selena013 ; ) 21.07.11, 09:06 gratuluje chłopakom ; ) super, Kamil na podium, Maciek 12 ;D brawo brawo ;D nie oglądałam konkursu w Szczyrku, bo wtedy akurat z alice byłyśmy na Krupówkach, ale dziś idziemy na kwalifikacje ;D tak tak, już mam bilety ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ; ) 21.07.11, 16:54 Gratulacje dla Thomasa,Gregora no i oczywiście dla Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 kwalifikacje ;D 22.07.11, 10:21 byłyśmy wczoraj z Alice i jeszcze jedną moją koleżanką na treningu i kwalifikacjach w Zakopanem. nie było dużo ludzi, ale i tak, jak sie stoi pod skocznią i widzi się to wszystko na żywo to wrażenie jest niesamowite ; ) mamy kilka autografów, między innymi Mitja Meznara, Denisa Korniłowa, Alexandra Pointnera, ja mam jeszcze Junshiro Kobayashiego, Alice ma jeszcze któregoś Włocha i kogoś jeszcze ;D potem przez przypadek trafiłyśmy pod hotel, gdzie zatrzymali się skoczkowie. a tam pojawił sie Andreas Goldberger ;D jest bardzo sympatyczny, mamy autografy i zdjęcia ;D a tak poza tym to machałyśmy pod skocznią do Norwegów, jak już schodzili do samochodów, wszyscy się zatrzymali, a jeden (nie wiem który) uśmiechnął się do nas i też nam pomachał ;D Gregor i Thomas nie skakali ani na treningu, ani w kwalifikacjach. pod hotelem dziewczyny powiedziały nam, że wcześniej opuścili skocznie i weszli tylnymi drzwiami do hotelu. jeśli chodzi o sam hotel, to przez pół godziny stania pod drzwiami zobaczyłyśmy wielu skoczków ; ) a w sobote idziemy na konkurs indywidualny ; ) wypatrujcie nas ; ) macie pozdrowienia od Alice ; ) i gratulacje dla Polaków za wczorajsze kwalifikacje ; ) Krzysiek, Maciek, Bartek, Dawid super szkoda Olka, bo znów został zdyskwalifikowany za kombinezon Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 22.07.11, 10:30 u mnie na profilu możecie zobaczyć zdjęcie z Alice pod skocznią z wczorajszych kwalifikacji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ;D 22.07.11, 22:11 o matko @selena013, ale wam zazdroszcze! szczęściary z was! ja to oczywiście, też miałam jechać ale rodzice nie dotrzymali słowa i tera urlopu nie dostaną! ku... mać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 22.07.11, 16:24 Selena,Alice,ale wam zazdroszczę Fotka baardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 22.07.11, 22:27 Gratulacje Austria Brawo Maciej Kot świetne skoki Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 24.07.11, 11:53 Widziałam to zdjecie- bardzo fajne ;D Gratuluje wszystkim, Polacy naprawde db skacza Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 24.07.11, 12:02 ten konkurs drużynowy w wykonaniu naszych to jakaś masakra zwłaszcza druga seria jedynie Maciej Kot mnie pozytywnie zaskoczył Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 24.07.11, 15:37 ja nie oglądałam tych dwóch konkursów w Zakopanem, bo musiałam zrobić coś na rzecz obozu. ale już za... tydzień koniec.... gdy wrócę do domu to będę odsypiać obóz. ktoś mi poda wyniki obu konkursów? wiem tylko że w drużynówce Austriacy jak zwykle pierwsi a Polacy tylko miejsce szóste. a z indywidualnego wiem tylko, kto był na podium. brawa dla Thomasa, Gregora i Kamila. ja już kończę, bo czasu brak. gdy wrócę do domu to będę dłużej siedzieć na kocie Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 24.07.11, 16:10 e jej. a ja dopiero dziś tu. no cienko to było z tym drużynowym, jeśli chodzi o Polaków. Maciek bardzo ładnie skakał ; ) ale zapominamy, jeden gorszy dzień sie zdarzył. musze powiedzieć, że Rosjanie mnie zaskoczyli swoim 3 miejscem, bo tak myślałam, że Niemcy będą 2 ; ) ale nasi zmobilizowali sie i na indywidualnym już pokazali klasę ;D brawo dla wszystkich ;D Kamil super, Maciek też, Krzysiek potem spadł, ale też bardzo dobrze ;D Dawid i Bartek też dobrze ; ) ciesze sie, że wczoraj na skoczni było o wiele więcej ludzi niż w piątek ; ) na Krupówkach wczoraj spotkałyśmy Jurija Tepesa i Roberta Kranjca ;D do sklepu sobie Robert poszedł, a Jurij czekał przed sklepem ;D zdjęcie mamy z Jurijem, autografy obu ; ) wgl alice dopchała sie po autograf Gregora ;o ja powalcze w zimie ;D Kamila autografy dorwałyśmy, tyle dobrze ;d a teraz czekam na następny konkurs ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;D 24.07.11, 19:49 Szkoda tego drużynowego tak po 1 serii liczyłam na coś więcej.Oczywiście Austria 1 miejsce-gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;D 24.07.11, 20:01 No Rosja na 3 miejscu to rzeczywiscie byl szok. Tez liczylam ze Polacy beda wyzej... No ale przeciez to nie jest ostatnia druzynowka, jeszcze pokazemy na co nas stac A Maciek 4 miejsce, no pieknie ! Nastepne skoki dopiero 6 sierpnia tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 24.07.11, 20:17 no no dokładnie 6 sierpnia w Hinterzarten : ) drużynówka : ) trzymam kciuki za naszych chłopaków ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 25.07.11, 20:24 Witajcie z powrotem ! ;D No widzę , że selena wyręczyła mnie w robocie związanej ze zdaniem relacji xD , więc ja od siebie dodam tylko taki filmik -> wyjazd austryjaków z zakopanego ; )) . Sorry za jakoś , ale ważne , że jest ;D A dla seleny specjalne zdjęcie tomusia i jego autografu ;P .. Heh , wiesz że ten norweg co siedział za nami w maku to Andreas Vilberg ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 25.07.11, 20:57 Jeżeli chodzi o Toma to zdjęcie jest na mmoi profilu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 25.07.11, 20:45 Alice witaj, mimo iz pisalysmy to sie stesknilam ;d AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Zastanawiam sie nad jedna rzecza- jak to zrobilyscie, ze nie zemdlalyscie !?!?!? Ja jak to ogladam to mam tu napad normalnie... xD "ja sie pana boje" hahaha swietne;d Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 25.07.11, 20:59 No to najlepsze było ;D . Wiesz , byłam w takim szoku , że nawet nie pomyślałam nad tym żeby zemdleć xD . Zdołałam wydobyć z siebie tylko jakiś niezdefiniowany pisk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :) 25.07.11, 21:03 Hahaha, no to was podziwiam, bo ja bym sie tam rzucila, zemdlala i wrzeszczala w jednym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 26.07.11, 10:59 alicee ! a ja się zastanawiałam, gdzie ty się podziałaś, a ty sobie tak blisko ich busa stałaś ;O jej. i to Toma piękne zdjęcie ;D następnym razem śpimy z Agą pod hotelem ;p haha ;D właśnie sprawdzałam ostatnio skijumping i był na zdjęciu Andreas, a tak patrze, że przecież go w macu widziałyśmy ;D ten drugi też jakiś skoczek były to był ;p ooo nawet się na filmiku załapałam ;D takie coś w białej bluzie z kucykami to ja ;D od tyłu mnie widać, ale zawsze ;D a to ''Gregor'' pod koniec filmiku, że aż w nagraniu trzeszczy - też brałam w tym udział ;D racja, nie było czasu na omdlewanie ;D ja się musiałam na nich napatrzeć za wszystkie czasy ;D mam nadzieje alice, że widzimy się w zimie i dziewczyny reszta też Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 26.07.11, 12:13 Jasne, widzimy sie w zimie, lub w natepne lato koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 27.07.11, 09:58 o marszalinka będę w drugiej połowie przyszłego tygodnia w Tychach, ale tylko chyba na 3 dni i nie wiem, czy udało nam by się spotkać a i czy ty wgl w domu będziesz ;p ? ale jak się nie uda, to widzimy się napewno na skokach ;* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 27.07.11, 11:11 O fajnie, a ktore dni dokladnie ? ;D Bo akurat moze bede Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :) 27.07.11, 21:37 znaczy to jest tak, że jadę w piątek za Warszawę do Pułtuska i tam będę albo do wtorku albo do środy, zależy kiedy pojedzie ten autobus, który jedzie okrężną drogą. bo zwykły jedzie prosto do Zakopanego, a ja muszę okrężną drogą, żeby dojechać do Tychów, czy Tych, nie wiem. więc będę właśnie od środy albo czwartku i pewnie do soboty albo niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 28.07.11, 19:57 hej dziewczyny no to wyjeżdżam ;p nie będzie mnie chyba przez 10 dni, ale mam nadzieję, że czasem uda mi się tu wejść, bo jadę do koleżanki, więc na komputerze napewno będę buziaki ;** Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: :) 29.07.11, 17:13 Selena miłego pobytu u koleżanki Was też tak dobija ta piękna pogoda,bo ja to już nie wytrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 29.07.11, 20:09 Nie mow ze u CIebie dalej pada (no chyba ze to nie byla ironia...), u mnie od kilku dni ladnie jest Nie jak w lato goraco ale cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 29.07.11, 23:03 dziękuję bardzo wiki właśnie niedawno dojechałam ;D o jej, cóż to była za podróż. jechałam 13 h a normalnie byłoby ze 3 h krócej, ale zaufaliśmy GPS-owi ;D ale już jest dobrze, jestem na miejscu ;D za Wawą ładna pogoda dziś. ja pojechałam z Podhala a mama mówi, że też już nie padało dziś ; ) jak fajnie znów zobaczyć słońce ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kociara24 Re: Skoki narciarskie 29.07.11, 23:14 Uwielbiam skoki narciarskie Ulubiona konkurencja zimowa przed biegami i biathlonem Kocham drużynę Austrii, zwłaszcza Gregora i Morgiego, i Norwegii, głównie Tom Hilde Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 31.07.11, 17:16 6sty coraz blizej No nie, juz sie cieszylam, ze pogoda ladniejsza troche a tu znow deszcz -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: :) 31.07.11, 18:05 Jeszcze kilka dniJa już się nie mogę doczekać,bo jeszcze ani jednego konkursu nie oglądałam od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 31.07.11, 19:21 kurcze. ja niestety nie obejrze konkursu w Hinterzarten ; ( będę akurat wtedy w Tychach. spawdze wyniki na skijumping ; ) i obejrze następny konkurs już napewno napewno ; ) jej z tą pogodą. nadal to samo ; ( ale niedługo ma się poprawić na szczęście ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;D 01.08.11, 12:12 Selena, jak cos to moge Ci wyslac esem wyniki tylko mi na priv podaj nr. Choc nie wiem czy bede ogladac 6stego, bo moge akurat wtedy byc w podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ;D 01.08.11, 17:03 Jak chcecie to ja mogę wam wyniki wysłać , wtedy kiedy was nie będzie przed tv ; )) Marszalinka , a gdzie się wybierasz ? ;> Noom , u mnie też taka pogoda , że szkoda gadać ;/ , od 3 dni leje , eh .. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 01.08.11, 21:16 Alice to dam Ci znać esem najwyzej jakbym miala nie ogladac, ale postaram sie ogladac, bo od 10 do 24 nic nie bede ogladac, bo na obozie bede... A 6 jade do przyjaciolki do Łodzi i juz zostaje do tego 10 Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :) 01.08.11, 23:16 to ja ci Marszalinka nr podam to możesz wysłać wyniki a jak nie to Alice podeślij mi, nr masz ;D oo to miłego wyjazdu życzę Marszalinka ;* ja właśnie jutro wybywam do Tychów a dziś na Mazowszu była bardzo ładna pogoda. nie padało, słoneczko świeciło oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ;D 02.08.11, 11:18 Okej , okej ;D No , ja również udanego wyjazdu ci życzę ;* .. Heh , wy w podróży a ja do końca wakacji w domku już będę siedziała ;c Co do pogody , to u mnie już wreszcie przestało padać ale nadal chmury są ;c Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;) 02.08.11, 11:29 Dzieki, dzieki ;* Ale jeszcze tu w wami chwilke posiedze, bo wyjedzam za 3 dni dopiero ;d Ta, ja sie cieszylam ze sierpien to bedzie pewnie ladna pogoda i w ogole i co ? Budze sie dzis a tu deszcz -.- Normalnie nic tylko sie powiesic.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;) 02.08.11, 13:09 Dołączam się do życzeń,miłego wyjazdu A u mnie pogoda bardzo się poprawiła,nie pada,słoneczko świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodmonster Re: Skoki narciarskie 02.08.11, 13:24 uwielbiam skoki i jest to mój ulubiony sport !! teraz oglądam letnie Grand Prie a ty?? a kto jest twoim ulubionym skoczkiem? moim Gregor już nie mogę się doczekać zimowych zawodów!! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 02.08.11, 13:45 @bloodmonster wiekoszosc z nas najbardziej kocha Gregora i Morgiego ;d Odpowiedz Link Zgłoś