aletoja Re: obecne perfumy :d 04.11.10, 15:08 Bi-es , Love Forever [ for women ] Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia pomaranczowy chupa-chups xdd 04.11.10, 15:13 a nastepny to celine dion 'brilliance' ktory dostalam na urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
rozalkowa. Re: obecne perfumy :d 04.11.10, 15:20 wszystko zależy, od tego jaki mam nastrój, obecnie używam ; Adidas - Fruity Rythm. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Re: obecne perfumy :d 04.11.10, 15:25 Forbidden Rose ( Chyba Tak To Się Pisze . x d ) Avril ; x x Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia00 Re: obecne perfumy :d 21.01.11, 13:23 Zacznijmy od najgłupszego ---> Bi-es Trochę lepszy ---> Essential A ten naj ---> PUR BLANCA Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: obecne perfumy :d 06.11.10, 21:02 Celine Dion i Christina Aquilera. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: moja kolekcja 20.01.11, 11:09 chanel n 5 ( najlepszy zapach świata ), avon far away dream , avon warm sunshine (końcówka ) , avon spotlight , kate moss muse , oriflame city jungle , oriflame city oasis , oriflame glam pop( końcówka ) .puma jamaica , avon perceive ( zajebiste ) te co teaz napiszę są od mojej mamy ( ale my sb pożyczamy ) chanel coco mademoiselle , chanel chance ( końcowka ) , dior midnight poison , oriflame midnight pearl ( kocham je ) , oriflame giordani gold , te od halle berry , oriflame amber alixir ( kocham je ) yves rocher wanilowe , avon eternal magic, avon perfect cotton ( końcowka ) avon summer white na święta dużo tego dostałyśmy poza tym ja i mama kochamy perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
izosonizna mojee xd 20.01.11, 11:26 ja mam takie z avonu Auspoken By Fergie czy jak to się pisze xD bardzo ładnie pachną, naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: obecne perfumy :d 20.01.11, 11:37 Playboy- play it spicy. Zajebiste x333. Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer Możesz wygrać perfumy !! WEJDŹ 20.01.11, 12:34 Ja mam perfum Avril Lavigne -Forrbidden Rose ( czy jakoś tak ) ------------ + Tu jest konkurs ! Chcesz wygrać ? Jest darmowe ;D WWW.FREEZIEMUSICVIDEO.BLOGSPOT.COM NIE TRZEBA NAWET NIC ROBIĆ TYLKO NAPISAĆ ŻE SIE ZGADZASZ . Z RESZTĄ SAMA PRZECZYTAJ ;dD Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: obecne perfumy :d 20.01.11, 12:44 Eclipse - Oriflame Cudne są! Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Kilka.... 20.01.11, 13:00 Z oriflame pomarańczowe THE BABES i mniejsza wersja Dancing Lady,oraz Love Story.Na święta dostałam La Rive girls.Mam jeszcze Rebel Chic,a niedługo dostanę te różowe,nowe z Avonu. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: obecne perfumy :d 20.01.11, 13:04 a różnie mam dużo perfum i używam ich tak jak chcę : * paris hilton just me * gucci envy me <czy jakoś tak> * gucci envy me 2<czy jakoś tak> * Ralph lauren taki niebieski *escada pacyfic paradise ;d i mam jeszcze duzo innych ale nazw nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: obecne perfumy :d 20.01.11, 14:24 moja kolekcja uzupełnienie moje : pure dkny ( zajebiste waniliowe ) , ysl parisienne ( są cudne ) , oriflame moon mama : tommy hilfinger woman ( z taką kokardą są super ) , c-trhu crystalline , oriflame elvie z niecierpliwością czekam na perfumy Katy Perry oraz Rihanny ( w Polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia79912131 Re: obecne perfumy :d 20.01.11, 21:53 ja uzywam perfum takich jak np: bruno banani (150zł) albo puma (100zł) Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: obecne perfumy :d 21.01.11, 22:44 ojej c; nie powiem Wam, bo jestem samolubna a one są takie boskie i takie tanie i jeszcze raz takie BOSKIE, że szok :d Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: obecne perfumy :d 21.01.11, 22:44 ojej c; nie powiem Wam, bo jestem samolubna a one są takie boskie i takie tanie i jeszcze raz takie BOSKIE, że szok :d Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Avril Lavigne - Black Star ;* 21.01.11, 13:21 Uwielbiam też perfumy Davidoff, ale tylko jasno niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś