badcat. 18.11.10, 16:02 Jaki teledysk zespołu od rockowego po ghotic rockowego do black metalowego Wam się spodobał? mi osobiście Bullet for my Valentine - Tears don't fall Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajka. Re: mhrrocznie ];-> 18.11.10, 17:12 PARADISE LOST - The Rise Of Denial Fajny klimat.. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: mhrrocznie ];-> 18.11.10, 18:29 Mi tak samo jak tobie podoba się teledysk do 'Tears don't fall'. A oprócz tego Oomph - Labyrinth Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: mhrrocznie ];-> 18.11.10, 21:25 tears don't fall fajnee a poza tym to piosneki mansona ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: mhrrocznie ];-> 21.11.10, 12:13 Miss My I - Forgive and Forget. Nie wiem czemu ;d Mudvayne - Forget To Remember. Za całokształt. Bullet For My Valentine - Waking The Demon. No tak po prostu. Bring Me The Horizon - Pray For Plagues. Po prostu kocham, piosenkę, jak i teledysk. Eluveitie - Inis Mona. Chyba mój ulubiony teledysk, do jednej z ulubionych z resztą piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: mhrrocznie ];-> 25.11.10, 19:05 Kocham i jescze kilka innych piosenek tego zespołu, np. "Bye bye, beautiful". Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: mhrrocznie ];-> 21.11.10, 19:23 wreszcie mój klimat <3 z reguły nie oglądam teledysków, ale jakoś natknęłam się na 'it never ends' BMTH i zakochałam się bez pamięci. piosenka fantastyczna, a Oliver lewitujący nad drogą to już po prostu uczta dla moich oczu. szalenie podoba mi się też 'sadness will never end'. poza tym 'the new shit' mansona przypadło mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
badcat. Re: mhrrocznie ];-> 23.11.10, 09:14 do iamvegas Manson jest przezajebisty ! ;D. taindet love <33. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: mhrrocznie ];-> 21.11.10, 19:34 Guns N' Roses - November Rain Nie jest taki mhrroczny xD, ale jeden z najlepszych ever. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred ... 25.11.10, 14:46 Niemal każdy black metalowy teledysk. Bo lubię panów z corpse paintem. Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: mhrrocznie ];-> 25.11.10, 15:03 Nightwish - Amaranth Nightwish - I wish i had an angel Nightwish - Nemo Nightwish - The Islander Dir en grey - Yokan Dir en grey - Hageshisa to kono mune no naka de karamitsuita shakunetsu no yami D'espairsRay - REDEEMER Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_mychem Re: mhrrocznie ];-> 26.11.10, 16:35 Tak, kur.wa mroczne jak dupa szatana. I może myślisz że Cradle of filth to black metal? Odpowiedz Link Zgłoś