Dodaj do ulubionych

Co on ode mnie chce ?

09.11.10, 21:58
Ta pewnie znowu sobie myślicie : Kolejny wątek o '' big miłości i problemach miłosnych '' ale prosze pomóż mi jeśli jesteś doświadczonym ekspertem miłosnym a nawet jesli nie to ?? bo ten chłopak stawia mnie w dziwnej sytuacji
i prosze nie kasujcie jak narazie tego wątku..

jak w pytaniu ponieważ już przedstawiam całą sytuacje..
Jest taki chłopak Adrian i on chyba cały czas do mnie zarywa...
Dzisiaj np : łaskotałam sie z przyjaciółką to ten Cześć Ewka a ja do niego weź sie odwal czy coś w tym stylu.. albo jak stałam w sklepiku szkolnym to on sie głupio uśmiechną i powiedział Cześć Ewka znowu to samo.. a ja takie oczy ;//
W sumie to on za brzydki nie jest ale nie zbyt darze go sympatią..
I to nie że tylko dzisiaj takie zdarzenia są codziennie gdy mnie widzi taka siara że nie wiem i jescze ten jego uśmiech taki dziwnie zalotny co to ma znaczyć ?
Jeszcze niedługo dyskoteka się zbliża i boje sie albo mam takie przeczucia że on mnie poprosi do tańca.. wiem może to głupie ale ja nie chce z nim tańczyć a co dopiero o chodzeniu mówić ;/
Pliis pomocy

( imie zmyślone nie chciałam podawać prawdziwego swojego ale tego chłopaka prawdzwie )

Za pomoc odzwdzięcze sie smile
OBIECUJE
Obserwuj wątek
    • kasiekk2 Re: Co on ode mnie chce ? 09.11.10, 22:02
      'ten jego uśmiech taki dziwnie zalotny co to ma znaczyć ?'

No domyśl się co to może zaczyć . lol
      Niby jak mam ci pomóc . Spław go , powiec , że ci sie nie podoba .
    • chocolatex Re: Co on ode mnie chce ? 09.11.10, 23:10
      To że mówi ci 'cześć' i się do ciebie uśmiecha , jeszcze nie znaczy że cię KOCHA. Mylisz pojęcia, skarbie.
      Jeśli nie chcesz utrzymywać wszelkich kontaktów z nim to mu to powiedz prosto w twarz, najlepiej przy wszystkich, smile Zrozumie.
    • american_dream Re: Co on ode mnie chce ? 10.11.10, 13:07
      ja jednemu powiedziałam, że jestem innej orientacji, ale to dość ryzykowne posunięcie c;
      • molinka Re: Co on ode mnie chce ? 10.11.10, 13:25
        kurde ale problem .
        spytaj się wujka czy coś .
        • meggi_ Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 17:10
          jedynie on może ci odpowiedzieć na to pytanie. zapytaj.
          • meggi_ Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 17:11
            a jak zapyta o chodzenie czy coś takiego to powiedz, że nie jesteś zainteresowana. proste.
    • blyszczaca No jestem w identycznej sytuacji ! 10.11.10, 13:17
      Też nie mam pojęcia co mam mu powiedzieć żeby się odczepił !
      Wkurza mnie ciągle do mnie cześć <imię> albo na lekcji bez przerwy mnie dotyka !
      To jest denerwujące i NIE CHCE SIĘ ODCZEPIĆ !
      nie działa że mam już chłopaka chociaż nie mam,mówię żeby się odwalił też nic !
      I nawet ma tak samo na imię !
      Nie kocham go on już tak od 2 lat <łącznie z tym>
      Nie chcę go zranić ,nic do niego nie czuję ale on nie chce się odczepić !
      Też byłabym wdzięczna za jakieś rady ;p
      • paaaty. Re: No jestem w identycznej sytuacji ! 10.11.10, 13:32
        nie wiesz co to asertywność, bejb ?

-,-"

• wikuuusss Re: No jestem w identycznej sytuacji ! 10.11.10, 13:34
          bejb, dobre.
          • green_alien Re: No jestem w identycznej sytuacji ! 10.11.10, 13:41
            Skoro wiesz,że on do ciebie zarywa i wiesz,że to znaczy że chce z tobą chodzić,to po co ten wątek?No pogadaj z nim!!Wytłumacz mu delikatnie,że go nie chcesz.Życzę powodzenia.
    • naomi. : OO 10.11.10, 14:37
      mówi , Ci cześć Ewka i że niby już się kocha ? no to fajnie.
    • unborn_ Co on ode mnie chce ? 10.11.10, 15:16
      Dlaczego jesteś dla niego niemiła? I dlaczego nie darzysz go sympatią?

Odpowiedz mi na te dwa pytania jeśli możesz, a spróbuję pomóc. smile
    • piratka13 Mhm 11.11.10, 16:52
      Wydaje mi się ,że za dużo sobie wyobrażasz . To ,że kolo powiedział ci kilka razy "Cześć"
      i się uśmiechną nie znaczy ,że cię kocha . Chyba ci się coś pomyliło .

Jeżeli nie chcesz z nim tańczyć i chodzić to mu to powiedz ,a nie jakiś melodramat odwalasz.
    • coldprincess Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 16:57
      tak. kocha Cię bo Ci cześć mówi.
      łał. skoro tak to ja mam w sql niezłe powodzenie -.-
      • laurilla . 11.11.10, 17:03
        No własnie.To,ze mówi 'Czesc',nie znaczy,ze Cie kocha czy cos.Odpowiadaj mu,jak Ci mowi 'Czesc'.Ale nic wiecej nie rob z ta znajomoscia.;]
      • olka34 Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 21:56
        właśnie (zgadzam sie z poprzednimi użytkowniczkami) nie znam dokładnie sytuacji, ale na każdą ewentualność masz odp. :
        1. po prostu z nim pogadaj, wszystko się wyjaśni
        2. jak coś to daj mu kosza, i nie przejmuj się nim więcej
        3. może to fajny chłopak i będzie coś więcej wink

chyba wszystko, ale pewnie sama wiesz co zrobić tongue_out smile
    • monik4 Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 16:59
      Umów sie z nim co ci szkodzi moze to fajny chlopak ;d
    • klaudynka24 Re: Co on ode mnie chce ? 11.11.10, 17:03
      nie widze problemu w twoim "problemie" poprostu olewasz kolesia. on mowi ci czesc a ty nic .. a na dyskoteke sie wystroj ladnie z kumplela poderwiecie jakis kolesi, a nawet jezeli on cie poprosi to daj mu kosza i juz ! idz tanccz z przyjaciolka !! ;d
    • biebierkowa Hym............. 11.11.10, 17:08
      spytaj sie kolesia co od ciebie chce (jak ci powie coś w tym stylu że hej .....tu twoje imie chcialabyś być moją dziewczyną? lub na dyskotece zatańczysz?) to mu odpowiedz koleś odwal sie ode mnie ja do ciebie nic nie czuje ić sobie po podrywaj inne laski i powiec mu że nigdy nie będziecie parą

jak to nie podziała to ja nie wiem co
    • maarcelkaa >>>>>>>>TU<<<<< 11.11.10, 17:24
      Pogadaj z nim i powiedz żeby się odwalił a na dyskotece pogadaj z n im spokojnie w miejscu gdzie nie ma nikogo i spytaj się go o co mu chodzi a póżniej powiedz: Sory ale to n ie wyjdzie'' i odejdź ....wink
    • mweezy . 11.11.10, 23:55
      to, że mówi ci 'cześć', to nie oznacza, że cię kocha. możliwe, że wpadłaś mu w oko, ale z tego co piszesz, to raczej nie zachęcasz go do dalszego zapoznawania się z tobą. jeśli chcesz, żeby dał ci spokój, to rób tak dalej, a on prędzej czy później się zniechęci.
    • on_a Re: Co on ode mnie chce ? 12.11.10, 21:34
      Nie wiem, ale jak dla mnie to on do ciebie zarywa!<br />
      A na dyskotekę to idź i jeśli cię poprosi o taniec to mu po prostu odmów przecież nie musisz z nim tańczyć jeśli nie masz ochoty ,albo mu po protu powiedz coś w stylu : że nie jesteś zainteresowana lub coś albo po prostu ze się ma odwalić. xD mam nadzieje ze pomogłam ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka