Dodaj do ulubionych

Kuba Wojewódzki

15.11.10, 09:42
Co o nim sadzicie ? Lubicie go czy wrecz przeciwnie- darzycie go nienawiscia ? A jego program- zalosny, czy smieszny ?

Wypowiadajcie sie wink
Obserwuj wątek
    • urszulka2691 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 09:55
      śmieszny jest ale nie przepafam za jego programem...wole szymon majewski show
      • asia.xx Re: Kuba Wojewódzki 18.11.10, 23:53
        Ma swoje zdanie i mi sie to podoba smile Ogolnie jego program tez.x
        Alee on czasami przesadza.. i mowi ludziom wszystko prostoo w oczy a nie zawsz esie powinno.
    • linda Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 09:56
      czy ja wieem ? czasem trochę przesadza. ale najważniejsze , że umie z ludźmi rozmawiać i ma gadane big_grin nie oglądam jego programu bo rzadko zdarza mi się wgl włączyć TV , ale jak np. moja mama włączy i leci to oglądam brawo
    • ankahuligankaxd Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:16
      Uważam że to bardzo ciekawa i niezwykła osoba. osobiscie wole jego program od szymona kuba do swojego programu zaprasza ludzi od piosekarzy czy ludzi rozrywki do polityki i umie sobie poradzic z 2 roznymi warstwami na dodatek czegos sie dowiedziedziec i jeszcze jest smieszne jest tez dobrym aktorem teatralnym ale zeby nie przeszłodzic bo wiem ze lubi sluchac uwag na swoj temat gdybym go spotkała powiedzialabym mu : WEZ SIE DO ROBOTY bo nie kazdy np wie ze jestes bardzo dobrym aktorem wiekszosc widzi w tobie glupote i wez sie do roboty bo mozesz byc najlepszym czlowiekiem w tym kraju ktora moze cos zrobic z polityka, osoba która bedzie numer 1 jerzeli chodzi o publistyke czy moze nawet aktorstwowink
      • olasza1@buziaczek.pl Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 00:06
        tak, dokładnie. jest ciekawą osobą, chociaż czasem robi z siebie idiotę i po prostu robi sobie jaja, nie bierze życia całkiem poważnie, to jest naprawdę bardzo inteligentny i wrażliwy : D no i ogólnie zawsze zlewam z jego tekstów ;d
    • kiinia112 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:19
      jak dla mnie to jest spoko.
      A i wiecie że on jest najinteligentniejszym człowiekiem big_grin
    • marszalinka Kuba Wojewódzki 15.11.10, 10:39
      Dla mnie jest on cudownym człowiekiem, byłabym jego idolką, gdyby nie wyśmiewał się tak z Boga (nie chodzi mi o religie tylko o samego Boga). Nie licząc tej kwestii jest bardzo mądrą osobą. A nie chce mu sie pewnie wiecej w teatrze pracowac itd, poniewaz majac taka kase jak ma wcale sie mu nie dziwie ;P
      • martynkaaa1233 Re: Kuba Wojewódzki 22.11.10, 14:52
        jak wyżej ^^smile
    • meggi_13 Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 14:03
      jest taki inny od wszystkich, w sensie ze smieszny. i ma gadane big_grin tak, ogladam jego program ale tylko czasem jak sobie przypomne tongue_out
    • green_day_love Uwielbiam :D 15.11.10, 15:30
    • violet_ Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 18:07
      uwielbiam, kuba rządzi. a rogucki we wtorek, łuhu! : DD
    • shakira_ Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 18:10
      Nie przepadam za nim... Czasem jest śmieszny, ale przeważnie żałosny. Bez urazy dla tych, którzy go lubią...
    • jamajka. Re: Kuba Wojewódzki 15.11.10, 21:34
      Kiedyś go lubiłam.. teraz mnie wkurza. Chyba nie umie rozmawiać o niczym innym oprócz o cyckach i tyłkach. Nie przeszkadza mi że ubiera sie jak nastolatek, ale w pewnym wieku od człowieka się wymaga chociaż trochę dojrzałości.. A mu niestety tej dojrzałości brakuje...
      • marszalinka Re: Kuba Wojewódzki 16.11.10, 15:47
        Co prawda, to prawda jak dorosly sie nie zachowuje
        • trrruskawkowa Re: Kuba Wojewódzki 16.11.10, 15:49
          podoba mi się w nim to, że pomimo wieku zachowuje się jak nastolatek ; )
          czasami przesadza, ale podoba mi się w nim ten humorek! : )
      • kawaiikimie Re: Kuba Wojewódzki 24.11.10, 15:23
        jamajka.- zgadzam się. I uważam, że jego teksty są na poziomie podstawówki... Takie moje zdanie.
    • chocolatex Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:31
      Nie oglądam, ale muszę powiedzieć, że na wszystko zna odpowiedź. Znaczy sie sypie ironią jak mało kto. tongue_out
    • agapi Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:33
      Uwielbia i jego, i program. Kocham jego zabójcze teksty big_grin
    • ann_rock ;) 19.11.10, 16:37
      lubie go w "mam talent" ale jest okropnie zboczony xD
    • kara16 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 16:54
      Moim zdaniem Kuba to świetny facet. Bardzo inteligenty, błyskotliwy i dowcipny. Kto umie tak dowalić jak on? Nie znam dużo takich osób. I jeszcze tak szybko na to wpadabig_grin ja go tam bardzo lubiębig_grin
    • miastowa. Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 17:02
      Kuba , uwielbiam .
    • karolina1997 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 18:11
      Nie lubię go. W MAM TALENT to może trochę podobają mi się jego komentarze, ale jego program to żenada.
      • goofy. Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 20:50
        lubię kubusia. c :
      • zakochanawsobie Re: Kuba Wojewódzki 01.12.10, 16:32
        Kocham tego świra serceserceserceserceserceserce
    • newborn. . 19.11.10, 20:55
      Kocham gooo. <3
    • najli. Uwielbiam go ;DD 19.11.10, 20:55
      Dla mnie jego program jest przezabawny xD
      Dzięki niemu polubiłam gwiazdy, których wcześniej nienawidziłam. Jego program po prostu przekonuje mnie do gwiazd, które zaprasza.
      Kubę strasznie uwielbiam, nawet i podziwiam i chciałabym być taka jak on. Wszystko potrafi zamienić w żart. wink
    • wisienka9 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 20:57
      nie lubię go.
    • dosia321 Re: Kuba Wojewódzki 19.11.10, 20:59
      Uważam że jego program jest lepszy od Szymon Majewski Showwink
      I też że jest smieszny takżewink aczkolwiek nie zawsze;Psurprised
    • karoooola20 Kuba Wojewódzki rządzi! 19.11.10, 20:59
      on jest najlepszy! uwielbiam jego poczucie humoru i wgl. big_grin kiss
    • rosaliee. // 19.11.10, 21:02
      jest prymitywny , ale nic do niego nie mam.
      lubie go ogólnie.
    • marszalinka Kubuś!:D 19.11.10, 21:10
    • magduusia Żałosny. 19.11.10, 21:19
      • naomi. Re: Żałosny. 24.11.10, 17:27
        wiesz co? weź się ku... lepiej nie odzywaj.
        bo to ty jesteś , żałosna.
        tyle , co ona we łbie to ty ku... nigdy nie będziesz miała. ;d

bardzo inteligenty facet. pozwala , se na dużo bo wie że może. nie to co nie którzy.
        lubię , bardzo.
        taki , śmiechowy kochany kubusiaczek <3
        • marszalinka Re: Żałosny. 24.11.10, 19:22
          noami. masz racje. aaaah kiss
          • lady_cat @ noami. 01.12.10, 16:35
            nie ma to, jak twoja nietolerancja, która sięga dna. jesli nie wiesz, to żyjemy w państwie demokartycznym i każdy z nas ma prawo do wolności słowa. więc, jesli ktoś je wypowie, a ty się z nim nie zgadzasz, to dyskytuj z tym kimś, ale go nie przezywaj.

• marszalinka Re: @ noami. 01.12.10, 19:27
              Masz racje. Duzo osob nie cierpi Kuby, poniewaz uwaza, ze oczernia PiS. Ej ludzie, ma do tego prawo !
            • naomi. Re: @ noami. 01.12.10, 19:46
              życie , kochana życie.
              nie chcę być nie miła , ale nie będziesz mi mówiła co mam robić (;
              • naomi. Re: @ noami. 01.12.10, 19:51
                rozumiem , że to nie do mnie?

bo nie jestem noami big_grin
                • lady_cat Re: @ noami. 02.12.10, 09:38
                  To było do Ciebie . Literówka, trudno .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka