Dodaj do ulubionych

Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; )).

07.11.10, 10:02
o byście chcieli dostać 6 grudnia w skarpete tongue_out ? .
Albo na gwiazdkę .? big_grin
__.
Ja nie mam pojęcia , dlatego was pytam big_grin
Obserwuj wątek
    • magnaw18 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 12:34
      głównie to w tym roku chciałabym kaskę i reszte płyt Tokio Hotel których jeszcze
      nie mam. Przydałaby mi się jeszcze gitara elektryczna ale na nią właśnie zbieram
      kaskę
      • donia.19 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 12:39
        haah Billa ;P nie no żartuję .... nie wiem co chciałabym dostać ..mam praktycznie
        wszystko..tak jak poprzedniczka chciałabym mieć gitarę ale obawiam sie że to zbyt duży
        wydatek dla mojej mamy i ojczyma ... heeh zobaczymy pozdrokiss
        • ejaan Haa lista jest dłuuuga 12.11.10, 18:13
          Ale najbardziej to lapka big_grin Chociaż dostane go dopiero po testach gimnazjalnych uncertain A tak to może "Udrękę" albo "Nelfima" ? Albo jakąś płytę Pei big_grin Lub koszulkę z Diila big_grinD
        • suede Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 15.11.10, 20:48
          na mikołajki? niestety muszę wybrać sobie coś za 100 zł, ale kompletnie nie wiem co, jsdzpadipoixiejf. oraz oczywiście słodycze :}

a na gwiazdkę mam już uszykowaną listę i niedługo wręczę ją mamie big_grin
      • myszqa13 na gwiazdke już mniej więcej wiem co... 07.11.10, 12:42
        -torebke którą ostatnio w sklepie znalazłam...taka w stylu Vintage
        -jakieś fajne ciuchy
        -The sims 3(podstawa+kilka dodatków)
        -ogólnie to chciałabym własny komputer bo narazie musze dzielić z bratem bo się kłociliśmy często więc mamy jeden na spółe...big_grin
        -i nie wiem co jeszcze...dużo rzeczy fajnych
        -a no i chce lustrzanke
        -i taką kamerke do play station 3...zapomniałam jak to się nazywa...xd...ale takie coś że jak się poruszysz to w grze twoja postać robi to co ty...xd
        -no i wogóle mase rzeczy jak zwykle
      • tygrysek2691 hmmmm.... 07.11.10, 18:04
        nie zastanawiałam sie jeszcze ale chciałabym dostac taki naszyjnik z nutka on kosztuhe 20
        zł i do tego kolczyki za 15 złwinkNie wymagam jakis mega dużysz rzeczy ale co najpewno
        minie kupia ja chce nowa gitare elektryczna!!!!Moja ma rok ale strasznie chciałabym nowa
        już nawet wiem jaka ale ona kosztuje ok.3000-3500 zł a ja mam nazbierane dipiero 300 zł
        wiec pewnie do tego czasu jak ja nazbieram bedzie mi sie inna podobac....
    • pauu26 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 12:41
      koszulki z logo zespołów albo ubrania albo jakąś płytę
      • hellokiciara Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 12:42
        u mnie jest zawsze tradycja .w bucie się dostaję same drobiazgi m.i świętego mikołaja z czek ,
        lizaki , po prostu słodycze .
        dziwi mnie to , że dostajecie tak wartościowe prezenty ...
        • lilii_95 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:28
          hellokiciaro, mnie też.

właściwie to na mikołajki nic nie dostaję. pod choinkę też nie dostaję jakiś
          większych prezentów, a jeśli już to dostaję na spółkę z resztą rodzeństwa...
          • freeze_ Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:38
            jakieś ubrania pewnie. Nie dostaję nie wiadomo jakich rzeczy. Wystarczą ubrania.
            • ksiaka Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 12.11.10, 18:23
              Mi chrzestny kupi w Austrii lustrzankę. Od rodziców płytę Lp i Hurtsa < 3
              Babcia mi pewnie kasę da ;d
        • klaudynka008 Re: :) 15.11.10, 20:59
          Kolczyki+słodycze+kaska=U Ś M I E C H smile
    • secrets. Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 12:44
      gitarę, kasę, może jakieś ubranie, płytę, książkę jeszcze zobaczymy <3
      • pola16 szczerze? 07.11.10, 16:33
        To mam wszystko czego mi najbardziej potrzeba... No chyba, że kartę do fon,a bo w grudniu
        mi blokną ;/.
    • bouche2 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:32
      mam upatrzonych kilka płyt, starsze the killers i kings of leon, bo jestem w
      posiadaniu tylko nowych+ muse smile
      no, a moim głównym prezentem ma być sukienka na studniówkę, bo mam zbyt dużo
      wydatków w związku z tym, szkoda mi rodziców ;p
      • vivienne. Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:39
        wypowiedź szczególnie jednej z użytkowniczek po prostu mnie zmiażdżyła. chyba
        musi być jedynaczką ^.^

na mikołajki zwykle dostaję jakiś mini drobiazg lub słodycze.
        a pod choinkę też raczej nic wybrednego.
        w tym roku, przyznaję, w końcu określiłam co chciałabym dostać. ale też nie wiem
        czy to dostanę :p zobaczymy.
        w każdym razie - bez przesady - same simsy kosztują koło setki zł. xd więc się
        dziwię, że oprócz tak drogiego prezentu wymarzyła sobie wiele innych kosztownych
        rzeczy.. :o
        • kasiekk2 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:43
          Na mikołajki dostaję zwykle drobiazgi . Słodyczę , bryloczki ..
          Natomiast pod choinkę jeszcze nie myslałam co chcę dostać .
    • marsjanka115 x__x 07.11.10, 16:50
      kasę
      bo zbieram na plecak z nirvaną a drogi jest ;/
    • patina_13 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:51
      nic nie dostaje ;p

a na gwiazdke jeszcze nie wiem tongue_out
    • julka_th Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:51
      moim marzeniem jest lustrzanka ale za droga jest pewnie skarperki dostane;P
      • ciadzia Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 12.11.10, 18:22
        na mikołajki to jakiś brelok,torbe bo figurki albo misie to dostaje w szkole bo kupujemy sobie nawzajem. a na gwiazdke to jeszcze nie wiem pewnie simsy 2 czas wolny albo osiedlowe życiesmile
    • soulik. Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:55
      Kasę ,Oczywiście. xD.
    • bombshell Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 16:57
      lustrzanke,lustrzankę,lustrzankę
      bardzobardzobardzo

• kakaa13 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:00
        Justina ! ahah (:
        sony a280 badz a230 badz a330 XD
      • misiuleczka Dobra, więc... 07.11.10, 17:03
        ja na 6 grudnia nie dostaje drogich prezentów, jedynie co to słodycze i jakaś
        np. bluzkę. Za to bożenarodzeniowy prezent jest trochę bardziej kosztowny, ale
        zazwyczaj to ciuchy i kasa.
        • ladyy13 Re: Dobra, więc... 15.11.10, 20:51
          Na 6 grudnia dostanę conversy od mamuŚki xD a od reszty rodzinki tak z 20 zł i słodycze jakieś ;p od babusi i dziadziusia dostałam już 50 zł wink Aaa pod choinkę $

Kase .! Dokładnie 650 zł - na bilet Vip na koncert Justina Biebera > 3 Jak będzie miał w Polsce koncert xD
    • domelciaxdd Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:03
      na 6 grudnia-to kasę, a na gwiazdke planuje telefon nowywink)
      • strawberry_ Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:10
        myszqa13, wiem, nie powinnam zwracać uwagę na prowokacje lub kłamstwa, ale chciałam
        tylko nadmienić: ŁAHAHAHA. dziękuję. tongue_out

na mikołajki dostaję zwykle jakiś drobiazg i słoodycze. więc może wybiorę jakąś książkę. a
        na gwiazdkę, możliwe, że lustrzankę no i ofc słoodycze!

• serduchowo Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:06
      zbieram na tego nowego ipod nano toutch. jest taki malutki i zajefajny. mam już
      500 zetów ale jeszcze mi brakuje crying
    • juliii Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; )). 07.11.10, 17:11
      płytę.
      smile
    • jade Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:12
      Ja nie dostaję skarpetki big_grin Dostaję koszyk ze słodyczami smile A na Wigilię ?
      Książki, ciuchy, kosmetyki, ozdoby.
    • mroweczka_xxx Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:13
      Aparat, bo spadł na obiektyw i szlag go trafił ! Proszę o to rodziców... i
      właśnie! Może dadzą się namówić na taki prezent mikołajkowo-urodzinowy (bo
      urodziny mam w lutym i mieliby z głowy) ;]
    • malowana. c; 07.11.10, 17:19
      na 6 grudnia, nie wiem dokładnie co ale zwykle są to jakieś drobiazgi np.
      bluzka, pierścionek czy coś takiego. rok temu rodzice się postarali i dostałam
      na mikołajki laptopa. smile

a na boże narodzenie w cholerę nie wiem. surprised

santa
      • malowana. c; 07.11.10, 17:24
        a na 6 grudnia to czasami albo czekoladę albo NIC.
        jeśli nic nie dostanę to jest ok. nie będę się srała o mikołajki.
    • doggy Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:20
      bilet na koncert Marsów.
      • koteczekala Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:43
        Fajne rzeczywink
    • blondi.xd Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:20
      coś z ubrań. winktongue_out
    • sunshine16 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:33
      Nowa komórka to moje marzenie wink))

A tak po za tym to jakieś ciuchy ;]
      • alisou Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:39
        ja zawsze dostaję kasę i dzięki temu mogę sobie kupić, co chcę.
    • itsjustmee . 07.11.10, 17:38
      Na Gwiazdkę - płytę Bon Jovi. serce
    • kingusska190 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:38
      ja mam kilka zachcianek:
      1. pieniądze
      2. trampki, ale jakieś fajne
      3. żakiet z hose'a - tenn
      4. sweterek z house'a ten

i tyyle. nie mam więcej pomysłów
      • blondi_girl Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:41
        hmm...
        tego co ja bym chciala najbardziej dostać niestety nie da się zdobyć
        sad
    • bfmvfan Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:41
      Zazwyczaj na szóstego grudnia dostaję mnóstwo słodyczy (wcinam, wcinam, aż do
      stycznia, a potem mam OGROMNIASTE wyrzuty sumienia ;D ) . Chciałabym stojaczek na
      wiosełko moje , bo strasznie mnie wkurza ciągłe wyciąganie i pakowanie jej do
      pokrowca. sciana
    • werka197 C: 07.11.10, 17:43
      A duzo rzeczy ^^ ;] . Karty prezentowe na 200zl. do empiku i do sephory , Komplet
      musujacych mydelek , Kase i kase xdd . Pewnie wiele z was chce jakies telefony , iPody itp.
      ale ja juz to mam wiec wole drobniejsze rzeczy ;]
      • bfmvfan Re: C: 07.11.10, 17:59
        werka197 napisał(a):

> A duzo rzeczy ^^ ;] . Karty prezentowe na 200zl. do empiku i do sephory , Kompl
        > et
        > musujacych mydelek , Kase i kase xdd . Pewnie wiele z was chce jakies telefony
        > , iPody itp.
        > ale ja juz to mam wiec wole drobniejsze rzeczy ;]

Jacie! Ty karty rabatowe na 2oo zeta nazywasz "drobniejszymi rzeczami" ?! Jestem w
        szoku sciana
    • suzann. Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:44
      To samo co roku, czyli jakiś drobiazg albo książkę. wink

prezent
    • bella060 Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:44
      ja nie chcę nic , bo wiem że dostane słodycze w buta... ja nie dostaje jakiś
      gitar czy czegoś tam... . mikołajki kojarzą mi sie z drobiazgami.
      • maniaczka. Re: Co byście chcieli dostać na 6.grudnia ? . ; ) 07.11.10, 17:49
        - nom , taką boską bluzę co widziałam i wymarzone spodnie , według mnie na
        mikołajki powinno się dostawać takie drobiazgowe prezenty , natomiast boże
        narodzenie to co innego. ^^ tu bym o lustrzanke poprosiła ><

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka