Dodaj do ulubionych

Urodziny , rodzice - problem...

07.11.10, 19:29
Co roku miałam wyprawiane urodziny .
Dla rodziny lub przyjaciół .
W tym roku moja mama powiedziała , że nie będę miała ich robionych , bo za jedzenie itp.
zapłacimy 200 zł , a ja od rodziców chrzestnych dostanę 50 zł. (ojciec chrzestyn nie może
przyjechac ) . Gdyby moi chcrzestni przyjechali mogłabym sobie kupic ją .
A w dodatku chciałam koszulę w kratkę i błagam mamę od kilku dni o nią , ale nic .
Dziś rano powiedziała , że kupi mi po urodzinach jeśli :
- nie będę się kłócic z nią , tatą , siostrą i babcią
- będę miała dobre oceny
- i mój pokój nie będzie wyglądał tak jak wygląda w tej chwili (jak na mnie to było czysto)
Ja i tak wiem , że mama mi nie kupi , bo nie bedę się wywiązywac z tych warunków
(przedewszystkim z tego ostatniego)
Moja mamusia powiedziała , że jeśli zrezygnują z wycieczki szkolnej (3 dniowa , 330 zł. , a
miejsca beznadziejne) to możemy o koszuli porozmawiac .Zrezygnowałam i usłyszałam od
mamy , że jak tak to będziemy na współe nosic .
Najgorsze jednak jest to ,że koszula mojej mamie też się podoba , a w sklepie jest tylko
jedna w moim rozmiarze . (nie ma na magazynie , a w moim mieście jest tylko jeden sklep
tej firmy) crying
Moi rodzice nie mają żadanych problemów finansowych .

Sorry , że się rozpisałam . Macie jakiś pomysł na przekonanie mamy ? Mój tata nie chce
słuchac niczego o ciuchach .Więc rozmowa z tatą jest niemożliwa .

PS. Moja mama (dzisiaj ) kupiła mojej siostrze nowe spodnie i film DVD i mówi , że to na
mnie wydaje wszystkie pieniądze . shock

Wasza dusia980 (czyli ja uncertain)
Obserwuj wątek
    • dusia980 Urodziny mam 18.11 07.11.10, 19:36
    • free Re: Urodziny , rodzice - problem... 07.11.10, 19:41
      Nie chce cię urazić, ale już nie lubię twoich rodziców xD Na twoim miejscu, już
      bym się kłóciła, powiedziała, że w takim razie jak zrezygnowałam z wycieczki a
      oni nie chcą mi kupić bluzki to chcę znowu jechać. Że są bez sensu, i faworyzują
      siostrę. Kurcze, ciśnienie mi podniosłaś . ;D \

PS: Ale może oni szykują impreze - niespodziankę ; o ? wink
      • dusia980 Nie , bo powiedzieli , że moja chrzestna nie może 07.11.10, 19:45
        przyjechac , bo jest pielęgniarką i ma dyżur .
    • kiinia112 Re: Urodziny , rodzice - problem... 08.11.10, 07:05
      współczuuje Cii. big_grin.
      Powiec mamie ze ty zacznycsz dojrzewać i nawet nic nie masz ochoty robić w tych ciuchach
      których chodzić ! .

Pozdrawiam kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka