kitty_emo 30.11.10, 19:14 Odtwórczyni m.in roli Anki w serialu "Rodzina Zastępcza" . Zmarła dzisiaj po 6 latach zmagania z rakiem. Przegrała . Miała 58 lat . Pokój jej duszy ... [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexrusso Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 19:18 powstał już taki wątek. [*] kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 19:19 Kurczę, straszne! A ja wciąz tak dobrze pamiętam, jak na obozach oglądąłyśmy w pokoju "Rodzinę zastępczą"...przeklęty rak... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 19:26 pamietam,ogladalam ja codzinnie kiedys... rak to straszna choroba wiem,bo miała go moja babcia ,ma ciocia i miala moja mama,ale jej Dzięki Bogu usuneli [*] cos strasznego... Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 oliwia003 03.12.10, 13:49 nie chce cie straszyć ale rak jest dziedzczny.. Czyli niestety możesz go mieć ( całe szczęście z mojej rodziny nikt nie miał nie ma i raczej nie będzie miał raka ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 19:32 a moja głupia wychowawczyni z podstawówki powiedziała, że ona nie ma raka, chociaż jej mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 19:44 Młoda była... Ludzie, co się dzieje- nagle tylu ludzi umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 30.11.10, 19:54 nie wiem co powiedzieć. wydawała się strasznie miłą osobą [*] Odpowiedz Link Zgłoś
suzia_xd Re: Niektórzy to są .. 30.11.10, 20:03 głupki , umarła osoba [ * ] a oni się wątkiem przejmują " kosz , był już taki wątek " co sie kue** wątkiem przejmujecie ? CZŁOWIEK ZGINĄŁ LUDZIE OPANUJCIE SIĘ ! [ * ] Dla ukochanej " pani Ani " : ( Odpowiedz Link Zgłoś
jonatte_ Re: Niektórzy to są .. 30.11.10, 21:05 Nie mogę w to uwierzyć. Była świetną aktorką i dobrym człowiekiem. Nie mogę uwierzyć, że tyle osób umiera. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
californiagirls Re: Niektórzy to są .. 01.12.10, 08:31 RACJA ;/ Bo watek powstali ;/ Ludzie macie problemy . Zmarła osoba a nie o głupi watek się kłócicie ;/ [*] Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 30.11.10, 22:15 Boże .. uwielbiałam ją nich spoczywa w pokoju [*] 6 lat sie męczyła , teraz odpocznie Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 01.12.10, 15:41 Szkoda, pamiętam jak z przyjaciółką oglądałam Rodzinę zastępczą. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 01.12.10, 16:05 Jejku, właśnie chciałam o tym założyć wątek, ale zobaczyłam ten To straszne. Piękna, ciepła, sympatyczna kobieta ... Była taka pozytywna i naturalna .. Według mnie jedna z NAJLEPSZYCH aktorek w Polsce ... Nigdy jej nie zapomnę. Była na prawdę wspaniała. Uwielbiałam ją - szczególnie w roli Anki z "Rodziny Zastępczej" ;D Taka szkoda, że jednak przegrała z tym wstrętnym rakiem ... Na pewno o niej nie zapomną [*] Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Gabriela Kownacka nie żyje ! 01.12.10, 16:13 Te same slowa jak na wp. -.- Bys sie bardziej postarala -.- [*] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Znowu się powtórzę... 01.12.10, 20:30 Jeśli ktoś umiera, ma głęboko gdzieś te Wasze nawiasy z gwiazdeczką... Odpowiedz Link Zgłoś