Dodaj do ulubionych

Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;]

• andzias Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 15:25
      haha, zrobiłam kawał ze słoniem to mój kolega mówi do nauczyciela 'k*rwa, widzi tu pan
      jakiegoś cholernego słonia?
      ', hahaha.
    • niewiarygodna95 Dobre ;) 02.11.10, 15:40
    • marsjanka115 x__x 02.11.10, 15:41
      nie wiem... w sumie ...chłopaki zawsze się drą ej laska albo jakieś obraźliwe z
      deka teksty i kto się odwróci ten tym jest ale wg mnie to żałosne ;p

santa
      • limka Re: x__x 02.11.10, 15:48
        Świetne żarty. Naprawdę. Może wykorzystam, któreś z nich.
        • ema11 Re: x__x 02.11.10, 16:06
          Jak u więkaszości z was u mnie w klasie tez jest wesoło
          Np; raz na polskim moje kumpele założyły perułki i jak baba weszła one weszły za nią i z takim tekstem że są ze są z firmy reklamowej i chcą całą klase do reklamy proszku do prania a ona czy nie są za młode dziewczyny powiedzialy tak
          - A czy pani nie jest za stara na nauczycielke?
          I wtedy się skapła że to nie prawda i baba kazala im wyjśćna korytaż a taki jeden chlopak wzioł klucze z biuraka i zmknol babe na korytażu. Ale niestety oberwało się calej klasie i to tak ze wszyscy poszli do derektorar.

Albo jeszcze na nienieckim baba czyta na glos a moja kumpela wyjmuje lakie do paznokci a druga pisze esa

I osatnia historai to na zielonej szkole moja przyjaciułka była wsciekla na naszą wychowawczynie i w naszym pokoju zaczela krzyczeć i ją przezywać gdy się uspokaiła i usiadla akurat weszla wychowawczyni a my
          - Tu się nic nie działo proszę pani
          - Słyszłam krzyki
          - Przesłyszło się pani
          i gdy baba wyszła my w śmech tażałysmy się po podlogach

big_grin
      • kingusiaaxdd Re: x__x 02.11.10, 16:01
        My to mamy fajnie . !!! Na Wosie baba gada z naj kumplem mojego Romea (. x d)
        iiiii.... :

- An***** jak możesz tak się zachowywać na lekcji.? Zaraz ci wpiszę uwagę i
        jedynkę - , -
        - No i co ku**a. ? Powiem wszystko mamie . !

A my w brecht . ! Tylko pani nie było do śmiechu, bo przeklnął.....i Wpisała mu
        dwie uwagi. Wiecie, mamy 12 lat (Niektórzy jeszcze 11) i panie nie tolerują
        naszych cudownych przekleństw. x d

Oo . ! I u nas jest tak, że gimnazja zawsze siadają na schodach na swoim
        piętrze, c'nie. ? I sobie tam gadają, przeklinają ( I,II i III klasom gimnazjum
        można wszystko -,- I siedzieć na tych jeba*ych schodach i przeklinać a chłopaki
        mogą zarywać do dziewczyn przy nauczycielach...)

U nas, na wyższym piętrze gdzie jest 4,5 i 6 kl. są tylko jedne schody, bo my
        mamy tylko dwa piętra : Na samym dole i na samej górze gdzie mamy klasy. I my z
        dziewczynami siadamy sobie na schodach... : (Krótkie objaśnienie : P- Pani, J -
        ja, K- Koleżanka/ki, Kol. - Przyjaciel od dziecka : d d)

-(J) Hah. ! I co, piąta klasaa, 12 Lat i też sobie siadamy na schodach ( II gim.
        w śmiech) : D

- (P) Dziewczyny, sio z tąd. !

- (K) Ale psze....

-(P) Bez dyskusji . !

-(J) A gimnazja to mogą sobie tak siedzieć. ?!

-(P) Tak.-w tym czasie przychodzi ten Kol. Mój UkOOch4nY (Piszę tak, żeby
        koleżanki z klasy czytając to się nie skapnęły) kiss - Bo gimnazjum to inna bajka.

- (Kol.) Achaaaa.....To niech pani spiepr*a z tąd, bo my juz III gim . !

- (J & K) Hahahah ^^

- (Kol.) No, co .? Echh...Soryy

- (P) Udam, że tego nie słyszałam. I ladnie przeproś to nie powiem rodzicom

- (Kol.) Sory... Tzn. Przepraszam...

- (P) Och, jak tak pięknie przeprosiłeś, to możesz tu posiedzieć z koleżankami

- ( Kol.) Mnie to pasuje. !

-(J) Och, to my spadamy, chcesz , to tu siedź

-(Kol.) Kingaa .!! No Fess. x d

-(K) Paaaa. ; *

Hahahah u nas to zawsze z czymś norml. ktoś wyskoczy ... Szok . x d x d
    • grr_stefaa Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 15:48
      hahaa..
      fajne ;D
      pewnie użyję kawału z karteczką ;p
      dziękii ;* ;* ;*
    • grr_stefaa uu.. Przypomniało mi się coś ;> 02.11.10, 16:09
      u nas w szkole buła gazetka o roślinach i na górze pisało
      "One też potrzebują wody!"
      chłopaki obcieli ten napis tak, że pisało
      "One też potrzebują" i nakleili na drzwi od szkolnej ubikacji ;o
      był ubaw na maxa ;D
    • kusy505 Tutaj! 02.11.10, 16:31
      Robiło się kawały...

-Przyszłam na matme w piżamie gość mówi mi " Klaudia jesteś nie odpowiednio
      ubrana" A ja tak "He ale za to mam teczke"

-Pojechaliśmy na wycieczkę trzydniową do Budapesztu, w nocy uchyliłam trochę
      drzwi bo chciałam zobaczyć czy nie ma nauczycieli by móc zwiać do chłopaków, ja
      się patrze a tam stoi nasz nauczyciel uśmiechnęłam sie szeroko i powiedziałam
      "dzień dobry, fajne ma pan wąsy" i zamknęłam drzwi...

-Na jakiejś lekcji przywiązałam sznurówki koleżanki to krzesła kolegi siędzącego
      przed nami. Ona się nie kapła. Zadzwonił dzwonek a kolega szybko wstał,
      koleżanka poleciała do tyłu razem ze mną, a za nami jeszcze druga ławka xD

-Moja mama mnie po coś wołała, ja miałam na sobie luźną bluzkę. I szybko biegłam
      korytarzem rękawem zahaczyłam o klamkę spadłam na plecy i podarłam bluzkę xD
      Leżałam i się śmiałam.

-Wczoraj wylałam pepsi na dywan i chciałam to szybko pościerać, biegne do kuchni
      i poślizgnęłam się zawaliłam głową w kuchenkę xD

-W drugiej gim, chłopaki przynieśli do szkoły ptasznika. Niesli go w ręce i już
      chcieli go we mnie rzucić, a ja zaczęłam piszczeć (strasznie głośno) rozpłakałam
      się i pobiegłam korytarzem, jakaś babka mnie zatrzymała i pyta się czemu piszcze
      a ja jej tak przez łzy "Oni tam mają p-p-pająka, dużego, owłosionego pająka"
      rozpłakałam sie i pobiegłam do szatni

- Siedziałam sobie na schodach w szkole. Nagle jakiś kolega zepchnął mnie w dół.
      A ja na tyłku tak zjechałam xD Bolało xD

- Graliśmy na W- F w siatke. Już, już miałam zrobić taką zajebistą ścinę i nagle
      gruby (baaardzo gruby) kolega wrył się na moje miejsce i dupą mnie odepchną, a
      ja poleciałam jak kawałek jakiegoś materiału. Walnęłam tak o ścianę że szok.

Dużo by jeszcze tego wymieniać. Co dzień są jakieś jaja, Chyba że mnie w szkole
      nie ma xD
    • selena127 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 16:46
      już dawno 2 lata temu na zielonej szkole byłam w pokoju z moimi 3 koleżankami
      i jedna tak dla jaj włączyła "M jak miłość" zaczęli się całować i nagle pani wchodzi (wtedy
      miałam fajną wychowawczynię) jednak ona to też u siebie oglądała więc nic się nie stało
      albo wtedy też obok nas mieli pokój chłopacy i oni niby byli głośno i pani do nich przyszła
      a my o niczym nie wiedziałyśmy i zaczęłyśmy do nich w ścianę walić i pani do nas przyszła
      choć wtedy to nic bo pani sama się śmiała
      jeszcze też na tej zielonej szkole my nie mogłyśmy zasnąć i pani nam pozwoliła iść do
      pokoju do innych koleżanek żeby sobie cicho opowiadać kawały ale sprzątczka nas
      usłyszała i zaczęła się na nas drzeć no i się zrobiła awantura w nocy ale co tam warto
      byłobig_grin
      muszę spróbować z tym słoniem na suficie
    • kusy505 Przypomniało mi się! 02.11.10, 16:48
      Mieliśmy religię a taki kretyn napisał "CWKS" (To jest Resovia) A nasz ksiądz
      podszedł zmazał to i napisał "ZKS" (Stal).

Na angielskim kolega mówi tak (bo szafki na końcu klasy się otworzyły)
      "O Zapomniała pani lodówki zamknąć, pasztety pani pouciekały"
    • julita980 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 02.11.10, 20:23
      ja raz chcilam otworzyc klase a nie skaplam sie ze zamknieta no i zlamalam klamke
      piwou nas takich rzeczy nie wolno na polskim rygor i nakazdej i nnej lekcji bo nas tylko p5
      uczniów w klasie masakra
    • strawberry99 Re: Sorry, nie wiem jak to nazwać ;D Wejdź ;] 03.11.10, 19:51
      Piszemy wierszyki albo piosenki dotyczące kolegów (kupa śmiechu) i podajemy je następnym
      osobom.Wtedy nikt nie może się powstrzymać od chichrania. A wreszcie nauczyciel się pyta
      co nas tak bawi, a my znów odpowiadamy śmiechem. My ogólnie (nasza klasa) lubimy się
      śmiać ;>>haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka