24.11.10, 18:33
No cześć ;D
Mam takie pytanko. Wiem, że daleko jeszcze do wakacji, ale tak sobie myślę żeby pojechać na jakiś fajny obóz. No i sobie pomyślałam, że może wy jakieś fajne poradzicie. Czy byliście na obozie i czy było fajnie? ;D ;D
Chodzi mi konkretnie o przygodowe jakieś smile A może ktoś chce się przyłączyć? hah ;D
Obserwuj wątek
    • hilary_fanka Re: Obóz 24.11.10, 18:35
      Ja to zawsze na tenisowe jeżdżę z klubu, więc chyba nie pomogę wink
    • lovejustin__ Re: Obóz 24.11.10, 18:35
      wakaaaaacjeeeeeeeeeeeeeee! cry
      masz jeszcze 7 miesięcy..

coraz bliżej święta!choinka
      • gosiaczek Re: Obóz 24.11.10, 18:40
        no wiem i się cieszę, że święta idą. Ale przecież napisałam, że wiem że jeszcze daleko ale chciałam się was zapytać ;DD
    • iwi94 Re: Obóz 24.11.10, 18:40
      Moja koleżanka była na obozie sportowym i bardzo się jej podobało big_grin ja osoobiście byłem na gitarowym... najlepiej poszukaj jakiegoś dopasowanego do twoich zainteresowań wink
      • gosiaczek Re: Obóz 24.11.10, 18:42
        no no ja wiem. I właśnie chciałabym jakiś przygodowy. I się was pytam czy byliście na jakichś przygodowych i czy fajnie było ;D
    • pauuli Obóz 24.11.10, 18:41
      przygodowe, hm.
      tuznajdziesz świetne obozy. Sama byłam na jednym z nich.
      Jest też oferta na ferie, klik. c;
    • karoola.006 ja byłam raz na kolonii w poroninie . ;pp 24.11.10, 18:49
      fajnie było . wink) ;* < 333
    • sylwiaaa Bylam.;) 24.11.10, 18:54
      bylo zajebisciewink ludzie poprostu mega ! kiss* no i poznalam tego Mojego;*<33
    • serduchowo Re: Obóz 24.11.10, 19:02
      byłam w chorwacji... zajefajnie było! imprezy na plaży, skakaliśmy ze skały z 7 metrów do dzikiej rzeki (ale trzea dobrze umieć pływać) rafting że się z pontonu wypada, kąpile pod wodospadami (piękne), można skoczyć ze spadochronu do morza, w morzu widziałam ośmiornicę (fuj) i kraba, cieplutko, można latać na paralotniach i coś tam jeszcze sama już nie wiem wink
      na moim profilu są dwa zdj. widokowe z chorwacji

pozdro, serduchowo kiss
    • mileyanddemi ;) 24.11.10, 19:04
      arrow dance camp - taneczny w Bułgari z Fair Play tu--->Strona Obozu
    • miley Re: Obóz 24.11.10, 19:05
      chciałabym jechać ale na wakacje na pewno jadę na hawaje niestetysadsadsad
      • serduchowo Re: Obóz 24.11.10, 19:18
        oj miley jakaś ty biedna... wpółczuję ci dziewczyno!! co ty wgl musisz znosic?!
        a nie jestes za bardzo rozpieszczona??? sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka