Dodaj do ulubionych

Chłopak, przyjaciółka, ja, spisek [xd] - POMOCY

13.11.10, 20:56
Obserwuj wątek
    • agapi Re: Chłopak, przyjaciółka, ja, spisek [xd] - POMO 13.11.10, 21:00
      o co Ci chodzi, dziewczyno?! o zaśmiecanie forum? gratulacje ;].
      • only Nie. To jest serio. -,- 13.11.10, 21:10
    • only Kurde. Sory. Niechcący już wysłałam -,- 13.11.10, 21:07
      Tak, tak. Już tłumaczę. A więc.
      Moja przyjaciółka (zwana dalej Kasią lub Pysiem) zakochała się w takim (nazwijmy go tak) Tomku. Tomek koleguje się blisko z takim (przyjmijmy) Patrykiem, który chodzi ze mną do klasy. Kasia by 'zdobyć' Tomka wymyśliła sobie, że ja zakoleguję się z Patrykiem, ją też z nim poznam i jak dobrze pójdzie to ona będzie z Patrykiem chodzić, żeby Tomek ją zauważył (to nie będzie trudne, Patryka nie zranimy etc, bo to ona będzie dla niego 'tą kolejną' otóż on zmienia dziewczynę co 2 tyg.) Moje stosunki z Patrykiem są jałowe, tzn. on mnie nie zauważa, ja na niego też w sumie uwagi nie zwracam. Znaczy się znajomość od samego początku. Chodzi w tym wszystkim o to, że chciałabym jak najprędzej to możliwe zakumplować się z Patrykiem (on jest otwarty na znajomości, zna go już całą szkoła). Tylko ja nie do końca wiem jak to zrobić tak, żeby nikt nie pomyślał, że jestem kolejną pustą laską, co się w nim zabujała i tak żebym była troszkę ważniejsza od tych lasek, bo jest to konieczne żeby Pyś mógł z nim chodzić. xd
      Wiem, że bez sensu i pogmatwane.
      <spiskujemy> ; p
      Ale liczę na waszą kreatywność. Jestem gotowa na niekonwencjonalne pomysły O_o'
      • only Proszę! 13.11.10, 21:09
        Błagam... pomóżcie...
      • only Re: Kurde. Sory. Niechcący już wysłałam -,- 13.11.10, 21:12
        Znaczy. W skrócie, to chodzi o to, że chcę zakumplować się z Patrykiem. (i chciałabym żeby to nie trwało wieki)
      • shitty_kitty ... 13.11.10, 21:13
        Tylko,że jak ten Patryk i Tomek się kumplują to potem ten Tomek nie będzie chciał z nią chodzic bo od razu dostanie miano "była mojego kumpla"
        • only Re: ... 13.11.10, 21:15
          Ehh... Ja to wiem. Muszę to jeszcze wytłumaczyć Kasi ; / Ale to nie zmienia faktu iż muszę się z nim zakumplować, żeby chociaż ich poznać, bo Pyś się oczywiście wstydzi -,-
          • starberry Re: ... 13.11.10, 21:20
            Przepraszam, że to powiem, ale nie sądzisz, że w tym momencie Cię wykorzystuje ta Pysia/Kasia? -.-

Nie wiem, może tylko ja to tak odbieram, ostatnio jestem wyczulona na tym punkcie...
        • agapi Re: ... 13.11.10, 21:18
          Zagmatwałaś, ale ja bym się na to nie pisała... Nawet dla przyjaciółki.
          • bellzia Re: ... 13.11.10, 21:28
            po co jej chłopak z którym będzie 2 tyg ?
            • kajka11 Re: ... 15.11.10, 23:51
              zagadaj na przerwie, siądź z nim na jakiejś lekcji, na nk albo gg do niego pisz.
              potem coraz częstsze kontakty i zapoznanie z kumpelą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka