Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka...

10.11.10, 20:10
Pokłóciłam się z przyjaciółką. Poszło o to, że zapytałam, czy mają jakieś konkretne plany z chłopakiem (z którym jest od mniej więcej 24 godzin...) na jutro, bo powiedziała że nie może się ze mną spotkać bo się z nim umówiła. Na to ona odparła, że co mnie to wgl obchodzi, o takie rzeczy się nie pyta i zaraz wielkie oburzenie. Przeprosiłam ją, owszem, powiedziałam że mnie zabolało to że tak na mnie naskoczyła. Ta odparła że ją boli jak ktoś pyta o coś o czym ona nie chce opowiadać. Mówiłam jej, że nie wiedziałam, bo zawsze mi o wszystkim mówiła i nie miała przede mną tajemnic, to ta powiedziała że związek (związek?! 24 godziny... też mi coś.) jest ważniejszy i innym nie trzeba tego mówić, tylko ja jestem na tyle niedelikatna. Przeprosin nie przyjęła i teraz ma do mnie pretensje, mówi że mam się od niej odczepić i nie zawracać jej głowy. Myślicie, że to tylko taka gorsza chwila, czy wzięła to na serio? Zależy mi na niej i nie chcę jej stracić, mimo tego, że widzę jej wady i niekiedy mnie irytują. uncertain
Obserwuj wątek
    • alicjaas Re: Przyjaciółka... 10.11.10, 20:24
      już nieważne, teraz się zastanawiam jak to usunąć... xd
      • asia.xx Re: Przyjaciółka... 10.11.10, 20:29
        Nad 'Odpowiedz' Jest napis Skasujcie smile
    • newborn. . 10.11.10, 20:29
      Tak szczerze,to ona jakaś meega dziwna jest.Ale Ty już zrobiłaś swoje - przeprosiłaś.
      Poczekaj,aż sama przyjdzie do Ciebie. Zobaczysz,że tak będzie.
    • shewerewolf ` 10.11.10, 20:34
      Olej to, daj jej dzień, dwa... może trzy... A jak wymaga więcej to niestety będzie musiała iść w odstawkę uncertain
      • kasiekk2 Re: ` 10.11.10, 20:39
        Przepraszasz ją za nic . Słuchaj , nie ulegaj innym .
        To jej wina , nie chcę gadać o tych sprawach to niech ci powie a nie odrazu naskakuje .
      • grim Re: ` 11.11.10, 19:01
        Zgadzam się. Jak jej nie przejdzie to sobie nowej poszukaj.cool
    • ley Re: Przyjaciółka... 10.11.10, 20:43
      przesadza. bardzo przesadza.

daj jej chwilę wytchnienia, jeśli się do Ciebie nie odezwie, to no cóż, może sobie ją daruj?
    • naomi. Re: Przyjaciółka... 10.11.10, 20:49
      przejdzie jej. c;
    • katsuumi_17 Re: Przyjaciółka... 10.11.10, 21:08
      jest podjarana chłopakiem. Myślę, że szybko zrozumie, że przyjaźń również jest bardzo ważna.
    • sandy Re: Przyjaciółka... 11.11.10, 18:39
      Zobaczysz, przejdzie jej niedługo. Zachowuje się jak dziecko
    • swancullen Re: Przyjaciółka... 11.11.10, 18:57
      Ona myśli , że chłopak jest najważniejszy . Ale szybko jej to minie , teraz trwa faza "zachwycania sie , że ma chłopaka" . Myśli , że to ten jedyny itd. Lecz kiedy przyjdą chwile trudniejsze w związku , bedzie chciała sie oderwac od chłopaka , bedzie szukać ciebie . Widac , ze jesteś ŚWIETNĄ przyjaciółką i nie wiem na co sie ta twoja psiapsióła obrazila , ale to na pewno minie . Może miała gorszy dzień ? Nie przejmuj sie tym tak ! Pozdrawiam smilekiss
    • buuum Re: Przyjaciółka... 11.11.10, 19:08
      dziwne że ważniejszy jest dla niej 24 godzinny związek od przyjaciółki którą się zna no....na pewno dłużej xd. za tęskni to przyjdzie. sama Cie będzie przepraszać. poczekaj trochę.
    • seneka4 Re: Przyjaciółka... 11.11.10, 19:16
      omg ,znowu jakaś zakochana dramatycznie 14 latka co nic innego jej nie obchodzi bo myśli ,że przeżywa wielką miłość. ;x podjarała się chłopakiem i wszystko dla niego rzuca ,co nie wyjdzie jej na dobre. a też co mi za tajemnica czy sie spotyka z chłopakiem czy nie ,jakbyś sie jej chociaż pytała o jakieś intymne sprawy co najmniej. przeprosiłaś ją i tyle ,nie rób tego po raz drugi. Jak bedzie sie chciała pogodzić sama przyjdzie a jak nie to oznacza ,ze nie była warta Twojej przyjaźni. (:
    • olckaa Re: Przyjaciółka... 11.11.10, 19:21
      Nie rób nic , z czasem wam przejdzie . Zaczniecie sie same odzywac big_grin
      Ja tak robie zawsze ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka