misiaa10 26.11.10, 20:19 co o tym myslicie?Mo się to nawet podoba.Sama chciałam zrobić sobie kiedys pierscionek no ale niestety sie tak pięknie rozpłaszczył... A wy co myślicie?Podoba wam się to?Robilyście kiedys same sobie taką biżuterie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: Biżu z modeliny 26.11.10, 20:24 Ostatnio nad tym myślałam .Chciałabym się pobawić w robienie kolczyków itp. , ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Mam modelinę w dumu ( przypadkiem pomyliłam z plaseliną ) i myślę , że mogłabym się pobawić. Tylko nie wiem jak. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Biżu z modeliny 26.11.10, 20:25 rozpłaszczył się bo zapewne nie wypiekłaś swojego pierścionka, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Biżu z modeliny 26.11.10, 21:39 Ja robię kolczyki z modeliny,ostatnio skończyła takie sliiiczne guziki. Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Biżu z modeliny 19.12.10, 20:58 taka biżuteria jest śliczna nigdy jej nie robiłam ,ale moja koleżanka taka robi Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi ;) 20.12.10, 15:59 ja robię głównie breloczki i zawieszki mam brelok truskawkę i brelok z czarno-białym kotkiem miałam też zawieszke do telefonu brązowego pieska, ale mi się zapięcie zepsuło Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.12.10, 16:44 Z modeliny w rękach osoby, która potrafi coś sensownego z niej zrobić mogą powstać małe cudeńka. Ja niestety tak nie potrafię, ale miło na takie coś popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś