Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• agiii_echelon Re: Skoki narciarskie 03.07.11, 15:47
      nie lubię skoków narciarskich..
    • melissa ;) 04.07.11, 17:20
      WRÓCIŁAM!!! mam nadzieję, że tęskniłyscie devil

marszalinka, wiki i innym którzy wyjechali bądź wyjeżdżają życzę miłej zabawy

selena właśnie gdy wróciłam do kraju to pierwszą rzeczą jaką usłyszłam to to że w tatrach leży śnieg wink

narazie nic więcej nie powiem (a zwłaszcza nie skomentuję tutejszej pogody bo mnie nie było w polsce ostatnio xD) bo muszę nadrobić tygodniowe zaległości i sprawdzić co się wydarzyło w skocznym świecie oprócz powrotu Ville smile
    • selena013 ;D 04.07.11, 23:49
      haha ;D to by dopiero było ;o skoki na śniegu w lipcu ;D taka atrakcja turystyczna jak to powiedziała moja koleżanka ;D
      no dziś już troche mniej śniegu w górach ;p jeszcze troche deszczyk popada, to bedzie po śniegu.
      z tego co patrzyłam na pogode to środa, czwartek ma sie troche pogoda poprawić. u nas przynajmniej, nie wiem jak reszta kraju ;p
      ostatnio sie nawet zabardzo nie nudze. przyjechała kolonia i jest moja koleżanka i jeszcze kilka osób z liceum, reszte sama podstawówka, ale układamy piosenki, gramy na gitarze, jest super ;D nawet na komputer nie mam kiedy wejść tylko tak wieczorem teraz na chwile : )
      jutro znów do Zako :o po prezent dla koleżanki na urodziny ;D i znów dzień zleci ;p
      melissa, gdzie byłaś : ) ?
    • anulka Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 07:52
      smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 10:07
      niedługo 1300 postów nieźle
    • melissa Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:01
      selena byłam w Danii. najśmieszniejsze jest to, że włączam dziś telewizor, a tam w wiadomościach mówią, że Dania przywróciła kontrole na granicach. to mi się udało pojechac jeszcze bez kontroli smile

a na północy kraju pogoda całkiem ładna. żadnych prognoz nie oglądałam, więc nie wiem jak ma być dziś i jutro, ale na chwilę obecną jest ładnie. nawet słoneczko świeci smile
      ja też się zbytnio nie nudzę, bo ledwo co wróciłam z jednego wyjazdu, a już szykuje się na kolejny. wczoraj jeździłam po marketach w poszukiwaniu walizki na wyjazd...

już niedługo przekroczymy 1300 postów brawo idziemy jak burza tongue_out
    • melissa Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:04
      Iiiiiiiii.........................

MAMY 1300 POSTÓW!!!

brawo

piwo
    • anulka Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:04
      1300smile
    • anulka Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:13
      smile
    • selena013 jeee ;D 05.07.11, 16:49
      oo Dania ;D to super ; ) noo to ci sie udało melissa ;D a teraz gdzie znów wybywasz : ) ?
      a u nas ciągle pada... południe prosi o troche słońca ! ;D

i 1300 ;D
    • selena013 : ) 05.07.11, 17:05
      a właśnie miałam jeszcze coś powiedzieć. byłyśmy dziś z koleżankami na cmentarzu na Pęksowym Brzyzku w Zakopanem i przechodziłyśmy obok grobu Stanisława Marusarza, polskiego skoczka, którego imię nosi Wielka Krokiew. kurcze, nawet nie wiedziałam, że on jest tam pochowany ; ) [*]
      coś za cienko znam okolice ; )
    • anulka Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 19:44
      smile
    • alice94_ ;* 06.07.11, 19:06
      Ja też wyjeżdżam na parę dni ; )) , ale może mnie tu nie być nawet 2,5 tyg , bo niedługo idę na tydz na maliny , a później Zakopane ;D .. I nie wiem czy znajdę czas , żeby tu wejść. Póki co się z wami żegnam ;*

Aaa , obiecałam Marszalinca , że przekażę dla was od niej pozdrowienia z Krosna , więc przekazuję ; )*
    • melissa Re: Skoki narciarskie 07.07.11, 18:51
      selena teraz wybywam na obóz... znaczy za.... eee..... tydzień? jakoś tak. obóz nad morzem. i wtedy nie będzie mnie aż do końca miesiąca...
      ty cieńko znasz swoje okolice? ja bym potrafiła zgubić się w mieście, w którym mieszkam od urodzenia. naprawdę. są takie osiedla, na którym jestem w stanie się zgubić.

alice nie pozostaje mi nic innego jak ci życzyć miłego wyjazdu. i podziękuj marszalince za pozdrowienia smile

Wstępna lista skoczków którzy pojawią się na LGP tak a propos
      • ruddy. . 08.07.11, 14:40
        o: widzę, że wątek się rozwija <3
    • anulka Re: Skoki narciarskie 08.07.11, 16:18
      jak wakacje?
    • anulka Re: Skoki narciarskie 08.07.11, 16:19
      bo bardzo dużo osób wyjechało
      • ruddy. Re: Skoki narciarskie 08.07.11, 17:12
        wieeem, ja też teraz w niemczech jestem.. a marszalinka jest teraz niecałe 20 km od mojego rodzinnego miasta ._. miałyśmy się spotkać, a ja wyjechałam ;c ale ogólnie wakacje mijają świetnie <3 a Tobie jak?
    • selena013 ;D 10.07.11, 15:08
      o jej. nie było mnie kilka dni, ale wgl nie byłam w tym czasie na komputerze, chociaż nigdzie nie wyjechałam. tak jakoś nie było kiedy wejść, bo moja koleżanka i reszta tej kolonii była i byliśmy w Morskim Oku (ja już chyba 5 raz, ale co tam wink ), w piątek byliśmy na Murowańcu, a reszte cały czas spędzaliśmy razem : ) pojechali rano...
      więc weszłam teraz na kompa, żeby oglądać zdjęcia : )
      oo dziękuje marszalince za pozdrowienia : )
      a wakacje ? ostatnie 10 dni były najlepsze ;D uwielbiam te 10 dni ;D
      heh. bilety na LGP kupione, teraz tylko czekać, aż dotrą do mnie pocztą ; )
      o jej. za równiusienki tydzień pierwszy konkurs LGP ;D oo jej jej . nareszcie : )
      • melissa Re: ;D 10.07.11, 17:48
        selena jedziesz na LGP? ale ci dobrze... mi pozostaje mieć nadzieję, że jakoś uda mi się chociaż dowiedzieć się kto wygrał, bo wątpię w to, że na obozie będzie można oglądac telewizję. to już teraz życze ci miłej zabawy na LGP i dopinguj głośno Polaków.... a zresztą wspieraj wszystkich smile
        • wiki3113 Re: ;D 10.07.11, 20:23
          Selena,ale co zazdroszczę!
          Nie wiedziałam,że do LGP tak mało czasu!
    • alice94_ ;) 11.07.11, 14:34
      Już jestem! Na szczęście udało mi się tu wpaść pomiędzy wyjazdami ; )
      Taak , Selena cieszmy się , cieszmy że możemy tam być ;D . Dotarło już do ciebie potwierdzenie , że pieniądze zostały przyjęte ? Bo do mnie właśnie nie i siem powoli zaczynam niepokoić ..
      U mnie wakacje rozpoczęły się nie za fajnie , ale teraz powoli robi się coraz lepiej ;> Teraz nawet nie mam czasu spotkać się z moją znajomą , która przyjechała do mnie z belgii tedzień temu ^^
      • selena013 Re: ;) 11.07.11, 22:19
        cieszymy sie, cieszymy ;D
        tylko kurcze mi też właśnie nie przyszło żadne potwierdzenie, że pieniądze wpłacone...
        mam nadzieje, że bilety dojdą jak najszybciej ;/
        miejmy nadzieje, że jednak sie tam znajdziemy : )
        i oczywiście będziemy mocno wszystkich dopingować ;D
        • alice94_ Re: ;) 12.07.11, 23:08
          Do mnie już doszło , dzisiaj gdzieś koło południa ; )) . No to teraz trzeba liczyć , żeby te bilety jak najszybciej przyszły ;P
    • melissa :D 13.07.11, 18:52
      więc jak już wcześniej mówiłam życze wam milej zabawy na LGP. kibicujcie mocno i zawzięcie, a po powrocie zdajcie relację.

ja już tak pięknie pożegnalnie piszę, bo pojutrze wyjeżdżam, a nie wiem czy jutro znajdę czas by tu wejść. żegnam się z wami. wracam w sierpniu. czy coś jeszcze chcę powiedzieć? chyba nie... to miłej zabawy tym którzy będa na LGP i równie miłej tym, którzy nie mogą tam pojechać, by mogli chociaz obejrzeć w TV naszych (i nietylko naszych polskich) skoczków smile
      • alice94_ Re: :D 13.07.11, 19:43
        dziękuję ; )) i tobie również udanego wyjazdu życzę ;*
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 14.07.11, 13:02
      Tak mi się ostatnio nudziło , więc postanowiłam sobie policzyć , które miejsce mamy na kocie pod względem listy postów ;d .. Zliczyłam i siem okazało że jesteśmy na 12 ;D Brawa dla nas ! ;D
    • selena013 :D 14.07.11, 22:22
      jej. a ja nadal czekam ... sad

dziękujemy melissa smile również życzę miłego wyjazdu smile
      ooo no to gratuluje nam ;D jest dobrze ;D
    • selena013 :) 16.07.11, 20:17
      o jej. już jutro pierwszy konkurs LGP ;D w końcu sie doczekałyśmy ;D

a moich biletów jak nie było, tak dalej nie ma ... ; (
      • alice94_ Re: :) 17.07.11, 19:16
        No to pierwszy konkurs LGP za nami .. Może nie tak go sobie wyobrażałam , ale jeszcze nie jest najgorzej ; ))

Selena
        O kurcze , a masz dowód wpłaty , to może na jego podstawie ci wydadzą .. A jak nie , to pozostaje jeszcze czekać , może akurat jutro dojdzie ^^ .. Heh , mogłaś kupić bilety normalnie na miejscu , a nie dziadkowi dawać ;P
        • selena013 Re: :) 17.07.11, 19:29
          noo powiedzmy, że nawet nieźle poszło Polakom ; )
          fajnie, że tak dużo zakwalifikowało sie do drugiej serii : )

dziadek mówił, że ma jakiś kwitek z banku... a narazie czekam...
          noo tak... nauczka na przyszły raz ;/
          i wgl do zobaczenia niedługo ; ) bo co by sie nie stało i tak sie musimy zobaczyć ;*
          • alice94_ Re: :) 17.07.11, 21:41
            hm , to wiesz co , zadzwoń do nich ^^ .. numer masz chyba podany w mailu ; )
            nom , musimy się zobaczyć i to musi być na skokach ;* , zresztę już ci o tym kiedyś mówiłam ;> Jak przyjadę to coś się wymyśli ;P .. Jeej , już za 2 dni wyjeżdżam , a jutro pakowanie , już się nie mogę doczekać ; ))
            • marszalinka Hej :D 18.07.11, 13:27
              powrocilam na troche dluzej. Nie bylo to zamierzone, ale z powodu pewnych komplikacji-jestem wink
              Wczoraj zaczelo sie LGP, niestety nie ogladalam crying Ale nastepne zawody w Polsce moze uda mi sie obejrzec, niestety nie tak jak niektorym sie udalo, na zywo. Ale za rok koniecznie musze jechac ! Lub za pol jesli uda mi sie na zimowe... ;d
              • alice94_ Re: Hej :D 18.07.11, 17:38
                Tak na zimowych musimy się koniecznie spotkać ; ))
                O to oglądaj uważnie Zakopane , to może nas z seleną zobaczysz ;P
    • anulka Re: Skoki narciarskie 18.07.11, 13:49
      Kto wygrał Letnie Grand Prix w Wiśle?
      • wiki3113 Re: Skoki narciarskie 18.07.11, 16:20
        Jestem!Przez pewien czas nie mogłam pisać(przez burzę i brak internetu),ale jestemsmile
        Co do podium pierwsze miejsce Morgenstern(żadna niespodziankasmile),drugie Karelin,a trzecie Gregorbig_grin
    • selena013 ;D 18.07.11, 22:43
      mam potwierdzenie wpłaty ;D więc bilety niedługo przyjdą, mam nadzieję ;p a jak nie to sie sama pofatyguję na pocztę do drugiej wsi ;p

oo witaj marszalinka : )

i racja, musimy sie zobaczyć wszystkie w zimie ; )
      • alice94_ Re: ;D 19.07.11, 00:41
        No nareszcie ;D bo ja już powoli zaczęłam panikować xD

Właśnie , mam prośbę do marszalinki , albo seleny ; ))
        Wyślijcie mi jutro wyniki z treningów i kwali w szczyrku bo ja nie będę miała dostępu do neta ;c
        • melissa Re: ;D 19.07.11, 13:32
          HA HA HA!!!! udało mi się dorwać do internetu to jestem. może na obozie nazywanym przez obozowiczów "potęga pracy" (roboty mamy pełno smile ) znajdę trochę czasu na pisanie tutaj.

w niedziele mialam na tyle szczęścia, że udało mi się obejrzec konkurs w wiśle. cieszę się, że tylu polaków dostało się do 2 serii. a kamil w następnym konkursie pokaże klasę. liczę na niego. no i gratuluje morgiemu, karelinowi i schlieriemu. jeśli nie będę miała nic pilnego do roboty to może obejrzę szczyrk.

a co do zimy to musimy się spotkac. ja już zaczęłam akcję "pozwólcie mi jechać zimą na pś do zakopanego"

mi tez możecie tu pisać wyniki treningów, kwalifikacji i konkursów (bo nie wiem czy wszystkie obejrzę), bym mogła je kiedyś sprawdzić

marszalinka witaj w powrotem

alice i selena a w zakopanym będziecie na obu konkursach czy tylko na jednym? i znowu jeśli będę miała czas to będę oglądać zakopane i szukać was w tłumie wink
          • selena013 Re: ;D 19.07.11, 21:05
            znaczy my idziemy na kwalifikacje w czwartek i na konkurs indywidualny w sobote ;D
            wypatrujcie nas tam wypatrujcie ;D
            znaczy ja jeszcze czekam na bilety, ale mam nadzieje, że jutro pani listonosz zapuka do drzwi mojego domu ;O

brawo dla Maćka za wygranie dzisiejszych kwalifikacji w Szczyrku : )
            i dla Polaków wszystkich też ;D
    • marszalinka :) 20.07.11, 16:54
      Brawa dla Macka ! Mam nadzieje ze w konkursie tez mu tak dobrze pojdzie smile
      • kaajul Gratulacje dla Thomasa,Gregora i oczywiście Kamila 20.07.11, 20:25
        Gratulacje! smilesmilesmilesmilesmilesmile
        • wiki3113 c: 20.07.11, 21:22
          brawobrawo dla Maćkasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka