Dodaj do ulubionych

Zimowe wieczory.

• greeneska Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:00
      Koc, jakaś dobra powieść fantasy, kakaUko i choinka... A! I jeszcze śnieg za oknem... Mój świat. ;3
    • aileen Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:01
      zazwyczaj w takie wieczory mam masę nauki. ale, że nie cierpię zimy i działa na mnie depresyjnie, to robię wszystko by zapobiec chandrze. kubek gorącej czekolady lub filiżanka ulubionej caffe latte, dobra książka czy film, wypad ze znajomymi do knajpy i robienie orłów na śniegu załatwiają sprawę.
    • meinecoon Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:03
      Ja ostatnio czytam "Stokrotki na śniegu" Richarda Paula Evansa. Wciągnęło mnie bez reszty...
    • jb.0la Komputer lub książka ;) 30.11.10, 15:05
    • ksiaka ; ) 30.11.10, 15:09
      Ja czytam ; ) Jak mam jakiś sprawdzian / kartkówkę to się uczę x D a tak to Tv, leżę, piję kakao i git ; P
      Albo siedzę na dworze z przyjaciółką i się tarzam z nią w śniegu ; *
    • stupiddreamx3 Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:09
      różnie bywa. czasami z książką, czasami z filmem. oczywiście komputer i gorąca herbatka : )
    • emila No cóż... 30.11.10, 15:21
      W zimowe wieczory uwielbiam się wtulić w koc z gorącą herbatą i dobrą książkąwink
    • corba 30.11.10, 15:29
      czytanie książek i uczenie się .
    • mileymiley Ehh. :) 30.11.10, 15:38
      Czytam książki, piję gorącą czekoladę, słucham muzyki, zapalam świeczki i kadzidełka, bawię się z psem, idę na spacer, rozmawiam z BFF przez telefon, wyglądam przez okno, robię zdjęcia, piszę opowiadania/piosenki/wiersze.. smile
      Ale napewno się nie nudzę. ;]
    • serduchowo Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:42
      ja to uwielbiam jak jest tak na dworze -10 stopni, świeci słonko, jest dużo śniegu i on sie tak błyszczy. i wtedy przed kominkiem w domku (z widokiem na rzeczkę mam taras) piję se herbatkę waniliowo karmelową.............mmmmmmmmmmmm kiss
    • piratka13 no cóż , 30.11.10, 15:44
      książki ,dobra muzyka ,jakiś film albo muszę się uczyć . Jak nie jest za bardzo zimno to gdzieś z przyjaciółmi wyjść też można
    • bebsonowa zimowe wieczory 30.11.10, 15:53
      ja tam nie mam czasu na nude;p
      poniedziałek-tańce
      wtorek-dodatkowa matma w domu
      środa-tańce
      czwartek-dodatkowa fizyka w domu
      piątek- uffff wolne!!! to siedze na laptopie
      sobota- to samo co wyżej
      niedziela-to samo co wyżej
      i tak w kółko ;d
      • purpurowa. Re: zimowe wieczory 01.12.10, 09:52
        no ja tak samo.
        poniedziałek- wolne
        wtorek- 3,5 h wolontariatu
        środa- trening
        czwartek-korki z matmy
        piątek- kurs przygotowujący do egzaminu a potem na 20 basen dla relaksuserce
        bardzo fajnie big_grin
        • purpurowa. Re: zimowe wieczory 01.12.10, 09:54
          no ale kiedy wracam do domu to kubek gorącej czekolady, mój przytulaśny koc i laptop, książka, albo się uczę. no i spacery z psem oraz odśnieżanie chodnika i podjazdu tongue_out
    • pasztecik_ Zimowe wieczory. 30.11.10, 15:55
      Moja skromna osoba uwielbia zimę. Uwielbia długie wieczory i biały widok za oknem. Tylko nie za bardzo lubi złośliwych kolegów, którzy rzucają śnieżkami w i tak już chore koleżanki...
      Sposoby na długie wieczory ? Komedie, gg, książki, komiksy, nauka... albo po prostu bezczynne siedzenie w fotelu z kubkiem kakao . ; )
    • madalena Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:01
      zazwyczaj wieczorem się uczę, gram w karty, serfuję po necie, oglądam TV, słucham muzyki. smile
    • muffy_x3 Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:01
      Ja uwielbiam zime , a zimowe wieczory tym bardziej, wiec nigdy nie jest tak, ze sie nudze...
      • juulek Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:11
        Ja zazwyczaj czytam książki, potem oglądam tv lub siedzę w Internecie, a potem...znowu czytam
    • mileyselfan Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:09
      Ja uwielbiam ( od wakacji) czytać książki więc w zimowe wieczory czytam "Zmierzch". Muszę się też uczyć, bawię się z młodszym bratem i oglądam tv, więc mam c robić smile. smirk
      • kradzieejka_ Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:18
        Czytam książki lub skrobię coś własnego . c;
        No i, oczywiście, komputer .
        Taaak, to wtedy, kiedy mam czas .
        Jako, że nie mam go prawie w ogóle .. Nauka + nauka x nauka + (nauka x nauka) x nauka x nauka2 : nauka - nauka + nauka = ... Ta .
    • suzann. Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:15
      To zależy. ; >
      Czasami robię jeszcze lekcje lub się uczę. Kiedy indziej oglądam tv lub piszę na gadu ( ogólnie komputer, Internet) , a czasami po prostu czytam książkę. wink
    • elenkaa Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:17
      Komputer, rzadko TV, ksiązka, ale najczęściej leże na dywanie i słucham muzyki
    • adusia497 Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:18
      Odrabiam lekcje, czytam książki, piję owocową gorącą herbatkę pod kocem i oglądam przy tym telewizję. Gadam na gg, uczę się i czasem patrzę przez okno jak pada śnieg.
    • panibieberovva Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:21
      wieczorami uwielbiam oglądać różne filmy, grać w gry na kompie, czytać plotki na Kotku, wcinać coś, abo czytać dobrą książkę . ; DD
    • kara4454 dwór i sanki :D 30.11.10, 16:23
      żucanie śniezkami jezdzenie po lodzie i ogólnie wszystkie te rzeczy big_grin
    • gemmadoyle Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:26
      Ja zawsze oglądam seriale i działam na laptopie
    • stephaniefanka Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:36
      Film,kubek herbaty, coś słodkiego smile
      nie ma nic lepszego wink
    • onlyou Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:37
      Cóż. Zimowe wieczory... Jak chodzę do szkol,często spędzam je nad książkami. Ale jak już są święta, to najpierw szykowanie całymi dniami. Wieczorem lubię najbardziej usiąść z rodzinką, pooglądać tv, lub sama w pokoju siedzę i czytam jakiś fajny kryminał albo wystarczy że słucham piosenek. Ja tak spędzam te zimowe wieczory.

Ogólnie to nie znoszę zimy, więc zabawy na śniegu - to już nie moja bajka;D
    • na100latka Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 16:39
      Lubię czytać książki oglądać filmy,Sluchać muzyki oglądać tv grać w gry planszowe z rodziną smile itd. A najlepsze bitwa na śnieżki xd
      • you_ Re: Zimowe wieczory. 30.11.10, 17:01
        Nudaa ? Ha ha , nie u mnie : ) Naukaa przede wszystkim i ani trochę wolnego czasu : / Wracam do domu gdzieś dwie godziny po skończeniu lekcji , dlatego że od razu po szkole siedzimy sobie gdzieś z przyjaciółmi : P Wracam , jem obiad , trochę na komputer . Potem pod kocem z ciepłą herbatką odrabiam lekcje i się uczę ( to nawet przyjemne ) ha haa : D Jak się wszystkiego nauczę , to się pakuję na następny dzień do szkoły , kąpiel i oglądam jakiś film na laptopie w łóżku z kakałem . Można stwierdzić , że tylko wieczorem mam chwilę relaksu , po całym dniu : ) A weekendy , od rana do wieczora na dworze : )

Kocham zimę ! Gdy za oknem zimno , a ja siedzę w domu pod kocem z czymś ciepłym . Już jest masę śniegu , a co dopiero później będzie : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka