Dodaj do ulubionych

Damian Skoczyk

31.10.10, 11:56
Jak wszyscy wiecie, wczoraj w II półfinale Mam Talent jurorzy odrzucili Damiana. Zaraz po zakończeniu programu internauci zaczęli się buntować, wszyscy uważają, że werdykt jest niesprawiedliwy. Niektórzy wpadli na taki pomysł, żeby napisać petycję. Co o tym sądzicie? Myślicie, że jeżeli zbierzemy ogromną ilość głosów, organizatorzy mogą go przywrócić? Przyłączycie się do tej akcji? Piszcie, jeżeli jesteście za. Poprostu szkoda takiego talentu smile
Obserwuj wątek
    • beauty12 Re: Damian Skoczyk 31.10.10, 18:26
      On jest boski, pewnie, chcę żeby wrócił do programu wink
    • emilka11 Przeczytaj ;)) 31.10.10, 18:29
      Na pewno to nie wyjdzie. Poza tym nie martw się o jego talent i przyszłość. jestem w 100%
      pewna, że go ktoś zauważy ! On ma bardzo wyjątkowy i niespotykany głos. Nie ma takiej
      opcji żeby go nie zauważono ! ; DD
    • klaudi073 Re: Damian Skoczyk 31.10.10, 18:30
      bylam za nim od poczatku i uwazam ze oni sa nie sprawiedliwi jedynie Aga jest
      mądra..;p
    • naomi. Re: Damian Skoczyk 31.10.10, 18:40
      wiesz co ? nie rozumiem Cię.
      po co setny wątek o tym dzieciaku ? ty się już nie martw o jego talent on ,
      sobie w życiu poradzi. jak dla mnie Me Myself And I , zasłużyli sobie.
      a to , że twój Damianek nie przeszedł , to już trudno.

KOSZ!
    • katsuumi_17 Re: Damian Skoczyk 31.10.10, 18:41
      Chociaż jestem dość sceptyczna co do ilości wokalistów w MT, ten chłopak mnie
      zachwycił. Poziom we wczorajszym odcinku był wysoki, kibicowałam chłopakom, którzy
      zrobili genialną historię na trampolinie. Natomiast uważam, że ten kwartet co wszedł do
      finału to totalna pomyłka, nie powinno go tam być.
    • ciapolka W Polsce i tak ... 31.10.10, 18:42
      dużej kariery nie zrobi
    • oluczka Re: Damian Skoczyk 31.10.10, 18:45
      ja tez sie nie zgadzam on jest poprostu świetny i naprawde szkoda takiego
      talentu ja jestem za ; )kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka