niki98 12.11.10, 14:09 Kuzyn mi kiedyś powiedział,że można być śmiercią w sims2.Czy to jest prawda?Jeżeli tak,to jak to zrobić?Proszę nie usuwajcie tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llena Re: Śmierć w sims2 12.11.10, 14:18 nie wiem ale chce sie dowiedziec... odśwież Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.11.10, 14:20 Tak, można. W otoczeniu wpisujesz kod " boolprop testingCheatsenabled true " (Na wszelki wypadek wpisz dwa razy) Potem wejdź w tworzenie sima i tam masz "akcesoria" i ubrania śmierci xD i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Śmierć w sims2 12.11.10, 14:25 O! Muszę to sprawdzić;] Uwielbiam the sims 2. Odpowiedz Link Zgłoś
niki98 Re: Śmierć w sims2 12.11.10, 14:37 ale ja nigdzie nie widze żeby pisała akcesoria Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.11.10, 14:43 Ło Jezu -_- Te akcesoria są w ubraniach itp. A wszystkiego Ci korespondencyjnie nie wyjaśnię, bo się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
modnisia012 Re: Śmierć w sims2 20.11.10, 19:43 nie wiem też bym chciała wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 12.11.10, 14:53 Jest to prawda, jeśli chodzi o ubrania, wygląd itp. ale nie można łazić po domach i zabijać simów przecież O_o. Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: Śmierć w sims2 13.11.10, 09:28 Podczas tworzenia sima możesz wpisać kod TestingCheatsEnabled true . Po wpisaniu nacisnąć żeby wybrał simsa losowo i tam ci się pojawią nowe opcje jeśli chodzi np o fryzury , karnacje i ciuchy. I w ciuchach masz strój śmierci a w fryzurach ten jego kaptur. To było jakoś tak (chyba) dawno w to nie grałam , ale kod jest pewny na 100 % aha a żeby go wyłączyć to wpisujesz TestingCheatsEnabled false. I chyba co dwa simy jeśli chcesz stworzyć dużą rodzinkę to musisz ten kod ponawiać. Jeszcze raz go wpisywać. Co prawda śmierć nie będzie chodzić z kosą i przychodzić do umierających simów , ale będzie za nią przebrana. Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: Śmierć w sims2 13.11.10, 09:30 Oj sorry źle wpisałam kod jeszcze przed tym TestingCheatsEnabled true muszisz napisać boolprop. Czyli : boolprop TestingCheatsEnabled true . To przez przyzwyczajenie bo teraz gram w TS3 i tam nie trzeba wpisywać tego 'boolprop ' Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 --- 13.11.10, 09:30 Parę lat temu jak miałam The Sims 2 to moja siostra znalazła kod na ubrania simów pracodawców, postaci z bajek itp. No i kiedyś jak oglądałąm te baśniowe stroje to znalazłam strój Mrocznego Kosiarza. I pewnie ten chłopak używał kodów, jak ten aby zrobić Kosiarza. Odpowiedz Link Zgłoś