bellss Re: Zimowe wieczory. 01.12.10, 15:56 No cóż ja najbardziej lubię sobie poczytać ,popijając gorącą herbatkę lub oglądnąć jakiś dobry film. Zwykle jednak kończy się na nauce... Odpowiedz Link Zgłoś
vamp_girl Re: Zimowe wieczory. 01.12.10, 19:05 Ja lubię czytać książke pod kocem z gorącą herbatą ; ) Lub siedzę na laptopie jak teraz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
patka2145 Re: Zimowe wieczory. 02.12.10, 08:15 Wieczorami często dzwonię do kumpeli i długoo z nią gadam Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia ja robie to co zawsze. 02.12.10, 08:24 gram na komputerze. ; D nie ważne jaki jest dzień, jaka pora roku, która godzina, zawsze można pograć na kompie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mistery zimowe wieczory 29.12.10, 12:56 Ostatnio znalazłam sobie takie małe hobby, trafiłam przypadkowo na fejsie na stronę klubu miłośników dobrej herbaty i tam znalazłam dużo ciekawostek na temat herbaty i ogólnie jej parzenia I wieczorami lubię sobie zaparzyć według przepisów jakąś dobrą herbatę Ostatnio piłam berry sensation Dilmah z syropem malinowym - pycha Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Zimowe wieczory. 29.12.10, 13:26 Jak ja spędzam wieczory ? Zazwyczaj wszystkie podobnie ;p Teraz kiedy jest mój tata, to robimy sobie takie seanse filmowe xD I z rodzicami oglądamy wieczorami jakieś fajne filmy ; )) A jeśli nie tak, to siedzę na kompie ^^ Jestem na kotku, albo jak mi się BARDZO nudzi, to gram w Sims 3 ; pp Albo czytam książki ; DD Odpowiedz Link Zgłoś