Dodaj do ulubionych

Pomóżcie....

19.11.10, 13:25
Zapewne nie tylko w mojej szkole jest losowanie mikołajkowe. I właśnie mój problem polega na tym, ze wylosowałam chłopaka którego w ogóle nie znam, pomóżcie mi, co mam kupić takiemu gościowi? Kwota ograniczona jest do 25zł, pomóżcie i z góry dziękuję wink
Obserwuj wątek
    • sileny. Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 13:28
      musisz się coś o nim dowiedziec, inaczej nie kupisz niczego. podpytaj się kolegów co on lubi i wogóle, bo tak to ja nie mam pomysłow.
      • gb Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:29
        Już pytałam i nikt nic sensownego mi nie powiedział crying pomóżcie, a może napiszcie co wy kupujecie jeśli macie chłopaka?
        • goofy. Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:34
          ja także wylosowałam chłopaka i mam zamiar kupić mu jakiś kubek/podkoszulek z śmiesznym napisem. i do tego standardowo jakąś czekoladę czy coś. : d
        • anahirbd Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:36
          Może dezodorant , coś do czytania , film - kurde cieżka sprawa może się go spytaj tongue_out

kiss

• taylor_love Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:35
        Wiesz, moim zdaniem kup mu fajną koszulkę i czekoladę i masz sprawę załatwioną..wink
    • yzz. . 19.11.10, 15:33
      W takim razie zapytaj jego kolegów co on lubi. To trudne kupić coś jakiemukolwiek chłopakowi. Wiem, bo rok temu też wylosowałam takiego jednego, o którym praktycznie nic nie wiedziałam. No, ale ja się po prostu wymieniłam losem wink
    • keysi Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:42
      no to może coś z tego ??
      latarka
      portfel
      perfumy
      dezodorant
      notes
      jakiś model do składania np. model samolotu
      jakiś fajny długopis
      itp smilesmile
      • keysi Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:44
        i może jakąś czekoladę czy tam batona albo innego słodycza xd big_grin
        • majullo Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 16:04
          NIe mam chłopaka ale mo zesz mu kupic portfel,dezodorant[taki np.w zestawie z plynem i kosmetyczką]w mojej sql chłopaki sie bawią takimi deskami Tech deck[one są gdzies za 20 zł w najmniejszym zestawie]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_KTCaBmlNR2w/Swx448OcHXI/AAAAAAAAABQ/fGeXwSNu6GU/s1600/tech_deck_parts_2.jpg&imgrefurl=http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-98489850-tech-deck-skate-para-dedos-el-mayor-surtido-_JM&h=428&w=800&sz=23&tbnid=9RD3yAl6dmZ8xM:&tbnh=77&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dtech%2Bdeck&zoom=1&q=tech+deck&hl=pl&usg=__8gDH21CQ6hJ9RNBet3fZn5Yrfdw=&sa=X&ei=nZHmTKaxPJKe4Qbx8Iz5Ag&ved=0CCAQ9QEwAg
          i słodyczesmile
    • scarletrose Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:46
      Spytaj się go, co chce i już! Ja tam zawsze się pytałam big_grin
    • czekoladowa_14 Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:50
      Kup jakoś piłkę w papierniczym takiej średniej wielkości kosztują gdzieś z 8zł, jakieś perfumy męskie i słodycze.
      Tak zrobiła moja koleżanka w tam tym roku a była w takiej samej sytuacji jak ty.
    • anonimowa13 Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 15:55
      mam taki sam problem jak tycrying ;p
    • chocolatex Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 16:00
      Mały samochodzikzabawkowy. Nie ma chyba faceta który by nie szalał za samochodami. smile No i do tego słodycze. Szczerze to paczka za 25 dla kolegi to dużo.
    • ciastko_kremik Tuuuu... Napewno pomoge... 19.11.10, 16:01
      Po pierwsze Sprawdź na fb co lubi...TO jest dobry pomysł... JAk sie boisz go spytać to sprawdź co lubi na facebooku albo nk... Albo cos takiego...

Drugi sposób załóż nowe konto na gg i jak masz jego numer to do niego napisz z takim pyatniem... Powiedz że jesteś kimś z jego klasy kto go wylosował i już... A jak nie masz jego numeru to spróbuj zdobyć... Nigdy sie nie dowie...

No a trzeci sposób to poprosić kogoś żeby poprosił kogoś żeby porosił kogoś żeby się go spytał... Po tak długiej ścieżce raczej się nie dowie że to ty...

Ja preferuje druga wersje ale to twój wybór...

serceserceserce
    • nikawika Re: Pomóżcie.... 19.11.10, 16:11
      pogadaj z jego kolegą , czy coś . podpytaj co lubi . wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka