Dodaj do ulubionych

"Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!"

• chemically Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 12.11.10, 13:33
      to nie wszystko, ale są bardzo ważne. sądy wykazały, że ludzie bogatsi(ale nie tak bardzo bogaci) żyją dłużej niż biedni, bo są mniej zestresowani, nie boją się, ze nie dożyją do następnego dnia z powodu braku pieniędzy i mają za co się leczyć. Za pieniądze nie można kupic wszystkiego, ale można się wspomóc.
      • jessicakaulitz Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 12.11.10, 13:36
        Może i nie wszystko, ale z pewnością bardzo dużo. Ludzie tak mówią, bo sami nie są na miejscu biedaków, nie mających co wrzucić do garnka.
    • cally Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 12.11.10, 15:38
      Szczerze? Tak, pieniądze dają szczęście, a w każdym razie mi. Jestem materialistką, wiem to i nieszczególnie mi to przeszkadza.
    • katiediamond Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 12.11.10, 15:51
      Kiedyś przeczytałam takie stwierdzenie:
      " Pieniądze są jak kupa gnoju: nie ma z nich żadnego pożytku do póki się ich nie rozrzuci" - chyba coś w tym jest
    • piratka13 Mhm 12.11.10, 20:18
      No właśnie ,kasa to nie wszytko ,ale i tak każdy jej chce ,bo inaczej nie da się żyć .
      Coś za coś .
    • nora. Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 17.11.10, 15:36
      Nie jestem jakąś straszną materialistką, ale uważam, że pieniądze są potrzebne . Ale fakt, pieniądze to nie wszystko .
    • trufla Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 17.11.10, 15:50
      Pieniądze to rzeczywiście nie wszystko, ale generalnie są nam potrzebne do życia. Najważniejsze to nie stracić przez nie głowy...
    • seneka4 Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 17.11.10, 15:59
      Niby tak jest ,ale bez nich nie da się normalnie funkcjonować. Więc są potrzebne do życia. Ale nie są wszystkim. Jest też rodzina ,przyjaciele ,miłość. Pieniądze nie dadzą Ci wszystkiego np: prawdziwej miłości za nie nie kupisz. Bo są sponsorzy ,którzy myślą ,że kobieta naprawdę ich kocha a jest z nimi dla pieniędzy. więc pieniądze mogą dać złudzenie szczęścia.
    • bombshell niby pieniądze szczęścia nie dają, ale 17.11.10, 16:14
      ale człowieka szczęśliwego, bez pieniędzy jeszcze nie spotkałam.
      lajf is brutal, niestety, a pieniądze są nieodłącznym załącznikiem życia w czasach dzisiejszych
    • gabi_989 Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 17.11.10, 21:09
      Jak się ma zdrowie to wtedy ma się wszystko smile
      Ale kasa też jest potrzebna ;]kiss*
      • hellokiciara Re: "Pamiętaj! Pieniądze to nie wszystko!" 17.11.10, 21:18
        oczywiście .tyle że każdy człowiek nie potrafił by żyć .są porwana m.i dzieci , po to aby zdobyć dużo pieniędzy .moim okiem sądzę ,że pieniądze ludzie bardzo cenią .
    • desires. ^_^ 17.11.10, 22:08
      owszem, mówi się tak. ale jak nie masz kasy, jesteś niczym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka