justyna9986 10.01.08, 09:00 Jak fajnie,że was odnalazłam.Jestem już ponad tydzień na diecie.Jaki efekt -2kilo.Jestem bardzo zadowolona. A jak u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pooola Re: witajcie plażowiczki 10.01.08, 09:35 witam witam ja dzis rozpoczelam SB, eh po sniadanku jestem bez peiczywa pierwszy raz oby wytrwac pozdrowki Odpowiedz Link
ma-la Re: witajcie plażowiczki 28.01.08, 11:18 U mnie 8 dzien plazowania ) i minus kilo ( Myslalm, ze bedzie jakos lepiej. Odpowiedz Link
nazile Re: witajcie plażowiczki 28.01.08, 12:39 Dziewczyny, nie poddawajcie się ja SB zaczęłam w listopadzie i dziś jestem 1o kg lżejsza. Jestem na II fazie. i waga nadal utrzymuje się a nawet spada) Pozdrawiam Odpowiedz Link
justyna20041 Re: witajcie plażowiczki 28.01.08, 19:56 Wystartowałam 13 stycznia, do tej pory mam 2 kg mniej. Własnie dzis zjadlam po raz pierwszy kromke chleba razowego- pychota i oficjalnie zaczełam II fazę. Nie stresuje się malym spadkiem wagi. 3 lata temu wlasnie dzięki SB straciłam 7kg, wróciły 3kg wiec teraz walcze z 3, a właściwie juz tylko 1 kgWiem, ze to właśnie druga faza jest najlepszym sposobem na utrate wagi. Czytam to forum i dziwie się, że nikt nie wspomina o m&m i snicersach, bo w pierwszej fazie mozna je jeść Oczywiście, ze z umiarem, ale to własnie m&m nie raz uratował moje mocne postanowienie. Odpowiedz Link
nazile Re: witajcie plażowiczki 29.01.08, 08:39 które m&m? Te czekoladowe małe, czy te większe z orzechami? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ma-la Re: witajcie plażowiczki 29.01.08, 22:51 Snikersy i m&m?? Chyba nas podpuszczasz!!! Odpowiedz Link