agiii_echelon Re: Skoki narciarskie 03.07.11, 15:47 nie lubię skoków narciarskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa ;) 04.07.11, 17:20 WRÓCIŁAM!!! mam nadzieję, że tęskniłyscie marszalinka, wiki i innym którzy wyjechali bądź wyjeżdżają życzę miłej zabawy selena właśnie gdy wróciłam do kraju to pierwszą rzeczą jaką usłyszłam to to że w tatrach leży śnieg narazie nic więcej nie powiem (a zwłaszcza nie skomentuję tutejszej pogody bo mnie nie było w polsce ostatnio xD) bo muszę nadrobić tygodniowe zaległości i sprawdzić co się wydarzyło w skocznym świecie oprócz powrotu Ville Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 04.07.11, 23:49 haha ;D to by dopiero było ;o skoki na śniegu w lipcu ;D taka atrakcja turystyczna jak to powiedziała moja koleżanka ;D no dziś już troche mniej śniegu w górach ;p jeszcze troche deszczyk popada, to bedzie po śniegu. z tego co patrzyłam na pogode to środa, czwartek ma sie troche pogoda poprawić. u nas przynajmniej, nie wiem jak reszta kraju ;p ostatnio sie nawet zabardzo nie nudze. przyjechała kolonia i jest moja koleżanka i jeszcze kilka osób z liceum, reszte sama podstawówka, ale układamy piosenki, gramy na gitarze, jest super ;D nawet na komputer nie mam kiedy wejść tylko tak wieczorem teraz na chwile : ) jutro znów do Zako :o po prezent dla koleżanki na urodziny ;D i znów dzień zleci ;p melissa, gdzie byłaś : ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:01 selena byłam w Danii. najśmieszniejsze jest to, że włączam dziś telewizor, a tam w wiadomościach mówią, że Dania przywróciła kontrole na granicach. to mi się udało pojechac jeszcze bez kontroli a na północy kraju pogoda całkiem ładna. żadnych prognoz nie oglądałam, więc nie wiem jak ma być dziś i jutro, ale na chwilę obecną jest ładnie. nawet słoneczko świeci ja też się zbytnio nie nudzę, bo ledwo co wróciłam z jednego wyjazdu, a już szykuje się na kolejny. wczoraj jeździłam po marketach w poszukiwaniu walizki na wyjazd... już niedługo przekroczymy 1300 postów idziemy jak burza Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 05.07.11, 12:04 Iiiiiiiii......................... MAMY 1300 POSTÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 jeee ;D 05.07.11, 16:49 oo Dania ;D to super ; ) noo to ci sie udało melissa ;D a teraz gdzie znów wybywasz : ) ? a u nas ciągle pada... południe prosi o troche słońca ! ;D i 1300 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 05.07.11, 17:05 a właśnie miałam jeszcze coś powiedzieć. byłyśmy dziś z koleżankami na cmentarzu na Pęksowym Brzyzku w Zakopanem i przechodziłyśmy obok grobu Stanisława Marusarza, polskiego skoczka, którego imię nosi Wielka Krokiew. kurcze, nawet nie wiedziałam, że on jest tam pochowany ; ) [*] coś za cienko znam okolice ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ;* 06.07.11, 19:06 Ja też wyjeżdżam na parę dni ; )) , ale może mnie tu nie być nawet 2,5 tyg , bo niedługo idę na tydz na maliny , a później Zakopane ;D .. I nie wiem czy znajdę czas , żeby tu wejść. Póki co się z wami żegnam ;* Aaa , obiecałam Marszalinca , że przekażę dla was od niej pozdrowienia z Krosna , więc przekazuję ; )* Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 07.07.11, 18:51 selena teraz wybywam na obóz... znaczy za.... eee..... tydzień? jakoś tak. obóz nad morzem. i wtedy nie będzie mnie aż do końca miesiąca... ty cieńko znasz swoje okolice? ja bym potrafiła zgubić się w mieście, w którym mieszkam od urodzenia. naprawdę. są takie osiedla, na którym jestem w stanie się zgubić. alice nie pozostaje mi nic innego jak ci życzyć miłego wyjazdu. i podziękuj marszalince za pozdrowienia Wstępna lista skoczków którzy pojawią się na LGP tak a propos Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 08.07.11, 17:12 wieeem, ja też teraz w niemczech jestem.. a marszalinka jest teraz niecałe 20 km od mojego rodzinnego miasta ._. miałyśmy się spotkać, a ja wyjechałam ;c ale ogólnie wakacje mijają świetnie <3 a Tobie jak? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 10.07.11, 15:08 o jej. nie było mnie kilka dni, ale wgl nie byłam w tym czasie na komputerze, chociaż nigdzie nie wyjechałam. tak jakoś nie było kiedy wejść, bo moja koleżanka i reszta tej kolonii była i byliśmy w Morskim Oku (ja już chyba 5 raz, ale co tam ), w piątek byliśmy na Murowańcu, a reszte cały czas spędzaliśmy razem : ) pojechali rano... więc weszłam teraz na kompa, żeby oglądać zdjęcia : ) oo dziękuje marszalince za pozdrowienia : ) a wakacje ? ostatnie 10 dni były najlepsze ;D uwielbiam te 10 dni ;D heh. bilety na LGP kupione, teraz tylko czekać, aż dotrą do mnie pocztą ; ) o jej. za równiusienki tydzień pierwszy konkurs LGP ;D oo jej jej . nareszcie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: ;D 10.07.11, 17:48 selena jedziesz na LGP? ale ci dobrze... mi pozostaje mieć nadzieję, że jakoś uda mi się chociaż dowiedzieć się kto wygrał, bo wątpię w to, że na obozie będzie można oglądac telewizję. to już teraz życze ci miłej zabawy na LGP i dopinguj głośno Polaków.... a zresztą wspieraj wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;D 10.07.11, 20:23 Selena,ale co zazdroszczę! Nie wiedziałam,że do LGP tak mało czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ;) 11.07.11, 14:34 Już jestem! Na szczęście udało mi się tu wpaść pomiędzy wyjazdami ; ) Taak , Selena cieszmy się , cieszmy że możemy tam być ;D . Dotarło już do ciebie potwierdzenie , że pieniądze zostały przyjęte ? Bo do mnie właśnie nie i siem powoli zaczynam niepokoić .. U mnie wakacje rozpoczęły się nie za fajnie , ale teraz powoli robi się coraz lepiej ;> Teraz nawet nie mam czasu spotkać się z moją znajomą , która przyjechała do mnie z belgii tedzień temu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ;) 11.07.11, 22:19 cieszymy sie, cieszymy ;D tylko kurcze mi też właśnie nie przyszło żadne potwierdzenie, że pieniądze wpłacone... mam nadzieje, że bilety dojdą jak najszybciej ;/ miejmy nadzieje, że jednak sie tam znajdziemy : ) i oczywiście będziemy mocno wszystkich dopingować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ;) 12.07.11, 23:08 Do mnie już doszło , dzisiaj gdzieś koło południa ; )) . No to teraz trzeba liczyć , żeby te bilety jak najszybciej przyszły ;P Odpowiedz Link Zgłoś
melissa :D 13.07.11, 18:52 więc jak już wcześniej mówiłam życze wam milej zabawy na LGP. kibicujcie mocno i zawzięcie, a po powrocie zdajcie relację. ja już tak pięknie pożegnalnie piszę, bo pojutrze wyjeżdżam, a nie wiem czy jutro znajdę czas by tu wejść. żegnam się z wami. wracam w sierpniu. czy coś jeszcze chcę powiedzieć? chyba nie... to miłej zabawy tym którzy będa na LGP i równie miłej tym, którzy nie mogą tam pojechać, by mogli chociaz obejrzeć w TV naszych (i nietylko naszych polskich) skoczków Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :D 13.07.11, 19:43 dziękuję ; )) i tobie również udanego wyjazdu życzę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 14.07.11, 13:02 Tak mi się ostatnio nudziło , więc postanowiłam sobie policzyć , które miejsce mamy na kocie pod względem listy postów ;d .. Zliczyłam i siem okazało że jesteśmy na 12 ;D Brawa dla nas ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :D 14.07.11, 22:22 jej. a ja nadal czekam ... dziękujemy melissa również życzę miłego wyjazdu ooo no to gratuluje nam ;D jest dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 16.07.11, 20:17 o jej. już jutro pierwszy konkurs LGP ;D w końcu sie doczekałyśmy ;D a moich biletów jak nie było, tak dalej nie ma ... ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 17.07.11, 19:16 No to pierwszy konkurs LGP za nami .. Może nie tak go sobie wyobrażałam , ale jeszcze nie jest najgorzej ; )) Selena O kurcze , a masz dowód wpłaty , to może na jego podstawie ci wydadzą .. A jak nie , to pozostaje jeszcze czekać , może akurat jutro dojdzie ^^ .. Heh , mogłaś kupić bilety normalnie na miejscu , a nie dziadkowi dawać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :) 17.07.11, 19:29 noo powiedzmy, że nawet nieźle poszło Polakom ; ) fajnie, że tak dużo zakwalifikowało sie do drugiej serii : ) dziadek mówił, że ma jakiś kwitek z banku... a narazie czekam... noo tak... nauczka na przyszły raz ;/ i wgl do zobaczenia niedługo ; ) bo co by sie nie stało i tak sie musimy zobaczyć ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 17.07.11, 21:41 hm , to wiesz co , zadzwoń do nich ^^ .. numer masz chyba podany w mailu ; ) nom , musimy się zobaczyć i to musi być na skokach ;* , zresztę już ci o tym kiedyś mówiłam ;> Jak przyjadę to coś się wymyśli ;P .. Jeej , już za 2 dni wyjeżdżam , a jutro pakowanie , już się nie mogę doczekać ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Hej :D 18.07.11, 13:27 powrocilam na troche dluzej. Nie bylo to zamierzone, ale z powodu pewnych komplikacji-jestem Wczoraj zaczelo sie LGP, niestety nie ogladalam Ale nastepne zawody w Polsce moze uda mi sie obejrzec, niestety nie tak jak niektorym sie udalo, na zywo. Ale za rok koniecznie musze jechac ! Lub za pol jesli uda mi sie na zimowe... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Hej :D 18.07.11, 17:38 Tak na zimowych musimy się koniecznie spotkać ; )) O to oglądaj uważnie Zakopane , to może nas z seleną zobaczysz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 18.07.11, 13:49 Kto wygrał Letnie Grand Prix w Wiśle? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 18.07.11, 16:20 Jestem!Przez pewien czas nie mogłam pisać(przez burzę i brak internetu),ale jestem Co do podium pierwsze miejsce Morgenstern(żadna niespodzianka),drugie Karelin,a trzecie Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 18.07.11, 22:43 mam potwierdzenie wpłaty ;D więc bilety niedługo przyjdą, mam nadzieję ;p a jak nie to sie sama pofatyguję na pocztę do drugiej wsi ;p oo witaj marszalinka : ) i racja, musimy sie zobaczyć wszystkie w zimie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ;D 19.07.11, 00:41 No nareszcie ;D bo ja już powoli zaczęłam panikować xD Właśnie , mam prośbę do marszalinki , albo seleny ; )) Wyślijcie mi jutro wyniki z treningów i kwali w szczyrku bo ja nie będę miała dostępu do neta ;c Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: ;D 19.07.11, 13:32 HA HA HA!!!! udało mi się dorwać do internetu to jestem. może na obozie nazywanym przez obozowiczów "potęga pracy" (roboty mamy pełno ) znajdę trochę czasu na pisanie tutaj. w niedziele mialam na tyle szczęścia, że udało mi się obejrzec konkurs w wiśle. cieszę się, że tylu polaków dostało się do 2 serii. a kamil w następnym konkursie pokaże klasę. liczę na niego. no i gratuluje morgiemu, karelinowi i schlieriemu. jeśli nie będę miała nic pilnego do roboty to może obejrzę szczyrk. a co do zimy to musimy się spotkac. ja już zaczęłam akcję "pozwólcie mi jechać zimą na pś do zakopanego" mi tez możecie tu pisać wyniki treningów, kwalifikacji i konkursów (bo nie wiem czy wszystkie obejrzę), bym mogła je kiedyś sprawdzić marszalinka witaj w powrotem alice i selena a w zakopanym będziecie na obu konkursach czy tylko na jednym? i znowu jeśli będę miała czas to będę oglądać zakopane i szukać was w tłumie Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ;D 19.07.11, 21:05 znaczy my idziemy na kwalifikacje w czwartek i na konkurs indywidualny w sobote ;D wypatrujcie nas tam wypatrujcie ;D znaczy ja jeszcze czekam na bilety, ale mam nadzieje, że jutro pani listonosz zapuka do drzwi mojego domu ;O brawo dla Maćka za wygranie dzisiejszych kwalifikacji w Szczyrku : ) i dla Polaków wszystkich też ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 20.07.11, 16:54 Brawa dla Macka ! Mam nadzieje ze w konkursie tez mu tak dobrze pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Gratulacje dla Thomasa,Gregora i oczywiście Kamila 20.07.11, 20:25 Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś