sonia27 22.11.10, 18:51 Co sądzicie o tej piosence?? www.youtube.com/watch?v=NfcDDRC2f0E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikella Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 22.11.10, 21:11 Na samym początku po przesłuchaniu tej piosenki miałam mieszane uczucia. Jednak im więcej razy jej słucham, tym bardziej zaczyna mi się podobać. Osobiście uważam, że powinni nagrywać w dwóch językach. Bardziej w ich wykonaniu podobają mi się piosenki niemieckie. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 22.11.10, 21:17 no podoba mi się ta piosenka . Ale mogłaby być bardziej rockowa , no ale dobra wytrzymam . xd / Słucham jej cały czas . Głos Billa na początku jest wspaniały . tak p.s to wiesz gdzie mogłabym ściągnąć tą piosenke na mp3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 22.11.10, 21:21 Moim zdaniem piosenka jest świetna, jednak powinni nagrac tez w jezyku niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 24.11.10, 21:24 Pierwsze wrażenie - hmm, taka sobie, stać ich na więcej. Ale potem spodobała mi się ;> Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 25.11.10, 15:14 kocham!! odkąd była premiera nie mogę przestać słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
alex95 Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 27.11.10, 20:25 zajebista tak jak wszystkie ale jednak całkiem inna od pozostałych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 29.11.10, 21:04 nie podoba mi się. jest beznadziejna, jak 3/4 piosenek z nowej płyty. humanoid.. ugh, nie powiem co myślę na temat tego krążka, bo mnie zbesztacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Tokio Hotel - Hurricanes and Suns 06.12.10, 22:17 Jest bardzo fajna i szybko wpada w ucho ; ) Odpowiedz Link Zgłoś