Re: Skoki narciarskie 23.03.11, 15:49 Sorry, że troluje forum ale mam do was prośbę wejdźcie na tą stronę(to nie żadne glitery) press.juniormedia.pl/paper/contest_newspapers/thumb/?page=3# i zagłosujcie na gazetke "U nas w Dwójce" Byłabym was ogromnie wdzięczna, i jeszcze raz przepraszam za trolowanie Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Co tu się tak cicho zrobiło ? ;> 24.03.11, 15:10 Już prawie tydzień od ostatnich zawodów , a do mnie ciągle nie może dojść że sezon się skończył xd. Dziwinie tak teraz będzie. Weekendy bez skoków to nie weekendy ;d I wgl mnie jakaś ostatnio zamuła wzięła i nic mi się nie chce ... Wybaczcie za te bezsensowne wypowiedzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 24.03.11, 15:51 Ja tu ciagle zagladam, ale jak wy nic nie piszecie to ja tez nie No do mnie to zupelnie nie dochodzi ! Ja nadal zyje skokami, jakby to byl srodek sezonu. No wlasnie- weekend bez skokow !? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :) 24.03.11, 16:06 będą w sobote , przecież no na pożegnanie Małysza te 10 lat za szybko zleciało .. mógłby jeszcze z 2 lata poskakać , bo nie jest taki stary już bez przesady. mam nadzieje , że szybko mu sie znudzi siedzenie w domu i za rok doczekam się wielkiego powrotu na skocznie! (; Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 24.03.11, 16:26 To piszmy cokolwiek ; D aby tylko utrzymać ten wątek przy życiu ;P Może po benefisie będziemy miały więcej tematów xd , szkoda że norwegów tam nie będzie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 24.03.11, 16:19 Nie sluchalam tej piosenki, boje sie przerazic ;p Jestem w 100% pewna, ze nie wroci, widział jak to bylo z powrotem Ahonena i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :) 24.03.11, 16:25 hahaha , to nie słuchaj bo jest straszna ;p mam nadzieje , że nie puszczą jej w sobote xd no Ahonen zrobił błąd. ale lepiej dla młodych oni tera wygrywają wszystko (; Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ^^ 24.03.11, 16:30 o tej specjalnej dla Adasia : www.kotek.pl/kotek/1,111364,9313750,Skaczemy_dla_Ciebie___hold_dla_Adama_Malysza.html nie załamuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ^^ 24.03.11, 16:32 Aaa już wiem xd No , przyznaję okropna -,- Właśnie jedzie ktoś na benefis >? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ^^ 24.03.11, 16:35 hahaha , no XD ta ja se pojadę , chyba w marzeniach nie udało mi się przekonać rodziców , bo mam szkołe no przecież Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:37 Mnie powiedzieli, ze przed egazminem to ja mam sie uczyc a nie sie gdzies szlajac blablabla. A kto to spiewa ? Ja dalej zostane przy wersji ze jej nie slucham :p Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ^^ 24.03.11, 16:43 śpiewa Partycja Markowska z ojcem (?). tak mi się wydaje xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:49 Jasne ze wazniejsze ;d A tam, nie slucham i tak pewnie na benefisie bedzie ciagle jak juz ktos powiedzial ;d wszystkie bedziemy przed tv w tym czasie xD A powiedzcie mi-o ktorej to godzinie jest ? ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:55 A ja zatkam uszy xD Nawet nie gadaj mi o Kombi, jak bylam na otwarciu skoczni w Wisle Malince to oni tez tam byli ... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ^^ 24.03.11, 16:36 kurde. od paru dni tu włażę i nie zauważyłam, że tu już są posty z rumerami od 700-cośtam. i myślałam, że nikt nie pisze tu xDD *brawa dla rudej* a co do benefisu to nie jadę ;< Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 16:36 Przesłuchałam ją jeden raz i wolę już do niej nie wracać .. Chociaż pewnie i tak ją będę ciągle na pożegnaniu Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 16:42 Ja też nie jadę się do tego za późno zabrałam , i jak się już zdecydowałam jechać to biletów już nie było xD Ale w telewizji na pewno obejrzę ;P A te 700 postów to chyba przed chwilą zostało zrobionych , czy nie ? ; b Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 24.03.11, 16:42 zdaje mi się , że początek śpiewa Patrycja Markowska i chyba Kaśka Wilk i ktoś tam , ale nie wiem ;p może się jednak kiedyś złamiesz i posłuchasz. chętnie bym pojechała na benefis. jakby nie mogły być teraz ferie Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ .,. 24.03.11, 16:50 I chyba jeszcze Kombi .. Ale nie wraacajmy już lepiej do tej piosenki ;d . Jak będzie lecieć w tv to go najwyżej wyciszę xD Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: .,. 24.03.11, 16:54 a jak ją puszczą na zawodach to rybeczka, gregor, kofi i reszta załamią się naszymi talentami XD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 buuuuuu! 24.03.11, 16:59 wg sobie nie wyobrażam weekendów bez skoków. a bez Małysza to już nie chce o tym słyszeć. -,- ta piosenka jest BEZNADZIEJNA, co za słowa... ; / nie lubie tego gatunku muzyki, ale posłuchajcie: www.youtube.com/watch?v=zIlwjy5LtpI i wkurzyłam się bo miałam być w sobotę w Zakopanem i w końcu chyba nie pojadę! ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: buuuuuu! 24.03.11, 19:53 ja też , to będzie dziwne. a nawet jak będą w przyszłym roku to i tak to nie to samo bez Małysza. a co do piosenki , ta też mi się nie podoba ;p również nie lubie tego gatunku muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 19:19 ja niedawno zaczęłam się tu udzielać ale ostatnio nie mam czasu bo wiadmomo - szkoła.... a w sobiotę też nie będę siedzieć przed komputerem bo będę oglądać dzień z benefisem adama w tvp1 (ponoć ma być caly dzień temu poświecony, np. program "kawa czy herbata" z zakopanego) Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 20:06 jejku <3. dziewczyny, jestem z nas dumna, udzielacie (udzielamy^^) się i zapał co do skoków nie gaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:14 @ruddy kochanie , a jak może gasnąć? przecież wszystkie tu uwielbiamy skoki i oby się to nigdy nie zmieniło (; Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:22 no w sumie ... ale są takie dziewczyny, które skoki kochają TYLKO latem. a to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:25 bo są głupie i nie wiedzą co tracą a tak wg , to czemu niby tylko latem ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:29 kuźwa. miało być `zimą` ... wybacz, nie myślę już dziś. głowa mnie boli xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:05 Hahah xD No wlasnie, sa tez i takie. Ja o skokach mysle caly rok, choc wiadomo, ze bardziej jest sie czym jarac zima. Oj ostatnio coraz wiecej nas tu jest i db ! Juz jutro benefis, boje sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:09 ja piernicze, jaaakie ja głupoty wczoraj gadałam xDDD taka śpiąca byłam i zmęczona po szkole, że nie myślałam o czym mówię, loool. ej, a wgl to o której się benefis zaczyna? *wiecznie zorientowana we wszystkim ruda* ;> Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:35 Podobno o 16 ;d ale tez tego nie wiem ^.^ Spoko ruda, nikt nie zauwazyl xD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 : )) 25.03.11, 15:53 Zaczyna się o 16, ale podobno jest dzień z tvp1 cały czas, chyba ktoś tam wspomniał już coś. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ >.< 25.03.11, 16:43 Ja cały dzień nie będę oglądać, bo duużo nauki mam ;d Ale transmisję na pewno obejrzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 16:59 o zajebiaszczo w moje urodziny tak interesuje się i pewnie będe oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 25.03.11, 20:09 No ja tez mam tyle nauki, ze masakra, nawet nie chce o tym myslec, ale kazda z nas obojetnie ile ma do zrobienia o 16 ma ogladac !;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :D 25.03.11, 20:21 O taak , w tej godzinie wszystkie się zjednoczymy przed telewizorami . ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :D 25.03.11, 20:21 ja mam tyle nauki , że zaraz wykituję ale jak mówisz , że mamy oglądać to oglądne ;p hahahaha @ruddy nikt nie zauważył racja, pisałaś wczoraj bardzo mądrze (; Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :D 25.03.11, 20:34 Ja czesto bredze, wiec do bredni jestem przyzwyczajona xD Jak bede jutro ogladac, to bede o was myslec - taka jednosc niech zapanuje Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :D 25.03.11, 20:53 O to dobrze ;P bo ja też czasami piszę bez sensu. Ale co tam xd Mam nadzieję że mi to wybaczycie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :D 25.03.11, 21:03 Wszystkie bredzimy, wiec sie nie przejmujmy i bredzmy dalej ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 26.03.11, 16:54 Wszedzie pada, a u mnie nie - HAHA ;d na szczescie, bo juz mam dosc sniegu. Przez ng benefis sie spoznia aaa ! Widzieliscie Hanavalda i wywiad z nim ? I jak probowal te wasy przykleic hahah xD I Goldi, ah przypominaja sie stare czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :D 26.03.11, 17:55 Noom , dokładnie ; ) . Szkoda że nie wszyscy mieli te wąsy , ale niektórze śmiesznie w nich wyglądali ;P Co do pogody to coś nie pozwala ona Adasiowi odejść ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 18:20 Niee , Gregor i Rybeczka bez wąsów ! A myślałam że mi trochę humor poprawią Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka The end 26.03.11, 19:53 To juz koniec rozumiecie to ? Dziekujemy Ci Adamie, byłeś i nadal jestes wielki Życzymy dalszych sukcesów, teraz w innej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka The end 26.03.11, 20:19 I wgl aaaaa !!! Widziałyście jak Maciek Kot świrował !? To bylo piekne ! Po raz pierwszy widziałam jak sie tak naprawde śmieje ! On sie ciagle smial, szalal i w ogole aaah <3 Tak pieknie wyglada jak sie smieje. I tak fajnie tanczyl i trzasl glowe jakiemus skoczkowi... A te jego pomalowane mazakiem wasy byly genialne hahah xD Ok, koncze moj zachwyt Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:21 Bardzo sympatycznie wszyscy się zachowali. Żałowałam, że konkurs nie wypalił bo bardzo chciałam zobaczyć Stefanka Hulę skaczącego 134 m ; ) Co tu dużo mówić. Małysz był świetnym skoczkiem, sprawił, że ludzie pokochali tak piękną dyscyplinę sportu i dostarczył radości i emocji. Mam nadzieję, że Kamil Stoch pozamiata w następnym sezonie. dzię-ku-je-my Odpowiedz Link Zgłoś
happiness Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:33 Ehm. Strasznie żałuję,że już nigdy nie będę miała okazji trzymać za Adasia kciuków,ale każda rzecz w życiu ma swój początek i swój koniec,a trzeba przyznać,że o takim pięknym pożegnaniu można tylko marzyć. Zgadzam się z truflą,bo ja też strasznie żałuję,że dziś to nie wypaliło,bo mogła być naprawdę świetna zabawa Niech w następnym sezonie Kamil pokaże,że na Polaków nie ma siły ! Adamie,dziękuję ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:50 płakałam oczywiście. o_O jest za wcześnie bo ja jestem w szoku dalej. polubiłam Ammana za to, że zdecydował skoczyć a Thomas i Gregor zachowali się nie fajnie. -,- DZIĘKUJEMY. [url=http://www.youtube.com/watch?vJMtHEOI6Lk]mój filmik, TUTAJ.[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:51 dupa, coś źle wyszło. -,- www.youtube.com/watch?vJMtHEOI6Lk Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ; ) 26.03.11, 20:53 Ja Adamowi już wiele razy dziękowałam , ale zrobię to jeszcze raz ;d . Dziękuję ! A pożegnanie mi się podobało . To co że śnieg padał i nie udało się przeprowadzić konkursu , to co że panowie z tvp ciągle gadali zamiast dać człowiekowi coś posłuchać , co się działo koło skoczni , to co że nie wszyscy skakali (szkoda że Austryjacy zawiedli ;c ) .. Ważne że mogłąm zobaczyć ostatni skok Adama , no i kibiece dopisali ... Uh , ale się rozpisałam xp . kończę bo znowu mi się coś w główkę zaczyna robić i głupoty zaczynam pisać ;d . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ; ) 26.03.11, 21:11 @Naomi, no to dobrze, że `mądrze` mówiłam xDD przynajmniej tu, bo na gg to taką manionę wtedy robiłam *_____* i dzięki. Wgl sama widziałaś, że pomyliłam pory roku całkowicie, looool. @Marta, wiesz co? ;< i nie oglądałam i tak najważniejszej części, gdzie skakali. Z resztą pisałam Ci sms przecież ;P ale oglądałam pierwsze półtorej godziny <3. I końcówkę samą. A, no i zapomniałam Ci w wiadomości napisać, że bierzmowanie mam 31 marca, w czwartek ._. No i dołączam do Was, Adam - dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ; ) 26.03.11, 21:47 do mnie to jeszcze nie dotarło ; ( przez całą transmisje miałam łzy w oczach, a pewnym momencie sie rozpłakałam ; ( podczas ostatniego skoku Adama poprostu wstałam : ) a wcześniej razem z kibicami zaśpiewałam przed telewizorem ''sto lat'' : ) odchodzi wielki człowiek. wielki sportowiec. nie ma słów, żeby opisać to, co Adam zrobił w ciągu tych kilkunastu lat kariery : ) DZIĘKUJEMY ADAM : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ; ) 26.03.11, 22:00 odwołuję moje słowa, jednak oglądałam benefis. co prawda powtórkę, ale się liczy <3. właśnie na Polonii leci, jak by co ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ; ) 27.03.11, 10:03 Oglądałam ten benefis i świetny był.Szkoda ,że nie udało im się zrobić konkursu,ale ostatni skok był. No i- Adam Dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 27.03.11, 17:16 Ja nie plakalam, ale mialam takie dziwne mrowienie, az w pewnej chwili musialam odejsc od tv. I glowa mnie strrrasznie bolala, ale nie wiem czy to ma z tym jakis zwiazek. Wlasnie bardzo mnie zdziwilo ze nie skakali, choc to bym jeszcze mogla zrozumiec, ale nie zjechali z buli nawet Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 17:29 szkoda, że pogoda nie dopisała, bo zapowiadał się świetny konkurs... po wczorajszym dniu trochę zawiodłam się na austryjakach, ale za to coraz bardziej lubię simona... widać, że on i adam są naprawdę dobrymi przyjaciółmi a ostatni skok ciężko mi skomentować, bo ja nadal nie mogę w to uwierzyć, że już nie zobaczymy adama na skoczni Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 19:09 Simon to wspaniały kolega i mam nadzieję że tak pozostanie a Austriacy? po części ich rozumiem nie chcieli ryzykować ale szkoda fajnie by było jakbby skoczyli razem z nim Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 27.03.11, 18:00 Dokladnie. Polubiłam Ammanna jeszcze bardziej <3 zachowal sie naprawde slodko. Ale nadal nie moge zapomniac o wczorajszym zachowaniu Macka Kota xD to mi poprawia humor Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 28.03.11, 14:58 Ja zrozumiałam ;p I racja, myslalam ze austriacy skocza, lub przynajmniej zjada. A tu nic z tego. Simi jestes super ! (i Maciek tez ;P) Hmmm zblizamy sie do pierwszego weekendu bez skokow... Jak dobrze, ze mnie w domu nie bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ; )) 28.03.11, 15:37 A co zrozumiałaś ?, bo ja nie w temacie ; P .. Ja jakoś powoli wytrzymuję , myślałam że będzie gorzej ; )) Też sb muszę coś skombinować na weekend żeby mi się skoki nie przypomninały .. A tak dla poprawienia nastroju to zawsze można zacząć odliczać dni do LGP ;D , tak jak to z zimowym pś było ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 Re: ; )) 28.03.11, 15:46 co Maciek Kot zrobił? bo nie wiem o co chodzi. :d Odpowiedz Link Zgłoś