czekladoowa Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 30.12.10, 19:55 Girls Gust Wanna Have Fun - Cindi Lauper Odpowiedz Link Zgłoś
doomi. Re: Jevetta Steele - Calling You <333 18.02.11, 18:36 kocham spiewac..... a najbardziej emily osment-marisol-swietna piosenkai ogolnie piosenki tego typu.... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna331997 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 18.02.11, 19:12 Najbardziej lubię śpiewać Ignorance i Careful Paramore. justyna331997 Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 18.02.11, 19:17 Nightwish - Amaranth. Jakoś tak fajnie mi się to śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 22.02.11, 17:29 Katy Perry: Pearl Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 29.03.11, 20:39 Oj, ja tak samo Ogólnie piosenki tego zespołu, choc te stare nie wychodzą mi najlepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 :)) 22.02.11, 17:45 Wszystko co po hiszpańsku A i Dolly Parton - Jolene Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Boże dziecko na co wyrośniesz jak jej słuchasz.. 22.02.11, 17:45 A mi się najlepiej będzie śpiewać Lady GaGę bo ona ma taki głos.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 22.02.11, 17:49 wszystko biebera, hahah . nienawidzę i jego, i jego muzyki, ale z przykrością stwierdzam, że piosenki wpadają w ucho XD. najczęściej śpiewam baby, one less lonely girl i one time . w domu mało, najwięcej w szkole XD Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 22.02.11, 17:55 proste i głupie to moje typy, ale najczęściej to czego akurat słucham na płycie Odpowiedz Link Zgłoś
dancehall_gueen TU 22.02.11, 18:22 każdego dnia coś innego x 3 na dzień dzisiejszy Enrique Iglesias - Alguien Soy Yo Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug . 22.02.11, 18:26 Yeah yeah yeahs - Maps Muse - Dead Star, Muscle Museum Beirut - Nantes. Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 22.02.11, 18:54 ja spiewam wszystko jak leci w radiu i w tv) ale faza na adama lamberta jest niezmienna Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 29.03.11, 20:25 Jordin Sparks - Tattoo Stacie Orrico - Stuck Vanessa Carlton - 1000 miles Czasem jeszcze jakieś country, bo są łatwe. No i pewnie jeszcze inne. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla duffy - mercy 29.03.11, 20:32 może to trochę nie mój styl muzyczny, ale jest idealny dla mojej barwy głosu Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 29.03.11, 21:39 Gaga-Born This Way <3 Bad romance , Alejandro, Can't be tamed, When I look at you Miss nothing Make me wanna die A year without rain Ghost of you Who owns my heart Speechless Ewakuacja Party in the USA Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 29.03.11, 21:12 Piosenki Pink i Avril Lavigne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki majne 29.03.11, 21:43 kocham śpiewać lub nucić Johnn Lennon - Imagine jakoś tak i hmm... to chyba tyle, bo nie jest ogromną fanką śpiewania, no chyba, że pod prysznicem XD Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 29.03.11, 21:59 Ewa Farna- EWAkuacja Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 08.04.11, 20:10 Bardzo lubie śpiewać wszystkie piosenki Gagi, szczególnie w wersji akustycznej ^^ Tak najbardziej chyba Paparazzi i Born this way. Oczywiście oprócz kawałków Gagi lubię śpiewać jeszcze wiele piosenek, ostatnio najczęściej sięgam po California King Bed, Rihanny, ewentualnie E.T, albo Firework, Katy Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Selena Gomez 19.02.12, 12:20 Sel- Rock God, I love you like a lov song, Summers not hot itd. Odpowiedz Link Zgłoś
float Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 21.08.12, 16:42 Florence & The machine - You've Got the Love Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 21.08.12, 18:10 Rihanna - Love The Way You Lie (part II), Rehab, We found love, Cry, Hate That I Love You, Man Down, Ronnie & Clyde, Skin, Cheers (drink to that), G4L, Take A Bow, Nicki Minaj - Fly, Right By My Side, Starships, Super Bass, Stupid Hoe, Beez in the trap, Pound The Alarm, Shakira - Addicted To You, She Wolf Beyonce - Love On Top, Halo, Why don't you love me?, Irreplaceable, If I were a boy, Katy Perry - The One That Got Away, Part Of Me, Wide Awake Chyba tyle... Ale daję sobie radę ze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Co najbardziej lubicie śpiewać??? 23.08.12, 02:17 Demi Lovato - Skyscraper, Don't Forget, What To Do, Every Time You Lie. Selena Gomez - A Year Without Rain, Hit The Lights, Ghost Of You. Amy Macdonald - This Is The Life Caro Emerald - A Night Like This, Katy Perry - The One That Got Away , Paloma Faith - Upside Down , Video - Papieros , Yugopolis & Maciej Maleńczuk - Ostatnia Nocka i wiele, wiele innych.! Odpowiedz Link Zgłoś