black_angell 07.11.10, 23:29 jakie sa wasze wrazenia po obejrzeniu gali ? Ja sie zawiodlam ze eminem dostal tylko 1 nagrode..no ale coz Wypowiadajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuniaa jestem hepi hepi hepi! 07.11.10, 23:37 bo Marsi zdobyli nagrodę w kategorii BEST ROCK wkurzyłam się tylko gdy jakaś głupia kejti srery zajebała im nagrodę za najlepszy teledysk! głupia szmata. no ale ogólnie jestem bardzo zadowolona , no i jeszcze to world stage...no, ale było blisko Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Też się zawiodłam. 07.11.10, 23:54 Sądziłam, że Eminem zgarnie więcej nagród a tu tylko jedna. Ale najbardziej wkurzyło mnie to, że 'Justinek Bieberek' otrzymał statuetkę w kategorii bodajże "Best Male", wygrywając z Eminemem. To śmieszne, że taki 16-latek, który w show biznesie jest od bardzo krótkiego czasu zdobył taką nagrodę.. W dodatku pobijając o wiele lepszych ARTYSTÓW. I już wiadomo było, kto głosował. Oczywiście te wszystkie słitaśne faneczki.. A i jeszcze zachowanie Ke$hy mnie denerwowało, zachowywała się jak nie wiadomo kto. Może się i czepiam, ale uważała się już za wspaniałą artystkę, aż wyłączyłam tv i nie chciałam oglądać jej występu. Jedyne, co mi się podobało w tej gali to chyba występ Linkin Park oraz Rihanny. Gala z poprzedniego roku, prowadzona przez Katy Perry była o dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
funeral_ kings of leon. 07.11.10, 23:40 ja jestem bardzo zawiedziona że kingsi nic nie wygrali -,- + longoria bardzo ładnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
alex1255 ema 07.11.10, 23:50 gala była zarąbista! Jesli chodzi o Eminema to ciesze się ze dostał przynajmniej tą jedną nagrodę. Dla mnie najtrudniejszy wybór przy głosowaniu to kategoria Najlepszy wykonawca rockowy bo były tam moje 3 ulubione zespoły: Linkin Park, Muse i 30 Seconds To Mars i nie wiedziałam kogo wybrać. Jestem zadowolona ze wszystkich wyników ale i tak dla mnie najlepszy jest JUSTIN BIEBER!!!<3 Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ mam mieszane uczucia. 07.11.10, 23:54 Gdyby nie Paramore, Hayley, Miley, Katy, Gaga, Linkin Park i Eminem to ta gala byłaby niczym dla mnie. Liczyłam na jakąś nagrodę dla Musę np. w Best Rock, Best World Stage... cieszę się że LP wygrało jakąś nagrodę za najlepsze koncerty, ale głosowałam na Muse i wolałam aby to oni wygrali... no cóż, zobaczymy jaka będzie gala za rok. Chociaż teraz jest bliżej do Oscarów, BAFTY i MMA niż EMA. Ja najbardziej teraz czekam na MMA Odpowiedz Link Zgłoś
caroline16 Re: EMA - wrazenia. 07.11.10, 23:58 oł jeeea. ja tam trzymałam kciuki za Marsów! BEST ROCK! wykonanie Hurricane z Kanye West`em to mistrzostwo! ... ogólnie gala bomba, Eva ślicznie wyglądała w kreacjch - szynka hah! hmm, teraz tylko czekam na powtórki i na galę za rok! Pozdro kotkowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
patuskaa Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 00:04 Żałuję tylko, że Miley nie zdobyła żadnej nagrody. Mimo wszystko występ Miles był niesamowity. ;D Who owns my heart w jej wykonaniu. Ahh.. Poza tym strasznie podobały mi się jej stroję - podczas występu i podczas oddawania nagrody. Prześwietne. ;** Podobał mi się też występ Keshy. No i Eva w stroju szynki. Ogólnie cała gala była świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 00:14 zawiodłam się, że Muse nic nie wygrali ;/ a tak czekałam cały wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 00:32 to wgl była jakaś porażka .. szkoda słow Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 06:01 cieszę się że wygrali 30 seconds to mars ale bieber to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 08.11.10, 06:12 Praktycznie nie oglądałam tej gali, tylko zerkałam w telewizor co kilka razy, bo gadałam z fankami ;D Ogólnie trochę mnie ta gala zanudziła, inne były lepsze, dużo. No ale cieszę się z nagrody dla TH ;> Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 06:41 Nie oglądałam całej gali. Tak też mi smutno, że Em dostał 1 jedną nagrodę. Najgorsze jest to że w kategorii best male przegrał z dziewczyną, ale cóż. Cieszę się z nagrody Linkin Park. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 06:49 Cieszę się ze justin bieber zgarnął 2 nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 09:08 to niesamowite, że nagrodę w kategori 'alternatywa' odbiera jedyny nominowany w tej kategorii, który nie jest alternatywą. w sumie to się zaprzecza: dostać nagrodę alternatywną od mtv? śmiech na sali. i dobrze, że arcade fire pozostali bez statuetki, bo gdyby ją otrzymali, straciliby właśnie tą alternatywność. której paramore nigdy nie mieli. po głowie dostaje jeszcze ekipa od nagłośnienia: nikogo nie było słychać, mikrofony były fatalnie ustawione. tylko linkini dobrze wypadli, może trochę kesza, i kings of leon, choć podczas ich występu chamsko przerwano transmisję. ja na ich miejscu bym się obraziła. skandal. fajny, wyluzowany dizzee, ta scenka z 'masz mój tekst?' była słodka. <3 plan b ani trochę tam nie pasował, śmiesznie było go oglądać. c; 30stm potulali się z miley i shakirą, myślałam, że umrę ze śmiechu. i jared fajnie sobie skakał po scenie jak kanye rapował. lubię. co do samych nagród: średnio sprawiedliwie. i te ciągłe reklamy! uh. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 10:32 wkurzyło mnie, ze tytuł najlepszego artysty otrzymał Bieber ale nie oszukujmy się gdyby jego fanki głosowały po 1 raz to przegrałby z Eminemem . Ogólnie gala była dobrze przygotowana poza mikrofonami i lektorem . Ucieszyło mnie, że wszyscy śpiewali na żywo jednak moim zdaniem jeśli chodzi o Keshe to nie ma co się cieszyć bo śpiewała strasznie. A no i jeszcze prowadząca . Moim zdaniem Eva wyglądała świetnie i równie dobrze poradziła sobie z rolą prowadzącej . Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Rihanna 08.11.10, 10:31 Uważam że powina dostać chociaż jedną nagrodę zasłuzyła np na Best Female a co do Justina Bibera to się zgadzam uważam że nie zasłużyl na tę nagrodę byli lepsi od niego chociażby Eminem albo Enrique Iglesias no ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 08.11.10, 10:52 no ogólnie zajebiście wszystko fajne występy szkoda że kid rock wybrał taką a nie inną piosenkę ale fajno., Kings of Leon jak zwykle wytworzyli magię Linkini ... ohh nie to że mi się nie podobało ale czegoś mi zabrakło w ich występie... no ale publikę porwali Marsi... cóż powiem... fajnie że jj chciał aby uwaga skupiła się na Kyne ' m . Sama piosenka strasznie komercyjna i nie cierpię jej . Gdyby zaśpiewali K&Q byłoby o wiele lepiej. no cóż. Ahh no i oczywiste występ Bon Jovi *.* echh same klasyki wykonali przecudnie o innych się nie wypowiem bo nie mam nic do gadania na ich temat . ;p oo i jeszcze jedno... Echelonu nic nie pobije!!!!!!! i Echelon to najlepsi fani na świecie !!! zapaleńcy to nie my i byłoby przesadą non stop głosować na zespół skoro i tak głupi ma zawsze szczęście. taka mała aluzja ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Nie oglądałam 08.11.10, 12:02 Czytałam wyniki.Nie wierzę,że Paramore zdobył nagrodę w kategorii alternatywa.Odkąd to w ogóle MTV zna się na muzyce alternatywnej?Żałosne,jak dla mnie to było.Fajnie i zarazem szkoda,że Em dostał tylko jedną nagrodę.A co tam w ogóle robiła Cyrus?Wygrała coś czy wręczała? Odpowiedz Link Zgłoś
toffi_15 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 12:06 ja mam mieszane uczucia...strasznie się zawiodłam że muse nie zwyciężyli ale dobrze że linkin park wygrali.byłam w szoku gdy zobaczyłam że justin bimber dostał nagrodę a mierzył się z o wiele lepszymi od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 12:14 Fajnie było. Jak Miley gadała, że rock zawsze był dla niej inspiracją, miałam ochotę leżeć ze śmiechu, a już jak Jared powiedział, że "miło było cię poznać, Miley" to kwiczałam Ogółem jestem zadowolona z nagród (haha, best rock! Udało nam się!), jedynie troszkę się zawiodłam, że teledysk Katy Perry wygrał, wg. mnie nie zasługiwał. I wkurzał mnie ten durny West, jak występował z Marsami, po kiego on tam jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 12:18 I kocham moją mamę, która na Biebera spytała "co to w ogóle jest?!". Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 12:24 według mnie gala była porażką . -.- połowa artystow sie nie zjawiła , eminem wygrał tylko w jednej kategorii , kesha debiutem roku .. dobrze , że tokio hotel chociaż wygrali ;] a najbardziej wkurzały mnie reklamy XD Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 13:08 Gala byla niepowtarzalna byly moje ulubione gwiiazdy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: wrrr . 08.11.10, 13:08 Gala rok temu było o niebo lepsza . ! Nie podoba mi się , że taki 16-latek które jest w show biznesie tylko 2 lata (nie wiem ) , a Eminem wiele więcej wygrał jakiś Bieber -,- Z tego co słyszałam , to nie pojawiło się sporo sław. Mam nadzieję , że za rok będzie lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
fornela Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 13:20 Ja się bardzo cieszę<br /> Moi ukochani Marsi zostali najlepszym zespołem rockowym...!!!!!!!!! ;DDD<br /> <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
olckaa Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 13:29 Ja się przeraziłam głosem Katy Perry Wyła ! Podobał mi się występ Shakity A Laydy Gaga jest suuuper ! A jak temu karłowi zciągli gacie ! Mam uraz do końca życia ! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 13:46 nie ogladalam, ale po przeczytaniu wynikow do 'best male artist' az mnie odrzucilo od ekranu... taki gowniarz wygrywa z najlepszym raperem -.-' Eminem istnieje od okolo 1990 i wydal duzo plyt, a ten bachor 2 lata wyje do mikrofonu jakies 'bejbe' i wygrywa o_O Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 13:48 Ogólnie wydaje mi się, że ta gala nie była najlepiej zorganizowana. Mogłaby być lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 słabo... 08.11.10, 13:55 Ogólnie słabo mi się podobało, scena mała i brzydka, jedynie fajnie wyglądała jak śpiewała Rihanna i B.o.b z tą z Paramore. Eva się świetnie spisała w swojej roli, po prostu jest do tego stworzona. Z większościami nagród się nie zgadzam : Katy teledysk roku ? - z tego co wiem, z kopiowała tą piosenkę od Keshy Tik Tok, a tak poza tym jak usłyszałam ją na żywo to aż nie wierzyłam - myślałam że ona umie śpiewać ale na żywo ma okropny głos. justin wokalistą roku ? - Eminem i User są o wiele lepsi kesha debiut roku - piosenki może ma fajne ale na żywo piszczy zamiast śpiewać, więc za co ta nagroda ? Cieszę się że Tokio Hotel zdobyli nagrodę, zasłużyli na nią. Cieszę się też że GaGa zdobyła aż 3 nagrody ponieważ ona na żywo ma głos i potrafi zaśpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ @magnaw18 08.11.10, 15:16 katy potrafi cudownie śpiewać na żywo, udowodniła to w warszawie. tutaj faktycznie nie było zbyt dobrze, ale ogólnie mało kto wypadł dobrze, chyba faktycznie coś było nie tak z tymi mikrofonami. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: @magnaw18 08.11.10, 19:24 ja miałam takie wrażenie, że katy jest jeszcze trochę nieśmiała wśród tak wielu ludzi. w miarę, jak piosenka 'szła' dalej, jej głos potęgował i stawał się coraz czystszy, głośniejszy i barwniejszy. chciałabym usłyszeć drugą piosenkę w jej wykonaniu na EMA, bo byłoby to wielkie show. Odpowiedz Link Zgłoś
jenga98 Kesha 08.11.10, 13:59 Ami się wydaje że kesha była jakaś naćpana albo jest az tak głupia Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_momsen Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 14:04 emily Osment miała fajną sukienę. Odpowiedz Link Zgłoś