silve 21.11.10, 16:16 Byłyście?? jeśli tak to z jakiego powodu ?? co wam robił?? Byłyście u faceta czy kobiety?? Pytam bo niedługo pójdę a,,, no i jak mam się przygotować na wizytę?? Pozdrawiam Silve Ps. Idę bo mam bolesne okresy (jak by pomogło) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexrusso Re: Ginekolog 21.11.10, 16:19 silve napisał(a): Byłyście?? jeśli tak to z jakiego powodu ?? co wam robił?? nie sądzisz że to intymne pytania ? ale powiem ci że nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Ginekolog 21.11.10, 16:23 ja nie byłam . xdd ale była moja starsza koleżanka (ma 15 lat) . xdd była u faceta . i nic strasznego nie było . xdd a reszty ci nie powiem bo to nie twoja sprawa . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Ginekolog 21.11.10, 16:23 Zgadzam się z alex. To zbyt imtymne pytanie Ale nigdy nie byłam. A jak masz bolesne okresy to sa na to jakieś tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Ginekolog 21.11.10, 16:37 Nie byłam , ale coś czuję , że za niedługo będę musiała tam iść Słuchaj no to nie jest straszne ! Inni chodzą i żyją. Złuż sobię długą bluskę . On każe ci wyjść i się rozebrać . Potem siądziesz sobie na takim fotelu. Rozkraczysz się . On ci włoży ziernik , popatrzy i tylee ! Napewno przed wizytą umyj się , abyś nie śmiardziała. Ogul miejsca intymne ( choć też nie jest to wymagane ) , ale chyba wolisz nie ieć buszu w nogach. I idź do faceta. Faceci są delikatniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka.0.loff Re: Ginekolog 21.11.10, 16:45 ja jeszcze nie byłam i narazie się nie wybieram, dla mnie to coś trasznego Słyszałam, że lepiej jest u mężczyzn.. Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 przeczytaj. 21.11.10, 16:52 byłam u ginekologa właśnie z takiego samego powodu co Ty. kobieta, pytała kiedy miałam ostatnią i przedostatnią miesiączkę. dostałam tabletki i skierowanie na USG. + nie ma się czego bać. c: Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Ginekolog 21.11.10, 17:34 byłam w wieku 1O lat, bo okres dostałam w wieku 8. nie było to nic strasznego, byłam u kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Ginekolog 21.11.10, 17:34 Nie byłam ale jak kiedyś będę musiała iść bo na pewno będę się bała... Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Ginekolog 21.11.10, 20:35 Nie byłam i nie mam takiego zamiaru -.- Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: Ginekolog 22.11.10, 07:03 temptation napisał(a): > Nie byłam i nie mam takiego zamiaru -.- Haha, bo ona, myślisz, miała zamiar? Każda z nas prędzej czy później trafi do ginekologa ;// Jestem z Tobą, założycielko tego wątku! Trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: Ginekolog 21.11.10, 23:01 Nie masz się czego bać. Nawet nie będziesz się rozbierać. Ginekolog przeprowadzi z tobą tzw "wywiad" i ewentualnie skieruje na jakieś badania albo od razu coś wypisze. Tak to wyglada jak się ma bolesne...wiem bo moja kuzynka byla i było tak jak napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Ginekolog 21.11.10, 23:10 na szczęście jeszcze nie byłam ale to raczej nie jest straszne Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: Ginekolog 23.11.10, 18:15 Niestety z powodów zdrowotnych musiałam pójśc. Z jednej strony myśle: Lekarz, jak lekarz, taki ma zawód" A z drugiej , że to jedna z najbardziej nieprzyjemnych rzeczy jaka kiedykolwiek mnie spotkała. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Ginekolog 21.11.10, 23:36 Byłam i to nie raz ; / Z powodu zakażenia. Nic przyjemnego. Chodzę do kobiety, nie chciałabym aby badał mnie w takim miejscu mężczyzna. Umyj się dokładnie w miejscu intymnym! Załóż jakąś ładną, czystą przede wszystkim bieliznę. Utnij włosy łonowe jeśli są długie ( nie gol !) Powodzenia, też się stresowałam przed pierwszym razem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy to nie prawda !! faceci są lepsi bo .... (wejdź) 22.11.10, 08:09 Dziewczyny to nie prawda. Ja niestety już w tym wieku byłam, a fececi są jeszcze bardziej delikatni niż kobiety ginekolodzy serio. Przedewszystkim on wiedział, że się krępuję to był miły i wgl. Może z kobietą raźniej, ale facet jest wrażliwszy w takiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś