adelinde 24.10.10, 16:31 Wątek odrobinę wiąże się ze szkół, także wstawiłam go tutaj. Wyobraź sobie, że Twoi rodzice się rozwodzą, matka ma problemy na tle nerwowym i zostajesz wysłana do internatu prowadzonego przez zakonnice. Jak się czujesz? (trochę nietypowe, ale cóż ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_day_love Re: A więc... 24.10.10, 17:44 Rodzice i tak już są po rozwodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: A więc... 24.10.10, 17:52 w sumie lady gaga też uczyła się u zakonnic xD więc skupiłabym się na tym, żeby mnie stamtąd wyrzucono ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: A więc... 24.10.10, 18:01 mam żal do mamay , że odseparowuje mnie od siebie przez taką błachostkę. ludzie powinni się łączyć w takich chwilach z dziećmi a nie wyrzucać ich bo takie problemy ma wiele osób. dziecko to jest jedyna osoba dla rodziców , która zostaje na zawsze. mąż zostawi i paru innych zdradzi , ale dziecko zostaje ! tej reguły powinni się trzymać zarówno zdrowi jak i chorzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 .... 24.10.10, 19:08 szczerze to nie wiem co bym zrobila napewno bym tam nie poszla i chyba przestala bym sie do wszystkich odzywac xd Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ A więc... 24.10.10, 20:09 Przewiduję, że ogarnęłaby mnie wielka rozpacz i smutek. Na pewno wpadłabym w depresję. Odpowiedz Link Zgłoś