Dodaj do ulubionych

Koleżanka. ;//

23.11.10, 17:37
Siemka.
Wiem,ze moge na Was liczyć.Wiem to,bo zawsze mi pomagacie.A więc Kotki - proszę Was o pomoc.Otóż było to tak: Chodzę na siatkówkę,na treningi.I chodzi ze mną pewna 'koleżanka' (Haha.).Nazwijmy ją X.No i mamy zapewniony dojazd tak,jeździmy z pewną M (też koleżanka,jej tata nas podwozi).I panna X jeździ tak żadko (raz czy dwa na 2 tygodnie,a treningi są 3 razy w tygodniu.).Tym samym zajmuje w samochodzie niepotrzebne miejsce,a jest tez osoba,ktora mogła by jeździć,a nie może,ponieważ ona se 'zajmuje' to miejsce.I wygarnęłam pannie X,żeby sie zdecydowała,i ze zajmuje bezsensu miejsce w samochodzie i wgl. A panna X na to tak : -Wypchaj się,nawet nie wiesz co mi jest. Wiem,ze to głupie,ale ja sie tym przejełam troche,i teraz .. czy dobrze zrobiłam.? I co dalej mam robić.?Plis.Mówcie Koteczki.!liczę na Was.! serceserceserce

Laurillka
Obserwuj wątek
    • laurilla ... 23.11.10, 17:38
      • miss_immortal a więc 23.11.10, 17:48
        moim zdaniem dobrze jej powiedziałaś a skoro jest na coś chora to powinna odpuścic sobie tgo typu rzeczy wiedząc że to jej szkodzi
    • pola16 Re: Koleżanka. ;// 23.11.10, 17:45
      Może jest na coś chora i nie może częściej...

A w te dni, w które jeździ mają trening jakiś chłopcy może??
    • waldorf_ Re: Koleżanka. ;// 23.11.10, 17:46
      i czego przeżywasz? Powiem więcej, bardzo dobrze zrobiłaś, wygarniając jej co myślisz.
      Myślę też, powinnyście przestać jej pomagać, a korzystając z dodatkowego miejsca w aucie pomóc komuś innemu, bo jak sama powiedziałaś- jest ktoś taki.
      • olciaaa03 bardzo dobrze;):* 23.11.10, 17:55
    • szukajmnie Re: Koleżanka. ;// 23.11.10, 18:24
      Przecież nie wiedziałaś , że coś jej jest.
      Jasne może ma jakieś problemy ( zdrowotne?) , ale do cholery , niech się zdecyduje , czy z Wami jeździ , czy nie.
      • laurilla No właśnie - 24.11.10, 12:57
        - Ona nie ma problemów zdrowotnych.I w te dni nie mają treningów chłopacy.Ja jej nie kumam po prostu.uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka