Dodaj do ulubionych

Nauczyciele.

25.10.10, 13:56
Jakie wpadki zdarzają się waszym nauczycielom? Może nie myją zębów, albo mówią
coś głupiego, bez sensu? Hehe, moja pani od polskiego nie myje zębów i jedzie
jej jakimś kałem, haha. big_grin
Obserwuj wątek
    • brand.of.heroin Re: Nauczyciele. 25.10.10, 13:58
      moja od polaka, wiecznie ma całe zęby w szmince. ;pp

Zapraszam na mojego nowego bloga o Justinie ! ; )
      belieberstory.blog.onet.pl/
      • marsshollene Re: Nauczyciele. 12.03.11, 12:19
        moja była nauczycielka... z polskiego nosiła zawsze za krótkie spodnie i co drugie słowo mówiła właśnie smilesmilesmile<lol2>
    • linda Re: Nauczyciele. 25.10.10, 14:03
      kiedyś jeszcze w podstawówce nasza pani od matematyki jak się tak naprawdę bardzo wkurzyła na pewne osoby z naszej klasy to się strasznie darłą .....to było dość głośne w całej szkole . nasze zachowanie , a głównie chłopców..... i kiedy się tak na nas darła znaczy na nich to kilka razy przeklnęła , ale mówiłą tak szybko , że co niektóre osoby tego nie zauważyły. wsumie nie ma co się dziwić. wyprowadziliśmy ją z równowagi.....ogulnie jest dobrą nauczycielką.
      • linda Re: Nauczyciele. 25.10.10, 14:06
        ahaaa no i jeszcze haha co mi się przypomniało !

kiedyś poszłam z koleżanką do pani od polskiego ( rok temu ) pożyczyć 1.10 zł ( bo koleżanka była bardzo głodna a w szkole są drożdżówki ) i szukała portwela w torebce przy czym na biurko wypadły jej prezerwatywy xD fajna była jej mina wtedy.....się kobita zmieszała. a my udawałyśmy , że nie wiemy o co chodzi. pozostało to iędzy nami. jak narazie lubię tą nauczycielkę najbardziej ze wszystkich nauczycieli , ale przez to że dobrze uczy i jest fajna. tongue_out
      • janvier Re: Nauczyciele. 25.10.10, 14:20
        Moja pani od polaka ... podkreślmy żeby nie było: POLONISTKA w zeszycie
        usprawiedliwień mojej koleżanki napisała : uZprawiedliwienie ... tak dobrze
        czytacie przez z zamiast s ... :i
        raz do naszego kolegi który źle czytał powiedziała : czy ty masz dwa lata że
        czytasz jak pięciolatek ?
        Albo , koleżanka źle odmieniła LICZEBNIK a polonistka do niej : Jeszcze raz źle
        odmieniłaś RZECZOWNIK ... no właśnie .. wiem że to tylko przejęzyczenie ale i
        tak śmieszne ..
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • blondzia Re: Nauczyciele. 11.03.11, 22:37
      W podstawówce nauczycielka z matmy się pogniewała na moją klasę i nie odzywała się przez całą lekcje tylko pisała coś w dzienniku ,a my gadaliśmy było extra brawo
      A teraz w gim nauczycielka z matmy chodzi ciągle w tym samym ciuchu shock
      Nauczycielka z fizyki nosi za mały stanik widać to jak ma jakoś białą prześwitującą bluzkęsuspicious
    • olcissia_1998 Re: Nauczyciele. 12.03.11, 08:52
      Wczoraj na zajęciach dodatkowych z matematyki rozwiązywałam zadanie przy tablicy. Miałam obliczyć pole wielokąta. Wiedziałam co robić, ale w pewnym momencie pani powiedziała, że źle coś zrobiłam. Ale na końcu okazało się, że to pani się pomyliła big_grin
    • looveangel Re: Nauczyciele. 12.03.11, 10:26
      mieliśmy wychowawczą i pani kazała wyjść dziewczynom, żeby przygotować coś nam na Dzień Kobiet. my czekałyśmy na korytarzu i do klasy chciała wejść nasza pani od polskiego, żeby coś skserować. wpuścili ją, ona tam coś kserowała i moja wych. coś powiedziała i polonistka zaczęła ją poprawiać. xD moich kolegów tak samo. xD

babka od matmy zawsze nosi szarozieloną kamizelkę. xD

koleś od chemii i biologii ma zawsze zboczone teksty. xD

wfistce przeszkadza, jak dziewczyna ma tusz na rzęsach . -.-

babka od geo. (tzw. Żabsko xD) zawsze do wszystkich "towarzystwo prosze sie uspokoić"
      albo "młodzieży świata robimy zadania" xD

koleś od fizy sie prawie nie odzywa na lekcjach. xD a jak coś powie to ma takie teksty, że z nich ciągle ryjemy. xD

a siostra od religii jest najzaje.bistszą nauczycielką na świecie! ciągle się żartuje i wgl, ale jest wymagająca. wink
    • monik4 Re: Nauczyciele. 12.03.11, 10:32
      U nas nauczyciele nie mają wpadek :p
    • glamour Re: Nauczyciele. 12.03.11, 11:02
      Moja koleżanka niedawno miała zakładany stały aparat - w czwartek dokładniej. I jak wiadomo około tygodnia bolą zęby i nie można za bardzo gryźć. No to wzięła danonka :p. Zjadła go na przerwie i nie zdążyła wyrzucić do śmietnika na korytarzu-to wywaliła do kosza w klasie. A babsztyl od histy- "A co to ma być? Danonki czy jakieś monte jesz i do śmietnika wywalasz? A czemu wyżucasz? Do czego śmietnik służy?" no serialnie tak ględziła i się na przerwie śmiałyśmy że na Wigilię śmietnik obwiesi łańcuchami i bombkami bo ten śmietnik to chyba dekoracja xp
    • olckaa Re: Nauczyciele. 12.03.11, 11:27
      yy haha ? indifferent
      • justyskaa123 Re: Nauczyciele. 12.03.11, 11:54
        u nas to się raczej nie zdaża ;]

• lola35 ;) 12.03.11, 11:54
        Moja nauczycielka jest strasznie dziwna. Któregoś dnia moje koleżanki powiedziały jej dzień dobry, ona z uśmiechem na twarzy odpowiedziała, a zaraz złapała się za głowę jakby popełniła błąd mówiąc to i sobie poszła, sciana
    • marsjanka115 x__x 12.03.11, 11:57
      od księdza zawsze jedzie xp
      pani od matmy jak kościotrup wygląda
      xd
    • zeroplastic Re: Nauczyciele. 12.03.11, 12:07
      U mnie raz na fizyce facet rozdawal kartkowki i taka jedna dziewczyna sie ucieszyla ze nie dostala pał-y i krzyknela na cala klase jest nie mam pały a facet na to no nie masz pały bo jestes dziewczyna i wtedy cala klasa w brecht.big_grin

Pani od polaka codziennie musi miec jakies korale na szyismile

A facet od informatyki (muminek tak go nazywaja) raz powiedzial tak z nikad ze my dziewczyny to mamy nie dobrze bo musimy rodzic dzieci mamy okres itd a facet to tylko przechodzi mutacje i z robienia dzieci ma przyjemosc. A wtedy cala klasa przez jakies min sie patrzyla na faceta i nawet oczami niemrugalismy big_grin

Facet od w-fu podrywa dziewczynytongue_out

No i to chyba wszystko big_grin

• klaudiau11 ; d 12.03.11, 12:14
      Dla mojej pani od religii przydałaby się korekcja nosa i ona jest starszą nazdarą . Rok czy tam dwa lata temu na zimę dwa razy sobie skręciła kostkę. ; d
    • trufla Re: Nauczyciele. 12.03.11, 12:33
      Pani od angielskiego uwielbia opowiadać żenujące żarty, pani od religii jest okropnie roztrzepana, a pani od polskiego nigdy nie słyszy dzownka...
    • grenade Re: Nauczyciele. 12.03.11, 16:52
      Nauczycielka od angielskiego zrobiła nam kiedyś sprawdzian. Przez pomyłkę dała mojej koleżance inny egzemplarz testu, więc biedaczka musiała na następnej lekcji pisać klasówkę od nowa.
      Jest jeszcze taki nauczyciel od wf-u, który jest strasznie zboczony. Nie dość, że sypie głupimi tekstami, to jeszcze potrafi dotknąć dziewczynę tam, gdzie nie trzeba.
      Z kolei babka od religii utrzymuje, że jest naszą przyjaciółką, chce dla nas jak najlepiej i możemy jej o wszystkim mówić. Na każdej lekcji prawie to powtarza. Dziwne to trochę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka