cotton.caandyy. Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 19:42 Księżniczka Sisi Świat według Ludwiczka Dzieciaki z klasy 402 Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 A ja oglądałam to: 15.11.10, 19:54 - Reksio (i nadal oglądam) - Zaczarowany ołówek - Kubuś Puchatek (mam na kasecie) - Przygód kilka wróbla Ćwirka - Tom i Jerry - Bolek i Lolek - Kucyki Pony Odpowiedz Link Zgłoś
tysia5 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 19:54 Pokemon Łebski Harry Kucyki Pony 101 Dalmatyńczyków [kiedyś była bajka w odcinkach, bodajże na TVP1] Franklin Tabaluga Inspektor Gadżet Krowa i kurczak jej, dużo tych bajek było. pamiętam jeszcze kilka ale większość już została wymieniona powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 HAMTARo!!!!!! 15.11.10, 20:05 Moja ukochana japońska bajka o chomikach - odlotowe agentki - dzieciaki z klasy 402 - dexter - świat według ludwiczka - calineczka - krowa i kurczak i jeszcze dużo ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 20:01 Aparatka , Ach ten Adny, Ludwiczek i przede wszystkim Odlotowe Agentki Uwielbiałam te bajki, a Odlotowych Agentek byłam po prostu wielką fanką Lubie sobie teraz je obejrzeć na YT czasem ; p Odpowiedz Link Zgłoś
aisha.91 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 20:13 Ja uwielbiałam oglądać Sailor Moon(Czarodziejka z Ksiezyca), a także Jataman. To były moje ulubione nie licząc klasyki, Smerfów czy Gumisiów. xD Odpowiedz Link Zgłoś
dagak Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 20:39 Tyle tego było że hej i tak najczęściej oglądałam Księżniczke Sissi a później sie w nia bawiłam albo Liliputki i Tabaluga ale to przepadło Odpowiedz Link Zgłoś
damees Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 20:52 Dragon Ball Z to była bajka takiej już nigdy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 21:04 Franklin, Olinek Okrąglinek, Simsala Grimm. A z seriali to już jako pięciolatka lubiłam "Jak dwie krople wody" z bliźniaczkami Olsen I "Rodzine Adamsów" Odpowiedz Link Zgłoś
inezka24 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 21:05 hmm. a ja kochałam krówkę anabelle . codzienni to oglądałam mam to nawet na kasecie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
syla105 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 21:12 ja kocham Dragon Ball. i nawet teraz sobie oglądam po raz drugi ! too jest świetne ) poza tym pokemony gumisie smerfy itd ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natalia012 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 21:17 no księżniczka Sisi super jest A ja nadal na necie oglądam moto-myszy z marsa D: Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 22:52 Król Szamanów, Tabaluga, Ludwiczek, Andy, Pokemon .;] itp., ale nie chce mi się wymieniać .;pp Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 22:56 No i oczywiście Naruto .;pp Sasuke .;* Odpowiedz Link Zgłoś
collins bajki z dzieciństwa. 15.11.10, 23:00 pamiętam, że ubóstwiałam bajkę o żółtym autobusie, który był kierowany przez rudą nauczycielkę, gromadka dzieciaków, szkoła, klasa. niestety nie kojarzę tytułu. "miś uszatek", "kubuś puchatek" - lecz tą nadal mogę oglądać, "laboratorium dextera", "atomówki", "witch", "odlotowe agentki", "ah, ten andy", "świat według ludwiczka", "teletubisie" - ubóstwiałam po prostu Po. <3 nic mi więcej do głowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 23:11 a ja "Tom i Jerry" albo lubiłam też "Reksio" i pewnie jeszcze jakieś moje ulubione by się znalazły ale sb nie przypominam w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
sophie17 Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 07:37 Ja tak samo Księżniczke Sisi, i luiłam cartoon network Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Kocia ferajna. ;D 16.11.10, 09:07 scooby-doo, ach ten Andy, magiczny autobus czy jakoś tak. xd duuużo tego było. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
riritanajlepsza Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 10:51 ja uwielbiałam -pokemony -franklina -inspektora gadrzeta -witch i księżniczkę fantagiro Odpowiedz Link Zgłoś
eva66 Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 11:10 ja nie pamiętam tytułów.. ale wiem że te bajki były na podstawie mandi. zawsze tam walczyli. i w ogóle. ;] to było coś ala.. dragon boll .. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_ Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 11:58 Inspektor Gadżet Aparatka Pokemony Denis Rozrabiaka Świat według Ludwiczka i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
schwarz_rose Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 12:30 Tak, Księżniczka Sissi, Tenko, Żywiołki (takie stare, ale uwielbiałam), Pinky i Mózg, Animaniacy, Atomówki, Laboratorium Dextera, Planetarianie (czy tam Kapitan Planeta, nie pamiętam), itp. Kurczę, szkoda, że nie ma już takich bajek, jak kiedyś... Ale czasami włączę sobie jeszcze Dom dla zmyślonych przyjaciół p. Foster. Odpowiedz Link Zgłoś
madziak Re: Bajki dzieciństwa :) 16.11.10, 15:20 ja uwielbiałam bracia koala ,tabaluga,kim kolwiek,pomysłowy dobromil,sąsiedzi a najbardziej Witch miałam świra na punkcie tej bajki Odpowiedz Link Zgłoś
xxmartinixx Re: Bajki dzieciństwa :) 16.11.10, 16:10 chomiczek Hamtaro Pokemony Smerfy Gumisie Tabaluga Chip & Dale Brygada RR Odpowiedz Link Zgłoś
domincia Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 17:38 Jak już to Hamtaro ;p Ja pamiętam bajkowe Kino na TVN -Łepski Harry pamiętam też Dragon Ball Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 18:32 Bajki braci Grimm. Czasami jeszcze leci na Pulsie. No i oczywiście Kubuś Puchatek. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkaaa Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 18:36 Oj..dużo tego było. Najulubieńsze to były Król Szamanów, Tom & Jerry, Johnny Bravo, Gumisie, Laboratorium Dextera. A poza tym to Świat wg. Ludwiczka, dzieciaki z klasy 402, Ach ten Andy, Atomówki, Odlotowe agentki, aparatka, Dennis rozrabiaka. No i kiedyś to też Pokemony i Digimon ;] A jak jeszcze byłam bardzo mała, to nie mogłam przeżyć bez oglądania bajki Rudolf czerwononosy Odpowiedz Link Zgłoś