marszalinka Tragedia ! 11.12.10, 20:51 Konkurs odwolany ! A jutro o 9.20 nie bede w domu ... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ;3 11.12.10, 21:03 to idź do kościoła na inną godzinę. ja muszę jakoś skombinować, żeby wstać na tą 9:20. xDDD bo o tej porze to ja się na drugi bok przewracam w łikendy. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: ;3 12.12.10, 11:13 Po cholere ten Harrachov w kalendarzu - już któryś raz ten konkurs nie wychodzi, więc może by tak go w końcu wywalić Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.12.10, 11:16 Oczywiście Lubię oglądać skoki narciarskie w telewizji. Leć Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 12.12.10, 15:30 Eh. A Gregor na mamucie skacze db ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Skoki narciarskie 12.12.10, 17:30 Jeszcze na mamucie w Harrachovie sobie poskacze . Teraz był konkurs na K-125 Jest mi kurcze strasznie szkoda, bo Polakom wreszcie wyszło i nie mogli pokazać co i jak, co mnie doprowadza do szału . Ale chciałabym, aby się tak do końca ogarnęli A co do Gregora, to koleś się chyba będzie mieć też problem z psychiką, bo od samego początku kiedy skakał w PŚ to górował, a teraz ba - nie da rady i jestem pewna, że on teraz pracuje i nad formą i nad swoją psychiką, bo po czymś takim raczej ogarnąć się łatwo nie jest. A trening nie zawsze daje efekty i zamiast polepszyć to coś może się zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 12.12.10, 17:45 ja byłam przekonana, że on WSZĘDZIE skacze dobrze. ;xx więc może lepiej że odwołali, bo znając mnie to wpadłabym w jakieś załamanie nerwowe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: . 12.12.10, 19:57 Ale, że Schlieri tak ? Mnie się wydaje, że to faktycznie jak się ma tą cholerną formę* to się skacze wszędzie dobrze i koniec. Ale powiedzmy szczerze Gregor się kiedyś wyczerpie A potem pięknie powróci jak Ammann *Wytłumaczcie mi słowo forma w języku skoków, bo ja naprawdę nie rozumiem jak ktoś może nie mieć formy. Może źle się wybić, nie w tym kierunku, mieć złą pozycje najazdową, złą sylwetkę w locie, ale nie rozumiem słów "bez formy". ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: . 13.12.10, 15:54 Hmmmm.... Definicja formy ? To pewnego rodzaju błysk ;d nie mam pojecia !xD No to nastepny konkurs czeka nas o 18.12.2010 o godz. 13:45 Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ijeeeeeee. xDDDDD dzika radość, szał i wgl. *-* 13.12.10, 19:20 chcęęęę żeby on w końcu dobrze zaczął skakać, no. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: ijeeeeeee. xDDDDD dzika radość, szał i wgl. * 13.12.10, 20:56 Ale ja Ci powiem, że przynajmniej dla mnie on skacze dobrze, ale nie daleko, bo w jego skokach póki co dużych różnić takich nie widać, no przynajmniej takich jakie mógłby dostrzec kibic. No dobra, może troszkę gorzej jest tutaj w locie, ale póki co to strasznie nimi wiało w Skandynawii i się zobaczyć nie dało bardzo Dobra, a teraz moje drogie pytanie kolejne Powiedzcie mi dokładnie co takiego w sobie ma uroczy Pan Schlierenzauer, bo jakoś od lipca nie mogę tego dostrzec ;D Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: no i koniec dzikiej radości :) 14.12.10, 12:18 No moje panie, nie niosę ze sobą dobrych wieści, albowiem nie wiem czy wiecie, ale Schlierenzauer został kontuzjowany i prawdopodobnie 4 tyg będzie mieć odpoczynku Czy papa TCS Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.10, 15:35 AAAAAAAAAAAA !!!!! Ja sie nie zgadzam !!! Co to ma byc !?!?!? www.skijumping.pl/wiadomosci/12541/Gregor-Schlierenzauer-kontuzjowany/ tu jest info. Eh trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Co ma w sobie ? Po wiem tak: Uwielbiam te jego oczka i usmiech i jest idiota- a ja kocham idiotow xD A no i kocham Austrie, czesto bywam i ten kraj zdobyl moje serce i ten jezyk Wgl lubie wszystkich austryjakow ;d I zachowuje sie jak ja xD np. www.youtube.com/watch?v=BUX-anbHZh4&NR=1 ps. takie reklamy moglyby byc w polskiej tv ;d I austria team www.youtube.com/watch?v=CLxjqCtqvAg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.10, 16:33 Oj nie narzekaj Proponuję się zająć równie ślicznym Ville Larinto i zapomnisz o Schlierim ;D No te reklamy Austriacy mają niektóre fajne Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.10, 16:37 Własnie ostatnio polubilam bardziej Ville I jestem z tego powodu dumna ;d wgl lubie praktycznie wszystkich skoczkow i sie bardzo smuce jak koncza kariere ogladam od 5roku zycia i kocham od zawsze skoki, wiec ze skoczkami jestem juz zrzyta ;D Pamietam jak w przedszkolu mialam jazde na hanavalda i shmita xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.10, 16:38 *schmitt of course Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.12.10, 16:55 No tak swojego czasu miałam też jazde na Hannawalda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 14.12.10, 17:01 O nie jestem sama ! Pamietam jak w pewnym momencie "zniknal" z bylam bardzo nieszczesliwa. Ile to czasu temu byloo.... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. wieecie coo? jestem normalnie załamana. >.< xDD 15.12.10, 17:15 biedny, Grzeeeeeś wracaj do zdrowia. ; 33333 *-* kurde, Marta, i znów te reklamy? xDDDD uhuhuhuhuh, koocham je. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: wieecie coo? jestem normalnie załamana. > 16.12.10, 07:46 Ej nie przejmujcie się Schlierenzauerem, z bliska takiego efektu nie robi ;p A co powiecie o nim: 17 i 32 miejsce w LPK w Wiśle. Chodź ogólnie bez większych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: wieecie coo? jestem normalnie załamana. > 16.12.10, 12:41 Ej, ej , kto to jest ? ^ Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: wieecie coo? jestem normalnie załamana. > 16.12.10, 13:27 Moja Droga, to jest niejaki Austriak - Thomas Thurnbichler Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @prasheila 16.12.10, 15:36 aaa! jak możesz? xDDDD Gregor jest cudowny, och, ach i ech. ; DDD eeej, a ten też fajny. *-* i TATUAŻ MAA! : 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: + 16.12.10, 15:50 Tutaj mogę się troszkę posprzeczać ;D O wiele bardziej od niego lubię wszystkich Polskich skoczków ( bez wyjątków ) i uważam, że niektórzy mają duży potencjał, aby kiedyś zastąpić Gregora czy wejść do światowej czołówki. A co do Schlieri'ego to nie mógł cały czas być na samej górze, czasem miejsca trzeba ustąpić innemu ;P Zrobił dużo, na pewno ma talent, ale każdy potrzebuje wytchnienia i Gregor może na kilka lat odłączyć się od czołówki, ale za kilka lat włączy się ponownie jak Ammann ( ok. 4 lat przerwy w zwycięstwach ), Małysz ( tutaj były 2 letnie przerwy z zwycięstwach - 2001-2003-2005-2007-2009 no i tutaj się wszystko łamie, bo zapewne 2010 też będzie git ) Chodź oczywiście nie ukrywam, że mogę się mylić, ale kiedyś to musi się skończyć. 4 lata na górze.... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Ah tak znam go. 16.12.10, 15:12 powiem tak, zwrocilam na niego uwage lecz nie robi na mnie jakiegos ogromnego wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Ah tak znam go. 16.12.10, 15:53 ładny jest ; ). Ale Gregor, to Gregor , moje pierwsza skokowa miłość : D.. Co do tych ładnych, to ostatnio zauważyłam że Kofi, jest megaprzystojny ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Ah tak znam go. 16.12.10, 16:19 Ah, no Gregor to chyba zawsze jest pierwszą skokową miłością Nie ukrywam, że tak było w moim przypadku . Ale aktualnie raczej stawiam na Norwegów, Polaków i Szwajcarów. A co do tych ładnych to z racji tego, że są 3 kraje to po jednym ładnym ( i zdolnym! )z każdego . Marco Grigoli Dawid Kubacki Atle Pedersen Roensen Szczególnie przeszukajcie zdjęcia tego ostatniego Odpowiedz Link Zgłoś
justinaxd Re: Skoki narciarskie 16.12.10, 15:40 ja jakoś nigdy za skokami nie przepadałam , ale byłam skazana bo mój tata zawsze ogladał ale teraz sie do nich przekonałam i z własnej woli ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Z którym skoczkiem być się hajtnęła ;P 16.12.10, 15:54 Ostatnio tak bym sobie myślałam, co i jak, który to najfajniejszy i wgl. I wybrałam sobie skoczka z pierwszej 30 z LGP 2010 i z drugiej 30 A wyszło mi tak... 1-30 msc - brak wybranego skoczka... ( nie mogłam się zdecydować ) 31-84 msc - i tu był kolejny problem, bo wybrać żadnego znowu nie mogłam ;D A jak to jest u Was ;D? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. pffff, z Gregorem. ;3 16.12.10, 16:24 Marszalinka się ze mną nim podzieli. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: pffff, z Gregorem. ;3 16.12.10, 16:41 No ej, a dla mnie to już zabraknie? ;P. Też chcem go mieć : D A jak nie, to wybieram któregoś z finów, norwegów, austyjaków lub polaków, np. Kamilka xd Chociaż Kamil nie, bo on już przecież żonaty jest ^ Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: pffff, z Gregorem. ;3 16.12.10, 16:44 No nie zapominajmy, że Kamil się ożenił ;D Czy tylko ja tu nie wielbię Gregora ? Weźcie bo mi się od Was udzieli jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @prasheila 16.12.10, 19:29 njeee, ja tylko Grzesia kocham. x D no, a tak oprócz Gregora to jeszcze mógłby być Andreas Kofler. ; DDD + bardzo dobrze, jak Ci się udzieli nasza miłość do niego. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Hahha 16.12.10, 16:44 hahha Ruddy kocham cie xD Co do skoczków, ja lubie wszystkich, lecz w szczegolnosci Austrie, Polakow i Norwegów tez noooo Kubacki?! On nie jest ani troche ladny :p Z Polakow najladniejszy Maciek Kot, Mietus (Grzesiu bodajze) w realu prezentuja sie lepiej niz w tv. O, i Stoch tez Jesli cho o Austrie wszyscy sa super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Hahha 16.12.10, 16:51 Eee Krzysio ładniejszy xD Co do polaków to jeszcze warto dodać Andrzeja Zapotocznego ;d A nad Kamilem, to jeszcze do tej pory 'ubolewam' że się ożenił ^ Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila @marszalinka. Jak możesz ? :) 16.12.10, 16:58 Kurczę dziewczyno ja Cię zaraz znajdę, no... Ja Ci zaraz po twarzy dam ;P Jak możesz? No powiedz mi jak możesz takie głupoty wypisywać ;P Kubacki? Ej no bez przesady, ma potencjał i to wielki, pokazał co potrafi, no i to się nie skończyło na tym lecie A było napisane ładnych i ZDOLNYCH, a więc Dawid nadrabia zdolnościami, a nie buźką Maciuś? Nie słyszę tego pierwszy raz, u mnie w szkole jest wielbiony przez dziewczyny Ale ostatnio wciąż bula, bula, bula ;P Ale się naprawi ) Grzesiu? Powiem Wam, że mam do niego słabość i szkoda, że PK nie ma w telewizji, bo chłopak również świetnie skacze. I się zgodzę z twierdzeniem, że na żywo prezentują sie lepiej A teraz niech się ogarną, bo w nie chce patrzeć jak się nie kwalifikują czy coś Mają do tego potencjał ( wszyscy ) i niech go wykorzystają Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Alice94_ Trafna uwaga ;) 16.12.10, 17:00 No zapomniało mi się o Andrzeju Pseplasam Szczególnie się cieszyłam jak zajął 6 miejsce na LPK w Wiśle Oj co to było Szkoda, że go na PK nie wzięli Ale pocieszam się Pucharem Zimy Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Skleroza 16.12.10, 17:02 No i jeszcze Krzysiu Ja pierdziele, jakoś się ogarnąć nie mogę On jest normalnie kadrowym komikiem Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skleroza 16.12.10, 17:20 O taak, prywatnie też jest fajny ;p/. Często go śledzę na nk, czasami coś do niego napiszę. Muszę przyzanć, że jest chyba najsympatyczniejszym ze skoczków : D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 16.12.10, 17:23 ja Macka jakos nigdy nie wielbilam, ale od pewnego incydentu do niego slabosc no po prostu... ;d Oczywiscie wyglad sie nie liczy, choc sie milo patrzy lecz myslalam ze gadamy teraz tylko o walorach zewnetrznych ;q Wgl wg rankingu skoki narciarskie to jeden z najmniej seksownych sportow - NIE ZGADZAM SIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: :D 16.12.10, 17:50 Ja proponuje rzucić w kąt wygląd zewnętrzny i popatrzeć na formę Co i jak się z nimi dzieje Dla mnie największym zaskoczeniem był Ville Larinto. W LGP 4 występy i marne jakieś 30 pkt A tutaj, proszę, widać w Finlandii zasypiają na lato, a budzę się na zimę Odpowiedz Link Zgłoś
vinnara Re: Hahha 16.12.10, 17:57 Ah, Kubacki! Mimo, że "zoom optyczny" najpiękniejszy nie jest, to jednak fajny ma styl skakania. Mimo, że spieprzył początek, to jednak to co pokazał w LGP to coś. Ale teraz już lepiej i się ogarnął. Kicia - jest spoko, ale w realu jak go widzisz to lekko ponuro wygląda ( chociaż nie zawsze ). Grzesiek jest spoko, ale wole Krzyśka. A moją miłością skokową na aktualny sezon jest Andrzej Zapotoczny. Za Austriakami nie przepadam, ale były momenty, że ich wręcz kochałam, ale przeszło. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @marszalinka 16.12.10, 19:31 ja wiem, że mam genialne pomysły, ale Tyy, to musimy się jakoś nim dzielić. *-* jea, maan. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 16.12.10, 18:01 Vinniara czy jak ci tam leci apropo Kota masz calkowita racje, jakby sie czesciej usmiechal bylabym naprawde szczesliwa ! Do do Ville tez sie nie spodziewalam zupelnie ! Bylam wlasnie ciekawa kogo nowego ten sezon wzniesie na wyzyny A tu prosze Ville Zycze mu jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Skoki 16.12.10, 18:13 Tak Villemu jak najlepiej Wydaje się być sympatyczny Co do Kici kochanej No to w Wiśle, taką miną do zdjęcia zrobił, że głowa mała, jakby normalnie chciał za chwile wyciągnąć wiatrówkę i strzelać Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_karola Skoki 16.12.10, 18:29 Szkoda mi z powodu Gregora Jest moim ulubionym skoczkiem i też go uwielbiam tak jak niektóre z was Trzymajmy za niego kciuki, by szybko wrócił do zdrowia. Raczej już nie wygra w generalce, ale może pokaże na co go stać w Oslo na mistrzostwach świata. Cieszę się, że nie jestem jedyną osobą, która kocha skoki Kiedy je oglądam po prostu wariuję xD Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Skoki 16.12.10, 18:38 Przez Was udzieli mi się atmosfera i będzie mi szkoda Schlierenzauera .... ja nie chce ......!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki 16.12.10, 18:38 O tak, tez uwazam, ze wydaje sie sympatyczny hahahah fajne okreslenie a na otwarciu w Wisle bylas ?:d Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 tuu 16.12.10, 18:46 Kurna. Jak się dowiedziałam, że 'mój niedoszły mąż' tzn. Gregor miał wypadek myślałam, że sobie w łeb strzelę. Pewnie znowu Ammann wszystko zgarnie!!!! // Ale Gregowi życzę meeega szybkiego powrotu do zdrowia chociaż w TCS pewnie i tak nie będzie skakał. Noo. A jutro o 13:30 pierwszy konkurs w Engelberguu < 33 Oby Morgi znowu wygrał < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: tuu 16.12.10, 19:02 Spokojnie, na pewno do Oslo wyzdrowieje ;P A Gregor to nie tylko twój przyszły mąż xD. Jak chcesz go mieć to musisz się podzielić ze mną i jeszcze z paroma innymi osobami : D CO do Engelberga to ja liczę na Kofiego, Kamila, Villego (tak to się odmienia ? xd), Morgiego no i na naszego Adasia ;d. Będę miała takie szczęście, że sb obejrzę ten konkurs i kwalifikacje też, bo akurat jestem chora .. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka aaaaa:D 16.12.10, 19:09 ja alice dorzucam jeszcze innych polskich skoczkow do tych co wymienilam. Wiecie co znalazlam ? Widzialyscie to wczesniej ? Coraz bardziej kocham reklamy ! www.youtube.com/watch?v=UvzlQjh-q7g&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=LtJZFKy0Hx0&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=NHIXv8i1Y4k&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=PoUFAhdDj3E&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=CNuwFhR4W9I&feature=player_embedded i najlepsze po prostu buty rzadza i wgl jaki spiew xD www.youtube.com/watch?v=RAlZ8irVdv8&feature=player_embedded i za to kocham austrie ze sa idiotami :p Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: aaaaa:D 16.12.10, 19:21 OoO oglądałam to kiedyś na ciachach ;P O tak butyy rządzą : D No i jeszcze to reklama z Morgiim . Poezja normalnie xD . Masz jeszcze jakieś inne reklamy ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: aaaaa:D 16.12.10, 19:28 mam, ale to sa juz te starsze www.youtube.com/watch?v=9TfEbyefHyc www.youtube.com/watch?v=wW-pdgFop9g&feature=related www.youtube.com/watch?v=yTqRVOPc8YM i jeszcze kilka wrzuce pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: aaaaa:D 16.12.10, 19:29 Ja niestety sie chyba nie wybieram bo juz mam plany na ten czas kurde nooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Skoki 16.12.10, 18:46 Jakoś za nim nie przepadam, kiedyś może to i tak, ale są lepsi i bardziej sympatyczni skoczkowie od niego. I tak byłam na LGP w Wiśle, mam multum zdjęć i wgl jest GIT A na ceremonii wręczenia numerków, Morgi się popłakał ;D Takie brawa dostał, że się mu nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki 16.12.10, 19:05 Byłaś w Wiśle? To ci zazdroszczę ; ). Ja akurat planowałam jechać, ale wypadł mi wyjazd do Wa-wy ; ( Może w tym roku z PŚ w Zakopanem się uda , tym bardziej że akurat ma ferie zimowe : D Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: Skoki 16.12.10, 19:14 A ja już mam bilety na Zakopane ) Ja ferii nie mam, ale ze szkoły można się na te kilka dni wyrwać Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki 16.12.10, 19:24 A ja jeszcze nie ; (. Ale bilety to pewnie do samego końca będą, gorzej chyba z noclegiem .. Chociaż zawsze można nocować pod skocznią, albo na dworcu PKS albo PKP xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. eeej, a co do tych reklam... : 3 16.12.10, 19:37 to kuzynka, która w Niemczech mieszka, to mówiła mi, że kiedyś u nich w tv leciały. że u nas takich nie ma. >.< xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: eeej, a co do tych reklam... : 3 16.12.10, 20:10 No i to jest wlasnie sprawiedliwosc. Ja rzadam takich reklam ! A nie jakis wiesniackich xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. i ja z Tobą. xDD robimy prostest. ; D 16.12.10, 20:17 i przykujemy się do kaloryferów. oooo, albo lepiej do skoczni jakiejś. xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Ej 16.12.10, 20:18 intryguje mnie czemu jak sie w google wpisze "skoczkowie narciarscy" to pierwsze zdjecie jakie wyskakuje jest to: boozeenka1992.wrzuta.pl/sr/f/7rla9JGnu0a/andreas_kofler_skoczek_z_austrii Dlaczego akurat to ?xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Hahha 16.12.10, 20:34 Hahaha ogolnie zdziwilo mnie to ze akurat jego zdj (i do tego takie) jest pierwsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: . 16.12.10, 20:40 Hahahahah no moze ;> wiesz, pewnie to przez brak koszulki xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ; DDDDDD 16.12.10, 20:44 domyślam się. może on też ma takie nawiedzone fanki, które kochają patrzeć na niego bez koszulki? xDDD a propos mojej tapety na tel. z Gregorem bez koszulki. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ; DDDDDD 16.12.10, 20:47 Hahahah takie zdj czarno-biale moze ? Mialam to zdj rowniez, ale kolega taki: blagam weeez to zmien ! I tak ciagle i mi zmienial tapete, wiec sie poddalam ;P No wiesz skoczkowie zawartosc pod koszulka maja niczego sobie... mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ; DDDDDD 16.12.10, 20:53 tak, tak. ; D ale miałam też takie fajne w kolorze, a koleżanka się wkurzyła i mi je usunęła, więc dupa. xDD a po porządkach na komputerze gdzieś zniknęło i go nigdzie nie ma. ;< a takie ładniuteńkie było. *-* no, moi znajomi mają ze mną ciężko, bo albo właśnie Gregor bez koszulki na tapecie, albo Gerard, ewentualnie zdjęcie z koncertu, jak Gerard i Frank się całowali. : 33 i zawsze się ślinię do tych zdjęć. aa, no, wiem. ; D bo trenują, trenują, trenuuuuują i mięśnie mają. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Co do reklam, Koflera i całej reszty :) 17.12.10, 08:15 A więc co do reklam, wydaje mi się, że w takiej Austrii czy Niemczech łatwiej jest znaleźć takiego sponsora i po prostu ba - już mają reklamę, a żeby zasłużyć na sponsora w Polsce, to trzeba się troszkę wykazać i pokazać czy faktycznie ten skoczek jest wart tego sponsora. Lecimy dalej : Kofler - Nic nie mam do niego, ale raczej nie oglądam jego zdjęć bez koszulki, gdyż jakoś mnie taki widok interesuje niezbyt, o wiele bardziej wolę Ammanna w żółtej koszulce na zawodach A co do całej reszty, to też mam zdjęcia skoczków na telefonie, ale raczej zdjęcia mam tylko z Vancouver i po kilka z LGP - najczęściej te z podium w roli głównej A już kurcze myślałam, że tylko ja jestem taka, żeby sobie zdjęcia skoczków do telefonu wsadzać Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Skoki narciarskie 17.12.10, 09:37 Ja tylko oglądam skoki narciarski jak Małysz skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 17.12.10, 12:56 Hahaha no, ale klaty skoczkowie maja niczego sobie i to trzeba przyznac ;P (choc wg mojego kolegi oczywiscie jakies marne te klaty ale ja mam inne zdanie xD) Jasne, ze mam zdj skoczkow na fonie ! Inaczej sie zyc nie da ;q Za niecala godzine pierwszy konkurs w Engelbergu, na szczescie zwolnili mnie z 2 ostatnich lekcji, wiec bede ogladac cale Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Skoki 04.01.11, 10:34 Mnie skoki fascynują. I uwielbiam je oglądać. Kibicuję Małyszowi i Schlierenzauerowi Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 ^^ 17.12.10, 13:17 uwielbiam skoki narciarskie ale od zeszłego roku oglądałam wtedy ciągle i mnie nie mógł nikt od telewizora odciągnąć cieszę się że jest już ten sezon ! anonimowa13. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ^^ 17.12.10, 13:24 Yeah napisalam 200 post ;D Pora zaczac ogladac !;D Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: ^^ 17.12.10, 16:02 Nie udało się, ale cóż, nie jest to ostatni konkurs A Kamil w "10", to absolutnie nadrabia całą resztę ) Będzie lepiej, do końca sezonu, jeszcze długi czas. Jak nie początek dobry, to jeszcze lepsza końcówka, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ : D 18.12.10, 12:11 O taak. Może już niedługo znajdzie się w czołowej `10 klasyfikacji ; )) Szkoda tylko, że wczoraj odbyła się tylko jedna seria .. Ale dzisiaj na pewno już będzie lepiej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: : D 18.12.10, 19:01 Szkoda gadać o tym pieprzonym dzisiejszym konkursie. Stoch za "10". Larinto powinien być Man of The Day ( czym się loitzl wykazał? Niczym!) Małysz skakał przed ostatnim a pieprzony Morgenstern ostatni, bo mu się coś stało z kombinezonem... W ogóle jakieś popieprzone te wyniki końcowe były... normalnie skoki schodzą na psy! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka skoki 18.12.10, 22:54 Nie ogladalam dzisiejszego konkursu wiec nie powiem co o nim mysle. Ale sadzac po wynikach uwazam rowniez ze man of the day powinien zostac Ville... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Skoki narciarskie 18.12.10, 23:02 Ja lubie jeździć ale jakoś nie przepadam za skokami ... Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila @ruddy 19.12.10, 08:56 Nie przerażaj mnie, ja do Morgensterna nie mam nic, oprócz tego, że uważam, że niejaki pan Hofer wykorzystał sytuacje, ale nie bawię się w spiski, Morgi skakał ładnie. Bardziej Hofer i Schlierenzauer mi nie leżą, ale mój komentarz miał polegać bardziej na pokazaniu nieprawidłowości nowego systemu, dzięki któremu Ville nie stanął na przynajmniej najniższym stopniu podium. Chodź pierwszy jego skok nie był za dobry drugim powinien nadrobić sytuacje. Pieprzony system! Adam oddał lepsze pod względem odległości skoki i nie leży mi tu, że stanął na drugim miejscu. Ale dodając wiatry, belkę, to kto wie jaka cholera z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: @ruddy 19.12.10, 18:08 nie, no wybacz, ale jakoś to `pieprzony Morgenstern` mnie tak tknęło. ; O Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: @ruddy 22.12.10, 12:11 Byłam zdenerwowana, tak na człowieka działają skoki, w niektórych przypadkach. Za Morgensternem nie przepadam, a więc od czasu do czasu coś mnie nawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 22.12.10, 13:46 Ja tam lubie wszystkich Jasne, ze jednych mniej, a drugich bardziej ;P Na MP sie nie wybieram, gdyz swieta wlasnie. choc daleko nie mam w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik "Zawołaj jak będzie Małysz!" 19.12.10, 09:04 Wyraża więcej niż tysiąc słów . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 "Zawołaj jak będzie Małysz!- oglada sie demoty ;P 19.12.10, 15:54 Gratuluję dzisiejszego występu wszystkim Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: "Zawołaj jak będzie Małysz!- oglada sie demot 19.12.10, 15:57 lubię oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Pieknie :D 19.12.10, 20:27 Polacy skakali dzis naprawde super,jestem z nich dumna Co do tego systemu nie podoba mi sie za bardzo, w sesie juz sie jakooos przyzwyczailam, ale uwazam ze i tak niewiele on daje, a Hofer moze se bardziej manipulowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.12.10, 16:38 Nigdy nie oglądam, nie interesuje mnie to. Za to moich rodziców i brata bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Szykujemy się na MP 22.12.10, 11:23 Dziewczyny już w czwartek i niedziele Mistrzostwa Polski, wybiera się może któraś. Mnie nie pozwolili, bo nie dość, że daleko i nikt mnie nie zawiezie, to to przecież jeszcze święta ^^ No racja A jak u Was ? PS: nie chcę się tu reklamować czy coś, ale zajrzyjcie na mojego bloga z opowiadaniem, dopiero zaczęłam pisać opowiadanie Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila @marszalinka 22.12.10, 14:19 A wstęp na Średnią Krokwie jest bezpłatny, a na Wielką tylko po 5 zł. Kurczę gdyby nie ta odległość i święta, to bym na 100 % pojechała. Zobaczyć wszystkich Polaków na pewno było by miło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 22.12.10, 17:07 nie, niestety nie mogę. uh. za daleko jednak. *-* + fajne opowiadanie. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: . 22.12.10, 17:19 Jak ja sobie pomyśle o ludziach, którzy mają blisko i nie pójdą to mi się w słabo robi Ale nie każdy jednak to lubi + dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: . 22.12.10, 20:56 no tak, żeby mieszkać tam i nie jechać (a w zasadzie iść xd), to już przesada. ;o ja jak bym tylko mogła to bym się tam przeteleportowała, a takich zdolności niestety nie mam. ;< xd. + nie ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: . 23.12.10, 07:11 Ja też, tam właściwie będą wszyscy moi ulubieni skoczkowie. Małysz, Dawid, Krzysiu, Kamil, Andrzej, Grzesiek, Klimek, Kot x2... nie no zaraz wyjdę z siebie ;D + jest za co ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: . 23.12.10, 11:32 szkoda, szkoda. ;> a daleko masz tak w km? ije, wyjdziesz z siebie i będziecie dwie. *-* xDDDD coś mi się dziś w główkę dzieje. + na prawdę, nie ma. ; DD fajnie się czyta i wgl. to raczej w takim razie ja Ci powinnam podziękować za fajne opo. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: . 23.12.10, 16:13 Jakieś 300 km Zgrozaa A w dodatku te MP ponownie przełożone ;P + Nie, jest za co ;P I bardzo się cieszę, że się miło czyta A koleżanka mi poradziła, aby wrzucić jakiś wątek miłosny, co o tym myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: . 23.12.10, 16:47 Eh czemu nigdzie nie moze sie obyc bez watkow milosnych ? O, no to masz dalej... Ale i tak za rok masz byc !xD Wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
prasheila Re: . 23.12.10, 18:20 Ja zapierdzielam na letnie, co jest już pewne, byle podali termin, prawdopodobnie do Szczyrku Ej, mi koleżanka powiedziała, aby dać love A tak to miało być o skokach bab i poświęceniu dla sportu, ale boję się właśnie, że jak wrzuce love to mi to zauroczy cały sens opowiadania Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @prasheila 26.12.10, 22:01 no, to też kawałek masz. ;> + w sumie, można było by dać coś o miłości. ale nie tak, żeby się wszystko kręciło wokół love. xd Odpowiedz Link Zgłoś