Dodaj do ulubionych

Jakie macie plany na dłuugi weekend?

09.11.10, 16:17
Drogie Kotowiczki ! { kotowiczki , tak ? }

A więc dawno tutaj nie byłam, ale weszłam! : - ) A więc jak wiecie zbliża się długi weekend, jakie macie plany na ten czas? Może coś konkretnego?

Nie sprawdzałam czy taki wątek istnieje, więc bardzo przepraszam, jeżeli taki wątek już powstał.

Pozdrawiam - Jonatte_
Obserwuj wątek
    • aileen Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:22
      w czwartek randka, a w piątek jadę do szpitala i zostanę przez kilka dni na wszelkie badania.
    • kara4454 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:24
      wyjezdzam a w czwartek wracam i nie wiem co bd robić
    • mweezy . 09.11.10, 16:28
      ogarnięcie lekcji, nauka do konkursu z geografii, matematyki, przygotowania do szkolnego 'mam talent', zdjęcia, nocowanie u koleżanki, jakiś spacer z przyjaciółkami pewnie, zakupy, poczytam trochę, posiedzę przy komputerze i znów te wolne dni miną za szybko.
      • aguuu__ Re: plaaany? ;D 09.11.10, 16:32
        Więc tak: dwór z kumpelami, nauka na sprawdzian z geografii, w sobotę do karkowaaa serceserceserce i na pewno bd siedzieć przy kompie ;d
      • collins . 19.12.10, 15:23
        Nie mam konkretnych planów.
    • sylwiaaa Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:35
      jutro juz nie ide do szkoly , bo mam jakas akademie i zamiast do szkoly ide ze znajomymi; ) a jutro wieczorem jade na zakupy smile a w czwartek rano wyjezdzam do Krk do rodziny;o i bede tam do soboty rana... ale wolalabym zostac w domusad. a w niedziele ide sie spotkac z fajnym chlopakiem ^^
    • indigo Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:36
      Każdy ma ten czas jakoś zaplanowany ,a ja nie mam.
      Zapewne będę w domu siedzieć przy komputerze.
      • urszulka2691 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 11.11.10, 08:26
        w czwartek o 15 jade do cioci i to własciwie koniec planów na czwartek...w piątek (jak nie bedzie rodziców) śpie do 11 a o 12 jade z koleżanką do kina...a sobote i niedziele jade do sis do krakowaserce
    • katsuumi_17 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:39
      Idę do kina na "Piłę", to na pewno.
    • pola16 Mój plan? Brak planów ;d 09.11.10, 16:39
      A tak na serio to się porządnie wyśpię, gdyż w ostatnim czasie za dużo imprezowałam, a weekend był za krótki, żeby to nadrobić ;/.
    • niia11 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:40
      - bd robić eksperymenty w kuchni,
      - spotkania z -przyjaciółmi,
      - i książeczka.
      xd
    • bella22 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:40
      nie wiem może uda mi się koleżanki w srode na pizze wyciągnąc bo w czwartek nie moge zazwyczaj jest tak że spędzam czas z rodzinąsciana w piątek zakupyserce a jak wróce to będziemy oglądać z kumpelami zmierzch księżyc w nowiu i zaćmieniebig_grin a reszte weekendu to nie wiem jeszcze pewnie normalny weekend jak karzdy inny uncertain
      • kinusia Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 16:46
        yyy... długi weekend? U mnie w piątek do szkoły się idzie ; ( Ale i tak mamy już plany z klasą żeby zwiać ; D
    • anja_ jakie coś tam, coś tam... 09.11.10, 16:52
      sporo nauki.
    • iga18 ; / 09.11.10, 16:52
      Muszę uzupełnić ćwiczenia z chemii i geografii, przepisać tematy z fizyki do nowego zeszytu (nie pytajcie co się stało z pierwszym..), zrobić 3 prace na plastykę -.- <
      • winia Re: ; / 09.11.10, 17:03
        W piątek wybieram się do przyjaciółki i mam jej pomóc w angielskim ale pewnie z wspólnej nauki nic nie wyjdzie więc coś tam będziemy robić

muszę jeszcze uzupełnić ćwiczenia z chemii przepisać zeszyt z fizyki i pouczyć sie matme i geografie
        • kasiekk2 . 09.11.10, 18:33
          Nauka , wyjścia do przyjaciół . c;
          • jonatte_ Re: . 09.11.10, 18:55
            Piszcie jeszcze smile
    • sokbananowy Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 18:57
      Może pojadę do babci i będę czytała książkę.
    • natip11 wyspać się . 09.11.10, 18:58
      ;d
    • malinowa.jagoda Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 19:02
      na pewno nie będę się uczyć . co to , to nie . <br />
      wyjazd do cioci . zakupy . i może uda mi się nie pokłócić z bratem xd
    • yuitza Obijanie zadka i leczenie się z choroby, tak~! :D 09.11.10, 19:03
    • miastowa. Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 19:05
      czwartek - komp, releks,tv idę do koleżanki,nauka piątek - zakupy może , i Eclipse po angielsku , nauka na olimpiadę z wosu , jadę z rodzicami do IKEA , sobota - również nauka, odwiedza mnie kumpela ( jeszcze nie pewne ) i zamawiamy pizze i oglądamy twój na zawsze,zmierzch i jeszcze jakiś horror wypożyczymy w videowordl, niedziela - trochę nauki , rodzinny obiad , na spacer do parku z przyjaciółka <3
      i tyle.
    • linda Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 21:55
      będę spać !!! będę siadziała na kotku. będę się objadała słodyczami......jakżeby inaczejxD
      i pewnie się trochę pouczę. chyybaaa uncertain
      • kari116 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 21:59
        pójdę na basen i może coś jeszcze. o i będę musiała się uczyć na chemie na spr.
    • trufla Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 21:59
      11 listopada mam zamiar się wyspać, pouczyć się trochę i grać na instrumencie
      12 listopada ide do szkoły
    • adrianna23 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 22:07
      Ja w piatek mam probe do wystepu pt. "Moralnosc pani Dulskiej" a sobote i niedziele mam wystepy . i weekend caly poszedl uuuuuu.brawo
      uncertain
    • vavamuffinka Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 22:13
      Chlać, chlać i jeszcze raz chlać. piwo devil I iść do kościoła na na masz crying
    • seneka4 Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 22:14
      w czwartek odpoczynek i będę się dalej użalać nad sobą, w piątek się spotkam z kimś tam na piwo chyba z kumplem ;o w sobotę z przyjaciółką na zakupy czy coś a w niedzielę mam urodziny i idę z dużą grupą do kina i %%. ;>
    • beemazzy Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 22:22
      w czwartek mam prywatny angielski, korzystając z wolnego chcę się trochę poduczyć. w piątek idę robić zdjęcia z koleżanką, a potem ona u mnie nocuje. w sobotę pewnie pójdziemy do galerii, a w niedzielę przychodzą goście do domu wink. gdzieś pomiędzy będę czytać książki na konkurs z polskiego, słuchać muzyki - najwięcej ile się da, żeby jakoś przeżyć następny tydzień (xD.), oglądać telewizję i być na komputerze ;d. czyli wszystkiego po trochę ;P.
    • magnaw18 no więc... 09.11.10, 22:22
      ... to samo co robię w każdy wolny dzień, czyli :
      - spanie
      - słuchanie muzy
      - siedzenie na internecie
      ogólnie to nic nie robienie big_grin
      moja ulubiona czynność - lenistwo big_grinserce
      brawobrawobrawobrawo
    • chocolatex Re: Jakie macie plany na dłuugi weekend? 09.11.10, 22:53
      Mam zamiar jechać do Opola do kina i na zakupy. Ogólnie cały dzień z przyjaciółką w centrum spędzić. Ale to w piątek, w inne dni jeszcze nie wiem. Pewnie będzie próba z tańców i dalej nie wiem, na pewno chcę odpocząć od szkoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka