Dodaj do ulubionych

Ochrona środowiska

11.11.10, 15:59
Co myślicie o ochronie środowiska? Ja myślę, że to bardzo dobry pomysł, aby ratować naszą planetę. Przecież tyle wody, papieru i prądu codziennie się marnuje. Duża cześć ludzi nie bierze pod uwagę, że Ziemia cierpi,ale z drugiej strony nie rozumiem pseudo ekologów, którzy zrobią wszystko, by walczyć o dobro Ziemi. Ale gdyby każdy oszczędzał prąd i wodę oraz oddawał papier na makulaturę planeta by chuć troszkę odpoczęła wink.
Pisać
Z Bogiem i pozdrawiam ^^
Golden_Star
Obserwuj wątek
    • miastowa. Re: Ochrona środowiska 11.11.10, 16:04
      myślę tak jak autorka tego wątku.
    • linda Re: Ochrona środowiska 11.11.10, 16:05
      masz rację ! ostatnio wydarłam się na moją mamę. bo nie wyciągnęła wtyczki od ładowarki z gniazdka winktongue_out trochę chore xD ale swoją drogą...... ludzie mogli o tym wcześniej pomyśleć ! winkwinkwink a nie tak teraz na szybkiego...
    • benna94 Re: Ochrona środowiska 11.11.10, 16:08
      Masz rację, ale większość ludzi się tym nie interesuje;/
    • karcio Re: Ochrona środowiska 11.11.10, 16:09
      jasne,że popieram . jak jechałam dzisiaj od babci i zobaczyłam śmieci w lesie ,to mi sie je chciało sprzątnąć,bo nie mogłam na to patrzeć .wink
    • xxxnikusxxx +. 11.11.10, 16:11
      ochrona środowiska jest dobra, aczkolwiek ja osobiście nic nie robię w tym kierunku.
    • golden_star Re: Ochrona środowiska 11.11.10, 16:11
      Codziennie na mojej klatce schodowej marnuje się tyle gazetek reklamowych, które są potem wyrzucane do kosza, a mogły by pójść na recykling. Ja niestety nie mam blisko punktu skupu makulatury, jest na drugim końcu miasta. Gdyby był bliżej to osobiście bym zaniosła i bym zarobiła parę groszy smile (15 groszy na jeden kilogram gazet).
    • blyszczaca No też jestem za : ) 11.11.10, 16:16
      I wtaczam to w życie ;d

Oszczędzam prąd,energię , wodę,
      nie wyrzucam papierków jak np.idę ze szkoły do domu tylko do kosza itd.

Mam nadzieję że pomagam : )
    • szalony_chomik Ta... 11.11.10, 16:16
      ...dużo osób to popiera np, ty ja, ale dużo osób ma w dupie środowisko i na takich nic nie poradzisz ...prezent
    • salivia Re: Ochrona środowiska 12.11.10, 08:19
      Ochrona środowiska to świetny pomysł. I jest też prawdą ,że ludzie się za bardzo tym nie przejmują. Wystarczy robić nie wiele żeby pomóc planecie , a nie którzy i tak mają to gdzieś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka