hide.me 05.11.10, 13:12 A więc ostatnio zerwałam z chłopakiem ... Teraz zrozumiałam, że go kocham i chce dalej z nim być ale on ma inną oraz padają wyzwiska z jego strony do mnie co mam zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
answer Re: Chłopak .. 05.11.10, 13:37 KOBIETO! Jeśli on cię wyzywa to sobie nim nawet nie zawracaj głowy! Nie jest ciebie wart! Chamstwo tego chłopaka nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
anniia Re: Chłopak .. 16.11.10, 10:46 radze sobie odpuścić. na serio chcesz im rozwalić związek ? posszekaj kilka dni/tygodni/miesięcy. jak go kochasz to czas ci niezaszkodzi .. 1. utwierdzisz sie w przekoaniu że go kochasz 2. Nierzowalisz im związku 3. moze on tez ochłonie i nie bedzie taki porywczy .. Odpowiedz Link Zgłoś
aviaire_ Re: Chłopak .. 05.11.10, 13:36 skoro on ma inną dziewczynę nic już nie możesz zrobić. daj sobie z nim spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu Re: Chłopak .. 05.11.10, 13:37 To, że Cię wyzywa oznacza, że jest niedojrzały i dziecinny. Myślę, że powinnaś go sobie odpuścić. gdyż jest Ciebie nie wart Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou Re: Chłopak .. 05.11.10, 14:02 Masz 13 lat i już mówisz,że kogoś kochasz? Daj sobie z nim spokój. a tak btw to jeszcze więcej emotek,więcej,więcej!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: Chłopak .. 05.11.10, 14:09 powiedz mu że zrobiłaś błąd i chcesz z nim dalej by itp : ) Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nic. 06.11.10, 17:05 jeżeli Cie przezywa, że tak się wyrażę, to po prostu [wiem, że go kochasz, ale taka jest prawda] FRAJER! Nie zasługuje na Ciebie widocznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Szybko znalazł sobie nową dziewczynę... 06.11.10, 17:08 Nie jest Ciebie wart, ani nikogo innego. Jeśliby Cię kochał to postarałby się jakoś, ale jemu to wyraźnie lata koło tyłka... Olej go! Wiem, że coś czujesz do niego, ale skoro tak szybko się pocieszył, zapomnij... Wiem co mówię, też tak miałam ;/. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi.xd Re: Chłopak .. 06.11.10, 20:40 współczuję. ale wiesz, co się stało to się nie odstanie. jak jest wam pisane bycie razem to bd. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Chłopak .. 06.11.10, 20:44 Szybko się pocieszył o.o Nie warto już do tego wracać . Znajdź sobie lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Chłopak .. 07.11.10, 00:06 pozdro.. szybko się chłopak pocieszył po rozstaniu ... a czemu z nim zerwałaś jak można wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Chłopak .. 07.11.10, 10:19 Ty z nim zerwałaś? nad uczuciami trzeba panować, sorry no ale już raczej mało możesz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Chłopak .. 07.11.10, 10:28 najlepiej daj sobie spokój... chyba troche za póżno sie zorientowałaś że do niego coś czujesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
julkalove Re: Chłopak .. 07.11.10, 10:50 jesli chodzi z toba do klasy . napisz mu ze zapomnialas co bylo z ... np matmy i czy mogl ci podac jak ci poda napisz ze dziekujesz i napisz co tam wogole u niego slychac Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat odpuść sobie . 07.11.10, 10:56 tak, wiem - łatwo to mówić, trudniej zrobić. ale musisz to zrobić. odpuścić sobie. wyzywa cię ? nie dośc, ze zachowuje się niedojrzale, to jeszcze daje ci znak : - trzymaj się ode mnie z daleka. mam ciebie gdzieś . znalazł sobie nowa ? ani z nią, ani z Tobą nie planował stałego związku, skoro pociesza się tak szybko . a jeśli jej na nim zalezy ? pomyśl, jak ty byś się poczuła w jej sytuacji. daj sobie spokój. ostatecznie przygotuj mała zemstę z pod tekstem : patrz, co straciłeś i żałuj . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 09.11.10, 16:38 chcesz być z chłopakiem, który cię wyzywa, tak? OGARNIJ SIĘ i daj sobie z nim spokój. olej go. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Ja na Twoim miejscu... 09.11.10, 16:42 Starałabym się zapomnieć o takim frajerze, ineczej nie da się go raczej określić. Poza tym mogłabyś mu grzecznie napisać, żeby przestal, bo to Ci się nie podoba, jak napisze coś typu 'hahaha, żal' to pojeździj troche po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: Chłopak .. 09.11.10, 16:47 za bardzo to ci nie pomoge, bo nie mam doświadczenia z chłopakami, ale posłuchaj tych wszystkich innych dziewczyn kture radzą ci dać sobie spokuj, bo już nic z tego nie będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_14 Re: Chłopak .. 13.11.10, 23:50 Jak padają wyzwiska to... Nie ma innego wyjścia jak zostawić go w spokoju... Może kiedyś zrozumie że cie mu brakuje... A jak nie, no to... byłby to związek i tak skazany na porażkę... Odpowiedz Link Zgłoś