selena013 Re: Skoki narciarskie 09.09.11, 21:53 konkursy w Zakopanem będą 20 i 21 stycznia, to jest piątek i sobota a piątek masz melissa ostatni dzień szkoły przed feriami byłoby super, gdyby udało Ci się przyjechać i wgl wam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 10.09.11, 12:50 Oj, to nie moje ferie Ale jak bede miec dobre oceny, to mnie puszcza. Wiec lepiej zabieram sie do nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 13.09.11, 19:52 mi się też niestety nie udadzą ferie wtedy kiedy konkurs ;/ ale może się uda jakoś mamę namówić i nie iść wtedy do szkoły, żeby się trochę pokręcić koło hotelu ;D ale to się jeszcze zobaczy w zimie ooj Marszalinka nawet mi nie mów o nauce. jestem na komputerze po 20 min dziennie, a reszte książki... dopiero wrzesień, a już tyle tego... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 14.09.11, 18:51 ja też teraz jestem cała zabiegana, że nie mam na nic czasu. najberdziej przeraża mnie to, że to dopiero 2 klasa, a ja już nie mam na nic czasu, to co dopiero będzie w trzeciej. nie chcę sobie tego wyobrażać... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 16.09.11, 19:03 No tych nauczycieli pogielo po prostu -.- Byle do weekendow dozyc. Hahaha no krecenie sie przy hotelu obowiazkowe xD Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy ]:-> 17.09.11, 15:23 hallo moje słoneczka *____* ruda wita się z nowego konta c; opowiadajcie, co u Was i co działo się na naszym wątku, podczas mojej nieobecności ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :P 19.09.11, 16:52 Ruda ja sie teraz do Twojego nicka nie przyzwyczaje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ :D 19.09.11, 17:53 Witajcie spowrotem po dłuższej przerwie No nareszcie od dzisiaj znowu mogę cieszyć się komputerem w domu ;d .. Teraz postaram się wpadać tu trochę częściej Witaj Ruda , albo raczej hellyeahlucy ;> .. Czego ci tak długo tu nie było>? Jeżeli chodzi o mnie , to na razie żyję tylko nauką .. Ciągla jakieś sprawdziany , wypracowanie i odpowiedzi ;/ , hah byle do świąt ;p Haha , a ja się dopiero dzisiaj dowiedziałam , że Mistrzostwo Polski w sob były ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 19.09.11, 20:19 witaj Ruda ;D u mnie to samo Alice. codziennie jakaś kartkówka albo sprawdzian... a i wgl super, że znów masz komputer sprawny a no ja oglądałam ;D ale miałam dużo nauki na weekend. tak to bym się wybrała na skocznie. no ale jeszcze ten puchar solidarności w ten weekend ma być i gratuluje chłopakom świetnych miejsc na mistrzostwach Polski Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 19.09.11, 21:20 ruda jak miło cię znowu widzieć o mistrzostwach polski dowiedziałam się przez przypadek. przeglądałam program telewizyjny i zobaczylam, że na tvp sport będzie na żywo relacja z MP z zakopanego tiaaa.... ja teraz powinnam uczyć się z angielskiego i łaciny oraz pisać charakterystykę wertera, ale mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 20.09.11, 09:02 Haha , ja też mam teraz Wertera ;D , wczoraj akurat musiałam pisać charakterystykę porównaczą jego i Alberta , masakra , 4 godziny mi na tym zeszły ;d .. O , łacinę masz? Też się tego od tego roku uczyć muszę , ale pierwsza lekcja nawet ciekawa była ;P Ale na szczęście za 2 tyg najprawdopodobniej wyjeżdżam do Zakopanego , już Selenie o tym pisałam . Chociaż te 3 , 4 dni będę miała odpoczynku od szkoły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy ;3 23.09.11, 14:12 omg, mam ochotę sobie coś zrobić, bo napisałam długaśny post i odświeżyłam kartę przez przypadek, przez co się skasował ;x @Martusiowe, przyzwczaisz się z czasem ;3 @Alice, nie było mnie długo, taaaaak ;c od września chodzę do nowej szkoły i musiałam ogarnąć to wszystko +do tego dołożyły się problemy osobiste, więc musiałam Was na jakiś czas opuścić. ale już jestem ;3 @Melissa, mi także miło Was znów widzieć ;3 btw tak mi właśnie wpadło do głowy, żeby się kiedyś spotkać. co Wy na to?*_* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 20.09.11, 16:30 Widze, ze nie tylko u mnie tak szaleja z ta nauka... Mi cos sie wydawalo ze maja byc te Mistrzostwa, ale nie pamietalam dokladnie kiedy, zapytalam Seleny i sie okazalo ze juz byly ;d ale i tak mnie w domu nie bylo. Jutro wycieczka, super chetnie se od szkoly odpoczne bo dopiero wrzesien a ja juz mam naprawde dosc... Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Skoki 20.09.11, 18:14 No , ciekawe co to będzie później skoro już na początku tak cisną ... O , a gdzie na tą wycieczkę jedziesz\? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Skoki narciarskie 20.09.11, 18:46 nie interesuję się tym . wkurza mnie jak są te skoki . Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 20.09.11, 20:33 ja o mistrzostwach Polski to chyba wyczytałam gdzieś w komentarzach na skijumping ;D właśnie Alice, kiedy to dokładnie przyjeżdżasz ? noo dokładnie. jeszcze się nawet wrzesień nie skończył, a już taka masakra. za niecałe dwa tygodnie ostatnie konkursy LGP. nie mogę się już doczekać ;D fajnie będzie sobie tak obejrzeć skoki i odpocząć trochę od nauki przez te 2 h ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: . 21.09.11, 18:20 Noo dokładnie , strasznie szybko zleciały te 6 mies , aż boję się pomyśleć że sezon też tak szybko zleci ;o .. Marszalinka , pamiętasz jak w tamtym roku odliczałyśmy dni do rozpoczęcia skoków? ;d Kurde , już niedługo pierwsza rocznica naszego wątku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 22.09.11, 15:08 No, zleci szybko jak zawsze dlatego trzeba bedzie sie cieszyc kazdym konkursem ! No pamietam, a zastanawialam sie czy zalozyc tu ten watek, bo nie bylam pewna czy znajdzie sie tu ktos kto lubi skoki, a tu prosze jest nas troche ;D na szczescie, bo sama bym nie przezyla bez skokow tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;D 22.09.11, 17:58 Na szczescie i na nieszczescie, bo pomijajac skoki to nienawidze listopada/grudnia/stycznia. Jest tak zimno, ciemno, jestem ciagle chora i mam dola brrrr. Tylko skoki ratuja w tym czasie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ;D 22.09.11, 20:00 noo ja tak samo. choćbym nie wiem ile par butów miała to i tak jest mało, jeśli jest tak mokro, że się wyjdzie z domu na chwilę i już buty przemoczone. i chora też jestem cały czas... ale właśnie ze względu na skoki jest to wyjątkowy czas ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy ;3 23.09.11, 14:08 @marta, przyzwyczaisz sie dasz rade *____* @alice, nie było mnie długo...taaaak, od września chodzę do nowej szkoły, więc musiałam to wszystko ogarnąć +małe problemy osobiste i powoli wszystko się już układa(: @melissa mi Was też miło znów widzieć ;3 i wgl mam propozycję, załatwiamy z rodzicielami, żeby nas zabrali do Zakopanego zimą na jakiś konkurs i wszystkie się spotykamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy ;3 23.09.11, 14:08 @marta, przyzwyczaisz sie dasz rade *____* @alice, nie było mnie długo...taaaak, od września chodzę do nowej szkoły, więc musiałam to wszystko ogarnąć +małe problemy osobiste i powoli wszystko się już układa(: @melissa mi Was też miło znów widzieć ;3 i wgl mam propozycję, załatwiamy z rodzicielami, żeby nas zabrali do Zakopanego zimą na jakiś konkurs i wszystkie się spotykamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy Re: ;3 23.09.11, 14:14 kurde, co się z tym kotem dzieje? ._. najpierw nie chciało mi dodać posta, później dodaje go 2 razy. miło *-* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ;3 24.09.11, 16:35 Helly to pewnie dlatego , że już mamy tylee postów na naszym wątku i dlatego się tak tnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 23.09.11, 19:23 alice ja musiałam/ muszę (bo to jest na poniedziałek) napisac charakterystykę wertera uwzględniając stosunek do miłości, nauty i literatury. a co do łaciny.... lubiłam ją do momentu gdy w necie znajdywałam tłumaczenia tekstów. gdy nagle na mojej ulubionej stronce z tekstami pojawił się error przestałam lubić łacinę ruda ja już gadałam z rodzicami na ten temat i dziadek powiedział że może załatwi mi nocleg w zakopcu i pojedzie ze mną na PŚ który jest akurat na dzień przed moimi feriami zimowymi. opuszczenie ostatniego dnia przed feriami nie jest tragedią Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 24.09.11, 09:52 Musimy sie spotkac koniecznie ! Mam nadzieje ze damy rade U mnie bedzie gorzej, bo wtedy nie mam ferii Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Zima . 24.09.11, 16:32 Ojej , u mnie też będzie trudno ;c , tym bardziej że znów jadę do Zakopca za tydzień i nie wiem , czy mnie rodzice jeszcze w zimie będą mieli jak póścić I też właśnie jeszcze nie mam ferii ... Spróbuje jeszcze z nimi pogadać , ale wątpię żeby coś z tego wyszło ;< .. Jedynie co wiem na 100 , to że w lecie na pewno tam bedę ; )) .. No ale jak wy chcecie w zimę , to jedźcie , bez Alce na pewno też dobrze będziecie się bawić ; > Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 24.09.11, 21:00 No moze to dlatego ;p No ja bym chciala w zime i w lato, ale nie wiem kiedy mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 24.09.11, 21:13 byłoby super, gdybyśmy się wszystkie spotkały wy tylko dajcie znać, jak któraś będzie w zimie, bo ja napewno będę. ten jeden plus mieszkania tutaj to właśnie to, że blisko do Zako... nie byłam jednak na Pucharze Solidarności. koleżanka się rozchorowała i wgl Kamil i Maciek nie skakali, bo odpoczywają przed przyszłotygodniowymi konkursami LGP, a reszta jest na kontynentalnym. a Krzysiu też nie skakał, nie wiem czemu także trzeba czekać do zimy, żeby ich zobaczyć. Alice nie gadaj głupot ;p i widzimy się niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy Re: Skoki narciarskie 25.09.11, 13:25 uhh, Marta to skoro Ty masz ferie to ja też ;x zauważyłam że co roku najlepiej pasują mi terminy z Garmisch ;x czyli kiepsko >.< a jak się nie uda nam spotkać na jakimś konkursie, to kiedy idziej btw, ja też mam łacinę ._. i też nie ogarniam o co w niej chodzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 25.09.11, 15:52 Czy tylko ja nie mam laciny? xD Choc moge sie od 2 kl zapisac dodatkowo, ale nie dziekuje wole sie uczyc niewymarlych jezykow... ;d No, Ruda milo ze mamy w tym samym czasie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 26.09.11, 16:18 A ty anulka gdzie sie ukrywasz ?;d Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 29.09.11, 18:43 właśnie ;D dawno cię nie było ;D aa już w sobote konkurs w Hinzenbach Odpowiedz Link Zgłoś