nagle gruby (baaardzo gruby) kolega wrył się na moje miejsce i dupą mnie odepchną, a ja poleciałam jak kawałek jakiegoś materiału. Walnęłam tak o ścianę że szok. Dużo by jeszcze tego wymieniać. Co dzień są jakieś jaja, Chyba że mnie w szkole nie ma xD Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 16:46 już dawno 2 lata temu na zielonej szkole byłam w pokoju z moimi 3 koleżankami i jedna tak dla jaj włączyła "M jak miłość" zaczęli się całować i nagle pani wchodzi (wtedy miałam fajną wychowawczynię) jednak ona to też u siebie oglądała więc nic się nie stało albo wtedy też obok nas mieli pokój chłopacy i oni niby byli głośno i pani do nich przyszła a my o niczym nie wiedziałyśmy i zaczęłyśmy do nich w ścianę walić i pani do nas przyszła choć wtedy to nic bo pani sama się śmiała jeszcze też na tej zielonej szkole my nie mogłyśmy zasnąć i pani nam pozwoliła iść do pokoju do innych koleżanek żeby sobie cicho opowiadać kawały ale sprzątczka nas usłyszała i zaczęła się na nas drzeć no i się zrobiła awantura w nocy ale co tam warto było muszę spróbować z tym słoniem na suficie Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Przypomniało mi się! 02.11.10, 16:48 Mieliśmy religię a taki kretyn napisał "CWKS" (To jest Resovia) A nasz ksiądz podszedł zmazał to i napisał "ZKS" (Stal). Na angielskim kolega mówi tak (bo szafki na końcu klasy się otworzyły) "O Zapomniała pani lodówki zamknąć, pasztety pani pouciekały" Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 20:23 ja raz chcilam otworzyc klase a nie skaplam sie ze zamknieta no i zlamalam klamke u nas takich rzeczy nie wolno na polskim rygor i nakazdej i nnej lekcji bo nas tylko p5 uczniów w klasie masakra Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry99 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 03.11.10, 19:51 Piszemy wierszyki albo piosenki dotyczące kolegów (kupa śmiechu) i podajemy je następnym osobom.Wtedy nikt nie może się powstrzymać od chichrania. A wreszcie nauczyciel się pyta co nas tak bawi, a my znów odpowiadamy śmiechem. My ogólnie (nasza klasa) lubimy się śmiać ;>>haha Odpowiedz Link Zgłoś