marszalinka 15.11.10, 09:42 Co o nim sadzicie ? Lubicie go czy wrecz przeciwnie- darzycie go nienawiscia ? A jego program- zalosny, czy smieszny ? Wypowiadajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka2691 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 09:55 śmieszny jest ale nie przepafam za jego programem...wole szymon majewski show Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Re: Kuba Wojewódzki 18.11.10, 23:53 Ma swoje zdanie i mi sie to podoba Ogolnie jego program tez.x Alee on czasami przesadza.. i mowi ludziom wszystko prostoo w oczy a nie zawsz esie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 09:56 czy ja wieem ? czasem trochę przesadza. ale najważniejsze , że umie z ludźmi rozmawiać i ma gadane nie oglądam jego programu bo rzadko zdarza mi się wgl włączyć TV , ale jak np. moja mama włączy i leci to oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
ankahuligankaxd Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:16 Uważam że to bardzo ciekawa i niezwykła osoba. osobiscie wole jego program od szymona kuba do swojego programu zaprasza ludzi od piosekarzy czy ludzi rozrywki do polityki i umie sobie poradzic z 2 roznymi warstwami na dodatek czegos sie dowiedziedziec i jeszcze jest smieszne jest tez dobrym aktorem teatralnym ale zeby nie przeszłodzic bo wiem ze lubi sluchac uwag na swoj temat gdybym go spotkała powiedzialabym mu : WEZ SIE DO ROBOTY bo nie kazdy np wie ze jestes bardzo dobrym aktorem wiekszosc widzi w tobie glupote i wez sie do roboty bo mozesz byc najlepszym czlowiekiem w tym kraju ktora moze cos zrobic z polityka, osoba która bedzie numer 1 jerzeli chodzi o publistyke czy moze nawet aktorstwo Odpowiedz Link Zgłoś
olasza1@buziaczek.pl Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 00:06 tak, dokładnie. jest ciekawą osobą, chociaż czasem robi z siebie idiotę i po prostu robi sobie jaja, nie bierze życia całkiem poważnie, to jest naprawdę bardzo inteligentny i wrażliwy : D no i ogólnie zawsze zlewam z jego tekstów ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kiinia112 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:19 jak dla mnie to jest spoko. A i wiecie że on jest najinteligentniejszym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:39 Dla mnie jest on cudownym człowiekiem, byłabym jego idolką, gdyby nie wyśmiewał się tak z Boga (nie chodzi mi o religie tylko o samego Boga). Nie licząc tej kwestii jest bardzo mądrą osobą. A nie chce mu sie pewnie wiecej w teatrze pracowac itd, poniewaz majac taka kase jak ma wcale sie mu nie dziwie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 14:03 jest taki inny od wszystkich, w sensie ze smieszny. i ma gadane tak, ogladam jego program ale tylko czasem jak sobie przypomne Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 18:07 uwielbiam, kuba rządzi. a rogucki we wtorek, łuhu! : DD Odpowiedz Link Zgłoś
shakira_ Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 18:10 Nie przepadam za nim... Czasem jest śmieszny, ale przeważnie żałosny. Bez urazy dla tych, którzy go lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 21:34 Kiedyś go lubiłam.. teraz mnie wkurza. Chyba nie umie rozmawiać o niczym innym oprócz o cyckach i tyłkach. Nie przeszkadza mi że ubiera sie jak nastolatek, ale w pewnym wieku od człowieka się wymaga chociaż trochę dojrzałości.. A mu niestety tej dojrzałości brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Kuba Wojewódzki 16.11.10, 15:47 Co prawda, to prawda jak dorosly sie nie zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawkowa Re: Kuba Wojewódzki 16.11.10, 15:49 podoba mi się w nim to, że pomimo wieku zachowuje się jak nastolatek ; ) czasami przesadza, ale podoba mi się w nim ten humorek! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Kuba Wojewódzki 24.11.10, 15:23 jamajka.- zgadzam się. I uważam, że jego teksty są na poziomie podstawówki... Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:31 Nie oglądam, ale muszę powiedzieć, że na wszystko zna odpowiedź. Znaczy sie sypie ironią jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:33 Uwielbia i jego, i program. Kocham jego zabójcze teksty Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock ;) 19.11.10, 16:37 lubie go w "mam talent" ale jest okropnie zboczony xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara16 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:54 Moim zdaniem Kuba to świetny facet. Bardzo inteligenty, błyskotliwy i dowcipny. Kto umie tak dowalić jak on? Nie znam dużo takich osób. I jeszcze tak szybko na to wpada ja go tam bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 18:11 Nie lubię go. W MAM TALENT to może trochę podobają mi się jego komentarze, ale jego program to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Uwielbiam go ;DD 19.11.10, 20:55 Dla mnie jego program jest przezabawny xD Dzięki niemu polubiłam gwiazdy, których wcześniej nienawidziłam. Jego program po prostu przekonuje mnie do gwiazd, które zaprasza. Kubę strasznie uwielbiam, nawet i podziwiam i chciałabym być taka jak on. Wszystko potrafi zamienić w żart. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 20:59 Uważam że jego program jest lepszy od Szymon Majewski Show I też że jest smieszny także aczkolwiek nie zawsze;P Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Kuba Wojewódzki rządzi! 19.11.10, 20:59 on jest najlepszy! uwielbiam jego poczucie humoru i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. // 19.11.10, 21:02 jest prymitywny , ale nic do niego nie mam. lubie go ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Żałosny. 24.11.10, 17:27 wiesz co? weź się ku... lepiej nie odzywaj. bo to ty jesteś , żałosna. tyle , co ona we łbie to ty ku... nigdy nie będziesz miała. ;d bardzo inteligenty facet. pozwala , se na dużo bo wie że może. nie to co nie którzy. lubię , bardzo. taki , śmiechowy kochany kubusiaczek <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat @ noami. 01.12.10, 16:35 nie ma to, jak twoja nietolerancja, która sięga dna. jesli nie wiesz, to żyjemy w państwie demokartycznym i każdy z nas ma prawo do wolności słowa. więc, jesli ktoś je wypowie, a ty się z nim nie zgadzasz, to dyskytuj z tym kimś, ale go nie przezywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: @ noami. 01.12.10, 19:27 Masz racje. Duzo osob nie cierpi Kuby, poniewaz uwaza, ze oczernia PiS. Ej ludzie, ma do tego prawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: @ noami. 01.12.10, 19:46 życie , kochana życie. nie chcę być nie miła , ale nie będziesz mi mówiła co mam robić (; Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: @ noami. 01.12.10, 19:51 rozumiem , że to nie do mnie? bo nie jestem noami Odpowiedz Link Zgłoś