Dodaj do ulubionych

Evanescence

19.11.10, 13:57
Już dawno nie słyszałam o tym zespole więc postanowiłam trochę poszperać i znalazłam że jesienią 2010 mają wydać kolejną płytę. Ucieszyłam się, ponieważ bardzo ich lubię a w szczególności piosenkę pt. Lithium.
Co myślicie o tym zespole?
Czy kupicie płytę?
Obserwuj wątek
    • berry Re: Evanescence. klik!! 19.11.10, 14:02
      Uwielbiam ten zespół!!! Co to za płyta? A Lithium śpiewałam całe rano big_grinD Lubię też My immortal.
      • anonimowa13 Re: Evanescence. klik!! 19.11.10, 14:10
        szczerze mówiąc to nie wiem ale prześle ci link gdzie to przeczytałam smile
        a to jest tak jakby cytat wink

W sekcji news, oficjalnej strony internetowej zespołu oraz na stronie MySpace, w czerwcu 2009, ukazała się informacja o tym, że Amy Lee jest w trakcie przygotowywania nowego materiału na płytę która ukaże się w roku 2010.
        Amy Lee oficjalnie zapowiedziała płytę na Jesień 2010 roku. Prace nad płytą zostały rozpoczęte w Lutym 2010 roku . 22 Stycznia zespół wypuścił kolejny "B-side" płyty The Open Door "Together Again" – dochody z utworu zostaną przeznaczone na pomoc w Haiti.

[url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Evanescence]Tekst linka[/url]
        • anonimowa13 Re: Evanescence. klik!! 19.11.10, 14:11
          sory za źle napisany link tzn jest dobry ale cośtam źle wygląda smile
      • sliwka_33 Kocham<3 19.11.10, 14:18
        Uwielbiam My immortal i Bring me czy jakoś tak;D
        Jaka ta płyta?
        A wgl znacie jeszcze jakieś genialne piosenki Evanescence?
        Byłabym wdzięczna kiss

By sliwka_33
        • pudel Kocham<3 19.11.10, 14:25
          jak w temacie. kupię płytę, napewno. moze mnie dofinansują rodzice (ale na to bym nie liczyłabig_grin), może nie. ulubione piosenki? napewno My torniquet, Bring me to life, Whisper. Raczej piosenki z ''Fallen'' chociaż z drugiej płyty również mi się podobają
    • czekoladowa_14 Re: Evanescence 19.11.10, 14:29
      nie jestem jakoś fanką ich, ale słyszałam kilka ich piosenek i podobały mi sie
    • chocolatex Re: Evanescence 19.11.10, 16:11
      Ja uwielbiam ich dwie piosenki. Mają taki specyficzny klimat. Ahh...
      • shibuu_ . 19.11.10, 18:56
        Znam ich i uwielbiam od jakiś... 5, 6 lat?
        Seryjnie, pamiętam jak mój brat cioteczny pierwszy raz puścił Bring Me To Life bo wtedy właśnie to był hit, leciało w TV itp. a ja wtedy miałam jakoś 6 lat, tata tam trochę gadał że co ja słucham, jakiegoś rocka (bo wtedy też jeszcze LP już słuchałam ;P) ale mnie to nie obchodziło i słucham dalej ;D
        Mam jakąś obsesję na ich punkcie, przekartkowałam całe ćwiczenia od ang. i jak znalazłam zdanie o Evanescence to byłam w wielkim szoku a przy okazji strasznie się z takiej drobnostki cieszyłam XD
        Nie mogę się doczekać najnowszej płyty, chyba jednak już nie będzie jej w 2010, tak jak zapowiadali ;/
        • anonimowa13 Re: . 19.11.10, 19:36
          ja też pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam Bring to me life a tv na tv4 w liście przebojów bo lubiłam to oglądac a wtedy miałam chyba 8 lat ;p potem słuchałam ich piosenek ale nie że byłam ich jakąś fanką ale teraz naprawdę mam fioła na ich punkcie .
          chciałabym żeby wydali tą płytę;p
    • zlababa ;/ 21.11.10, 18:55
      Jak dla mnie to pseudo gotyckie wycie wokalistki która ma głos ale nie potrafi go wykozystać.
    • magnaw18 Re: Evanescence 21.11.10, 23:05
      lubię zespół, a płytę nie wiem czy kupię, bo teraz na liście mam trochę innych płyt do kupienia w planach big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka