Dodaj do ulubionych

Włosy , Casting z Loreala .

22.11.10, 17:00
Cześć !
Chciałabym spytać czy któraś z was używała casting z loreala .
Jeśli tak to chciałabym poznać waszą opinię , gdyż chciałabym wypróbować ten casting .
Zastanawiam się nad bursztynem ...
Mój naturalny kolor to średni brąz .
Obserwuj wątek
    • xicaughtmyselfx Re: Włosy , Casting z Loreala . 22.11.10, 17:06
      .
      • xicaughtmyselfx Re: Włosy , Casting z Loreala . 22.11.10, 17:18
        halo.?
        • kawaiikimie Re: Włosy , Casting z Loreala . 22.11.10, 17:24
          Sama go użyłam, farbnęłam się na blond. big_grin Jest b.dobry, na prawdę! Prawie nie niszczy włosów, trochę wiadomo zniszczyło, ale odbudowałam to odżywką + szamponem z EchoSline (są w profesjonalnych sklepach fryzjerskich) i maskami z Sleek Line (też w sklepach fryzjerskich). Uważam, że jest to najlepsza koloryzacja. ^-^
    • collage Re: Włosy , Casting z Loreala . 22.11.10, 17:34
      jeje, ja robię Castingiem bursztyn.
      uwielbiam go, pomimo ceny. farby jest dużo, przyjemnie pachnie i bardzo fajną mam jakość włosów po niej.

ogólnie to mam tylko tą rudą poświatę, ponieważ miałam bardzo ciemny brąz, ale i tak ładnie wygląda. c;
    • joanka Re: Włosy , Casting z Loreala . 22.11.10, 18:21
      mój fryzjer, któremu ufam nad życie powiedział mi, że jeśli już muszę farbować włosy i chcę to robić sama to przynajmniej mam inwestować w dobre farby i wymienił produkty Loreala na pierwszym miejscu ( nie nie pracuje w salonie Loreal ).
      Od tego czasu Casting to mój najczęstszy wybór, bo jest tańszy w porównaniu do innych farb tej firmy, a jest ogromna różnica między nim a na przykład farbami Palette, które są okropne.
    • temptation Re: Włosy , Casting z Loreala . 24.11.10, 19:23
      ja nie używałam ;] .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka