Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• Re: Skoki narciarskie 23.03.11, 15:49
      Sorry, że troluje forum ale mam do was prośbę
      wejdźcie na tą stronę(to nie żadne glitery) press.juniormedia.pl/paper/contest_newspapers/thumb/?page=3#
      i zagłosujcie na gazetke "U nas w Dwójce"
      Byłabym was ogromnie wdzięczna, i jeszcze raz przepraszam za trolowanie smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 23.03.11, 21:57
      już 700 postów no brawosmile
    • alice94_ Co tu się tak cicho zrobiło ? ;> 24.03.11, 15:10
      Już prawie tydzień od ostatnich zawodów , a do mnie ciągle nie może dojść że sezon się skończył xd. Dziwinie tak teraz będzie. Weekendy bez skoków to nie weekendy ;d
      I wgl mnie jakaś ostatnio zamuła wzięła i nic mi się nie chce ...
      Wybaczcie za te bezsensowne wypowiedzi xD
      • marszalinka :) 24.03.11, 15:51
        Ja tu ciagle zagladam, ale jak wy nic nie piszecie to ja tez nie wink No do mnie to zupelnie nie dochodzi ! Ja nadal zyje skokami, jakby to byl srodek sezonu. No wlasnie- weekend bez skokow !?
        • naomi. Re: :) 24.03.11, 16:06
          będą w sobote , przecież no na pożegnanie Małysza cry
          te 10 lat za szybko zleciało .. mógłby jeszcze z 2 lata poskakać , bo nie jest taki stary już bez przesady. mam nadzieje , że szybko mu sie znudzi siedzenie w domu i za rok doczekam się wielkiego powrotu na skocznie! (;
        • alice94_ Re: :) 24.03.11, 16:26
          To piszmy cokolwiek ; D aby tylko utrzymać ten wątek przy życiu ;P
          Może po benefisie będziemy miały więcej tematów xd , szkoda że norwegów tam nie będzie ;d
    • marszalinka :) 24.03.11, 16:19
      Nie sluchalam tej piosenki, boje sie przerazic ;p
      Jestem w 100% pewna, ze nie wroci, widział jak to bylo z powrotem Ahonena i wgl...
      • naomi. Re: :) 24.03.11, 16:25
        hahaha , to nie słuchaj bo jest straszna ;p mam nadzieje , że nie puszczą jej w sobote xd
        no Ahonen zrobił błąd. ale lepiej dla młodych oni tera wygrywają wszystko (;
    • alice94_ ^^ 24.03.11, 16:28
      A o jakiej piosence mówicie ? ;>
      • naomi. Re: ^^ 24.03.11, 16:30
        o tej specjalnej dla Adasia : www.kotek.pl/kotek/1,111364,9313750,Skaczemy_dla_Ciebie___hold_dla_Adama_Malysza.html
        nie załamuj się.
      • alice94_ Re: ^^ 24.03.11, 16:32
        Aaa już wiem xd
        No , przyznaję okropna -,-

Właśnie jedzie ktoś na benefis >? ; P
        • naomi. Re: ^^ 24.03.11, 16:35
          hahaha , no XD
          ta ja se pojadę , chyba w marzeniach sciana nie udało mi się przekonać rodziców , bo mam szkołe no przecież devil
          • marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:37
            Mnie powiedzieli, ze przed egazminem to ja mam sie uczyc a nie sie gdzies szlajac blablabla. A kto to spiewa ? Ja dalej zostane przy wersji ze jej nie slucham :p
            • ruddy. Re: ^^ 24.03.11, 16:43
              śpiewa Partycja Markowska z ojcem (?). tak mi się wydaje xd
          • alice94_ Re: ^^ 24.03.11, 16:45
            Ojj tam szkoła , skoki ważniejsze ^^
            • marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:49
              Jasne ze wazniejsze ;d A tam, nie slucham i tak pewnie na benefisie bedzie ciagle jak juz ktos powiedzial ;d wszystkie bedziemy przed tv w tym czasie xD A powiedzcie mi-o ktorej to godzinie jest ? ^.^
              • alice94_ Re: ^^ 24.03.11, 16:51
                O 16 chyba ; )
                • marszalinka Re: ^^ 24.03.11, 16:55
                  A ja zatkam uszy xD Nawet nie gadaj mi o Kombi, jak bylam na otwarciu skoczni w Wisle Malince to oni tez tam byli ... sciana
        • ruddy. Re: ^^ 24.03.11, 16:36
          kurde. od paru dni tu włażę i nie zauważyłam, że tu już są posty z rumerami od 700-cośtam. i myślałam, że nikt nie pisze tu xDD *brawa dla rudej*

a co do benefisu to nie jadę ;<
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 16:36
      Przesłuchałam ją jeden raz i wolę już do niej nie wracać .. Chociaż pewnie i tak ją będę ciągle na pożegnaniu confused
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 16:42
      Ja też nie jadę sciana się do tego za późno zabrałam , i jak się już zdecydowałam jechać to biletów już nie było xD Ale w telewizji na pewno obejrzę ;P

A te 700 postów to chyba przed chwilą zostało zrobionych , czy nie ? ; b
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 24.03.11, 16:42
      zdaje mi się , że początek śpiewa Patrycja Markowska i chyba Kaśka Wilk i ktoś tam , ale nie wiem ;p może się jednak kiedyś złamiesz i posłuchasz.

chętnie bym pojechała na benefis. jakby nie mogły być teraz ferie devil
    • alice94_ .,. 24.03.11, 16:50
      I chyba jeszcze Kombi ..indifferent
      Ale nie wraacajmy już lepiej do tej piosenki ;d . Jak będzie lecieć w tv to go najwyżej wyciszę xD
      • naomi. Re: .,. 24.03.11, 16:54
        a jak ją puszczą na zawodach to rybeczka, gregor, kofi i reszta załamią się naszymi talentami XD
    • agusiax3 buuuuuu! 24.03.11, 16:59
      wg sobie nie wyobrażam weekendów bez skoków. a bez Małysza to już nie chce o tym słyszeć. -,-

ta piosenka jest BEZNADZIEJNA, co za słowa... ; /
      nie lubie tego gatunku muzyki, ale posłuchajcie: www.youtube.com/watch?v=zIlwjy5LtpI

i wkurzyłam się bo miałam być w sobotę w Zakopanem i w końcu chyba nie pojadę! ; (
      • naomi. Re: buuuuuu! 24.03.11, 19:53
        ja też , to będzie dziwne. a nawet jak będą w przyszłym roku to i tak to nie to samo bez Małysza.

a co do piosenki , ta też mi się nie podoba ;p
        również nie lubie tego gatunku muzyki.

• melissa Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 19:19
      ja niedawno zaczęłam się tu udzielać ale ostatnio nie mam czasu bo wiadmomo - szkoła.... a w sobiotę też nie będę siedzieć przed komputerem bo będę oglądać dzień z benefisem adama w tvp1 (ponoć ma być caly dzień temu poświecony, np. program "kawa czy herbata" z zakopanego)
      • ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 20:06
        jejku <3. dziewczyny, jestem z nas dumna, udzielacie (udzielamy^^) się i zapał co do skoków nie gaśnie serce
        • naomi. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:14
          @ruddy kochanie , a jak może gasnąć? przecież wszystkie tu uwielbiamy skoki i oby się to nigdy nie zmieniło (;
          • ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:22
            no w sumie ... ale są takie dziewczyny, które skoki kochają TYLKO latem. a to przykre.
            • naomi. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:25
              bo są głupie i nie wiedzą co tracą wink a tak wg , to czemu niby tylko latem ? ;p
              • ruddy. Re: Skoki narciarskie 24.03.11, 21:29
                kuźwa. miało być `zimą` ... wybacz, nie myślę już dziś. głowa mnie boli xd
                • marszalinka Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:05
                  Hahah xD No wlasnie, sa tez i takie. Ja o skokach mysle caly rok, choc wiadomo, ze bardziej jest sie czym jarac zima. Oj ostatnio coraz wiecej nas tu jest big_grin i db ! Juz jutro benefis, boje sie....
                  • ruddy. Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:09
                    ja piernicze, jaaakie ja głupoty wczoraj gadałam xDDD taka śpiąca byłam i zmęczona po szkole, że nie myślałam o czym mówię, loool.
                    ej, a wgl to o której się benefis zaczyna? *wiecznie zorientowana we wszystkim ruda* ;>
                    • marszalinka Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 15:35
                      Podobno o 16 ;d ale tez tego nie wiem ^.^
                      Spoko ruda, nikt nie zauwazyl xD
    • agusiax3 : )) 25.03.11, 15:53
      Zaczyna się o 16, ale podobno jest dzień z tvp1 cały czas, chyba ktoś tam wspomniał już coś. big_grin

• alice94_ >.< 25.03.11, 16:43
        Ja cały dzień nie będę oglądać, bo duużo nauki mam ;d
        Ale transmisję na pewno obejrzę ;P
    • miley Re: Skoki narciarskie 25.03.11, 16:59
      o zajebiaszczo w moje urodziny tak interesuje się i pewnie będe oglądać
    • marszalinka :D 25.03.11, 20:09
      No ja tez mam tyle nauki, ze masakra, nawet nie chce o tym myslec, ale kazda z nas obojetnie ile ma do zrobienia o 16 ma ogladac !;D
      • alice94_ Re: :D 25.03.11, 20:21
        O taak , w tej godzinie wszystkie się zjednoczymy przed telewizorami . ! xD
      • naomi. Re: :D 25.03.11, 20:21
        ja mam tyle nauki , że zaraz wykituję sciana ale jak mówisz , że mamy oglądać to oglądne ;p

hahahaha @ruddy nikt nie zauważył racja, pisałaś wczoraj bardzo mądrze (;
        • marszalinka Re: :D 25.03.11, 20:34
          Ja czesto bredze, wiec do bredni jestem przyzwyczajona xD Jak bede jutro ogladac, to bede o was myslec - taka jednosc niech zapanuje serce
          • alice94_ Re: :D 25.03.11, 20:53
            O to dobrze ;P bo ja też czasami piszę bez sensu. Ale co tam xd Mam nadzieję że mi to wybaczycie ; ))
            • marszalinka Re: :D 25.03.11, 21:03
              Wszystkie bredzimy, wiec sie nie przejmujmy i bredzmy dalej ! ;D
              • alice94_ Re: :D 26.03.11, 15:57
                haha big_grin
                A was też dzisiaj sieg pada >? surprised
    • marszalinka :D 26.03.11, 16:54
      Wszedzie pada, a u mnie nie - HAHA ;d na szczescie, bo juz mam dosc sniegu. Przez ng benefis sie spoznia aaa ! Widzieliscie Hanavalda i wywiad z nim ? I jak probowal te wasy przykleic hahah xD I Goldi, ah przypominaja sie stare czasy...
      • alice94_ Re: :D 26.03.11, 17:55
        Noom , dokładnie ; ) . Szkoda że nie wszyscy mieli te wąsy , ale niektórze śmiesznie w nich wyglądali ;P

Co do pogody to coś nie pozwala ona Adasiowi odejść ;d
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 18:20
      Niee , Gregor i Rybeczka bez wąsów ! A myślałam że mi trochę humor poprawią devil
    • marszalinka The end 26.03.11, 19:53
      To juz koniec rozumiecie to ? Dziekujemy Ci Adamie, byłeś i nadal jestes wielki serce Życzymy dalszych sukcesów, teraz w innej dziedzinie brawo https://bi.gazeta.pl/im/5/7302/z7302335X,Adam-Malysz.jpg
    • marszalinka The end 26.03.11, 20:19
      I wgl aaaaa !!! Widziałyście jak Maciek Kot świrował !? To bylo piekne ! Po raz pierwszy widziałam jak sie tak naprawde śmieje ! On sie ciagle smial, szalal i w ogole aaah <3 Tak pieknie wyglada jak sie smieje. I tak fajnie tanczyl i trzasl glowe jakiemus skoczkowi... A te jego pomalowane mazakiem wasy byly genialne hahah xD Ok, koncze moj zachwyt serce
    • trufla Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:21
      Bardzo sympatycznie wszyscy się zachowali. Żałowałam, że konkurs nie wypalił bo bardzo chciałam zobaczyć Stefanka Hulę skaczącego 134 m ; ) Co tu dużo mówić. Małysz był świetnym skoczkiem, sprawił, że ludzie pokochali tak piękną dyscyplinę sportu i dostarczył radości i emocji. Mam nadzieję, że Kamil Stoch pozamiata w następnym sezonie.

dzię-ku-je-my
      • happiness Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:33
        Ehm.
        Strasznie żałuję,że już nigdy nie będę miała okazji trzymać za Adasia kciuków,ale każda rzecz w życiu ma swój początek i swój koniec,a trzeba przyznać,że o takim pięknym pożegnaniu można tylko marzyć.
        Zgadzam się z truflą,bo ja też strasznie żałuję,że dziś to nie wypaliło,bo mogła być naprawdę świetna zabawa smile
        Niech w następnym sezonie Kamil pokaże,że na Polaków nie ma siły ! big_grin
        Adamie,dziękuję ! ;*
        • agusiax3 Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:50
          płakałam oczywiście. o_O
          jest za wcześnie bo ja jestem w szoku dalej.
          polubiłam Ammana za to, że zdecydował skoczyć a Thomas i Gregor zachowali się nie fajnie. -,-

DZIĘKUJEMY. [url=http://www.youtube.com/watch?vshockJMtHEOI6Lk]mój filmik, TUTAJ.[/url]

• agusiax3 Re: Skoki narciarskie 26.03.11, 20:51
            dupa, coś źle wyszło. -,-

www.youtube.com/watch?vshockJMtHEOI6Lk
    • alice94_ ; ) 26.03.11, 20:53
      Ja Adamowi już wiele razy dziękowałam , ale zrobię to jeszcze raz ;d . Dziękuję !
      A pożegnanie mi się podobało . To co że śnieg padał i nie udało się przeprowadzić konkursu , to co że panowie z tvp ciągle gadali zamiast dać człowiekowi coś posłuchać , co się działo koło skoczni , to co że nie wszyscy skakali (szkoda że Austryjacy zawiedli ;c ) .. Ważne że mogłąm zobaczyć ostatni skok Adama , no i kibiece dopisali ...
      Uh , ale się rozpisałam xp . kończę bo znowu mi się coś w główkę zaczyna robić i głupoty zaczynam pisać ;d . ; ))
      • ruddy. Re: ; ) 26.03.11, 21:11
        @Naomi, no to dobrze, że `mądrze` mówiłam xDD przynajmniej tu, bo na gg to taką manionę wtedy robiłam *_____* i dzięki. Wgl sama widziałaś, że pomyliłam pory roku całkowicie, looool.
        @Marta, wiesz co? ;< i nie oglądałam i tak najważniejszej części, gdzie skakali. Z resztą pisałam Ci sms przecież ;P ale oglądałam pierwsze półtorej godziny <3. I końcówkę samą. A, no i zapomniałam Ci w wiadomości napisać, że bierzmowanie mam 31 marca, w czwartek ._.

No i dołączam do Was, Adam - dziękujemy! smile
        • selena013 Re: ; ) 26.03.11, 21:47
          do mnie to jeszcze nie dotarło ; (

przez całą transmisje miałam łzy w oczach, a pewnym momencie sie rozpłakałam ; (
          podczas ostatniego skoku Adama poprostu wstałam : )
          a wcześniej razem z kibicami zaśpiewałam przed telewizorem ''sto lat'' : )
          odchodzi wielki człowiek. wielki sportowiec.
          nie ma słów, żeby opisać to, co Adam zrobił w ciągu tych kilkunastu lat kariery : )

DZIĘKUJEMY ADAM : )
          • ruddy. Re: ; ) 26.03.11, 22:00
            odwołuję moje słowa, jednak oglądałam benefis. co prawda powtórkę, ale się liczy <3. właśnie na Polonii leci, jak by co ^^
            • wiki3113 Re: ; ) 27.03.11, 10:03
              Oglądałam ten benefis i świetny był.Szkoda ,że nie udało im się zrobić konkursu,ale ostatni skok był.
              No i- Adam Dziękujemy
          • anulka Re: ; ) 27.03.11, 19:06
            dokładnie nic dodać nic ująć
    • marszalinka :) 27.03.11, 17:16
      Ja nie plakalam, ale mialam takie dziwne mrowienie, az w pewnej chwili musialam odejsc od tv. I glowa mnie strrrasznie bolala, ale nie wiem czy to ma z tym jakis zwiazek. Wlasnie bardzo mnie zdziwilo ze nie skakali, choc to bym jeszcze mogla zrozumiec, ale nie zjechali z buli nawet crying
    • melissa Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 17:29
      szkoda, że pogoda nie dopisała, bo zapowiadał się świetny konkurs...

po wczorajszym dniu trochę zawiodłam się na austryjakach, ale za to coraz bardziej lubię simona... widać, że on i adam są naprawdę dobrymi przyjaciółmi smile

a ostatni skok ciężko mi skomentować, bo ja nadal nie mogę w to uwierzyć, że już nie zobaczymy adama na skoczni
      • anulka Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 19:09
        Simon to wspaniały kolega i mam nadzieję że tak pozostanie a Austriacy? po części ich rozumiem nie chcieli ryzykować ale szkoda fajnie by było jakbby skoczyli razem z nim
    • marszalinka :D 27.03.11, 18:00
      Dokladnie. Polubiłam Ammanna jeszcze bardziej <3 zachowal sie naprawde slodko. Ale nadal nie moge zapomniac o wczorajszym zachowaniu Macka Kota xD to mi poprawia humor big_grin
    • anulka Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 19:02
      hej
      • alice94_ Re: Skoki narciarskie 27.03.11, 23:05
        ??
    • marszalinka Skoki 28.03.11, 14:58
      Ja zrozumiałam ;p I racja, myslalam ze austriacy skocza, lub przynajmniej zjada. A tu nic z tego. Simi jestes super ! wink (i Maciek tez ;P) Hmmm zblizamy sie do pierwszego weekendu bez skokow... Jak dobrze, ze mnie w domu nie bedzie !
      • alice94_ ; )) 28.03.11, 15:37
        A co zrozumiałaś ?, bo ja nie w temacie ; P
        ..
        Ja jakoś powoli wytrzymuję , myślałam że będzie gorzej ; )) Też sb muszę coś skombinować na weekend żeby mi się skoki nie przypomninały .. A tak dla poprawienia nastroju to zawsze można zacząć odliczać dni do LGP ;D , tak jak to z zimowym pś było ;d
        • agusiax3 Re: ; )) 28.03.11, 15:46
          co Maciek Kot zrobił? smile bo nie wiem o co chodzi. :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka