michaelka 27.11.10, 21:21 Czy bulimiczki chudną ? Ale chyba nie... bo skoro wymiotują , a potem się obżerają to chyba nie ? A wy jak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterfly141 Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 22:22 No wiesz, gdy coś zjesz, a potem to zwrócisz to tak jakbyś nie jadła. Myślę, że chudną, tylko nie tak jak anorektyczki . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 21:28 Nie wiem. Nawet, jeśli chudną, to robią to w nieodpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 21:28 najje sie wymiotuje, znowu sie najje. no jasne ze schudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Zastanawiam się... 27.11.10, 21:32 Może nie tylko co chudną, ale napewno nie tyją. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 21:33 ja uważam, że tak. oglądałam kiedyś taki program an diskawery i tam było właśnie o takiej babie. ważyła 230 kg , czy coś w tym stylu. potrzebowała , specjalnej diety. przez pół roku mieszkała , z nią taka baba i ją pilnowała. codziennie chodziły na 2 godzinne spacery , co było dla niej wielka udręką. ale , po tym pół roku schudła chyba 70-80 kg. okej , dalej była otyła. ale , postanowiła tą , diete i to wszystko dalej kontynuować. i myśle , że mogło jej sie to udać. bo jak się czegoś bardzo , chce to zawsze można osiągnąć swój cel nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 27.11.10, 21:38 Chyba nie chudną. Akurat na ich temat wiem nie wiele :x Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Przepraszam za błąD :* 27.11.10, 21:43 Maiło być * zastanawiam. Wielkie sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
angelxd Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 22:09 No chudną bo jak moga przytyc skoro wszystko zwymiotuja?! To jest mniej wiecej taj jak z anoreksja ale różni się to tylko tym ze anorektyczka sie głodzi a bulimiczka sie obrzera a potem albo też stosuje głodówke albo wymiotuje ( najczęśiej wymoituje)to co zjadła. Wiem bo uczyłam sie o tym na biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Chyba ci się kolejność pomyliła, dziewczynko. 27.11.10, 22:29 One najpierw się obżerają, a potem wszystko wymiotują, czyli tak jakby nic nie zjadły. Czyli chyba chudną, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 22:33 chudną, tylko kolejność ci się pomyliła Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Zastanawim się.... 27.11.10, 22:47 bulimiczki jedzą i żygają . czyli jakby nic nie jedzą . Odpowiedz Link Zgłoś