mollyna Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 18:42 Czytałam książkę "Molly" a potem "Molly ucieka" Czy jakoś tak. No i zdrobniłam i przez pewien czas byłam mollynka, a teraz zmieniałam kiedyś i jestem mollyna. Żadna filozofia... Odpowiedz Link Zgłoś
aviaire_ Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 20:24 aviaire, to po francusku ptyś. mam na imię Patrycja więc rodzinka nazywa mnie Ptyś, Ptysia, albo Pysia. i poza tym - uwielbiam ptysie :p język francuski bardzo mi się podoba więc jest aviaire a znaczek..? bo ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 20:41 a sama nie wiem to chyba od nazwy mojego starego bloga... Odpowiedz Link Zgłoś
hoffath Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 20:44 hoffa- moje nazwisko TH - jeszcze niedawno byłam wielką fanką Tokio Hotel, ale juz mi przeszło. Nadal jeszcze czasem lubię sobie posłuchać ich piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 06:35 andzias - od mojego przezwiska andzia + dodałam s. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Jak powstał twój nick? 02.11.10, 08:15 Więc tak. Od dawna marzyłam o koncie na www.kotek.pl , ale problem był właśnie z nick'em. Wszystkie były zajęte! W końcu skombinowałam jakieś zwariowane zdrobnienie ze swojego imienia i dodałam rok urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vampi Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 08:19 Mój od przezwiska. Mówią na mnie Vampirek, ale zmieniłam se na Vampi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 08:55 gdy na Kotku trzeba bylo byc zalogowanym, zeby komentowac musialam zalozyc konto, zobaczylam te siedlisko pokemonow i doszlam do wniosku, ze jestem w miare normalna jako, ze bylo zajete, podwoilam "r" Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemusic_ Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:01 ilovemusic_ - dlatego że słuchałam wtedy piosenki która m się bardzo podobała ;] a że zwykłe ilovemusic było zajete to dodałam kreskę na dole _ Odpowiedz Link Zgłoś
anju Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:09 Anju- postać z anime ,,Karin" które mi się spodobało , no więc jest i nick xD Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:19 alisou. alis - bo tak wymawia się angielską wersję (Alice) mojego imienia (Alicja). ou - bo czegoś mi brakowało. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 02.11.10, 11:16 Miałam wielką fazę na zmierzch. Szczególnie wilkołaki. Przypomniała mi się piosenka Shakiry `She wolf` dodałam shewerewolf. bo werewolf to wilkołak I tak to powstało. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:40 mój nick powstał od niemieckiego słowa fliegen . to słowo wzięłam , z jednej z najpiękniejszych piosenek Tokio Hotel hilf mir fliegen . po prostu mój nick to jest to słowo pisane od tyłu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:41 aishiteru - po japońsku kocham cię. Z miłości do pewnego chłopaka, którego zresztą kocham nadal Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:42 Haa . Wymyślałyśmy z kumpelkami nazwy na fbl ; d. Ja wybrałam Dacey ze względu na jakąś site models haha . Ale tylko dlatego , że to ładnie wygląda ; p. Teraz to już dawno i nie prawda , no ale . Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ... 04.11.10, 16:06 miałam cieniowane włosy i zaczęły się kręcić, a po myciu (przed użyciem prostownicy) wyglądałam jakbym miałam na głowie ''pudla'' Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 dusia980 - 04.11.10, 17:11 "dusia" - rodzice mówili tak na mnie jak byłam mała "980" - miało byc "98" czyli mój rocznik , ale mam "980" na nk.pl (przez przypadek) Chociaż wolę duzka98 Odpowiedz Link Zgłoś
betty570 Re: Jak powstał twój nick? 04.11.10, 18:22 betty- od betty boop 570- przypadkowo wymyslony nick bo samo betty już bylo Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:18 słowo shunra znaczy po prostu kot tylko zapomniałam w jakim języku. A kiedyś sobie obiecałam że nauczę się słowa kot w 50 językach teraz pamiętam tylko kilka, shunra podobało mi się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:25 arasza>kiedys sluchalam arasha(od dwóch lat rzadzi EMINEM) odpowiedznik damski arash=arasza ale mozna na mnie muwic SLIM (moja kolaznaka jest SHADY wiec jest SLIM SHADY) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:29 malinka.. Mó chłoapk tak do mnie mówi, bo lubie maliny Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:36 Istnieje taka książka jak ''Upadali'' i występuje tam nie jaka arriane a co z podłogą?sama wymyśliłam.podobała mi się Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:30 anonimowa - jakos tak 13 [czytaj trzynastka] - wiek my Odpowiedz Link Zgłoś
paulka. Nick.. 17.11.10, 16:31 Mój nick : paulka. powstał od mojego imienia Paulina. lubię jak do mnie mówią paulka. Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:32 mickeymouse. ^ Bo myszka Miki jest urooocza. xD Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:38 Hmm... Po prostu kombinowałam przy zakładaniu konta i wymyśliłam moonlight. Może dlatego, że zdarza mi się późno wieczorem przesiadywać przed oknem. No więc noc, a co się z tym wiąże - księżyc. Księżyc, blask księżyca i tak wyszło moonlight. Ale, że nick nie był dostępny to wyszło by_moonlight. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:41 Paula_xoxo Kurcze dobija mnie ten nick . -.- Ale niestety nie da się go zmienić , a szkoda ! : oo Paula - moje imie . : x Nie Paulina ! Paula to nie jest zdrobnienie ! x D xoxo - wielki szał był na to kiedy zakładałam konto .. mało oryginalnie , ale .. ale brak weny ? tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Jak powstał twój nick? 17.11.10, 16:42 nie wiedziałam co napisać,zdrobniłam nazwę strony i tak zostało ( nie chciałam pisać nazwy mojej ulubionej artystki bo gust zawsze się zmienia a nick zostaje ) Odpowiedz Link Zgłoś
adusia1603 Re: Jak powstał twój nick? 27.03.11, 20:01 zdrobnienie od mojego imienia Ada- adusia 1603- data urodzin 16.03 Odpowiedz Link Zgłoś