natii_123 01.12.10, 07:57 Heja....! Mam The sims 3 bez żadnych dodatków i nie działa mi kod maxmotives nie wiem dlaczego....? Motherlode działa a ten drugi nie . Nie wiem u was też nie działa , może źle wpisuje .....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantabuu : ppp 01.12.10, 10:32 sora , ale nie gustuje w takich grach . szczerze to niemam czasu żeby w cokolwiek grac. : ppp Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia114 Re: : ppp 01.12.10, 10:54 słuchaj no niewiem u mnie też dzialało tylko motherlode ale poszperałam w necie i... wpisz to: testingcheatsenabled on z tą przerwą mi po tym zaczeły działać wszystkie kody ale o takim jeszcze nie słyszałam może zadziała a moze nie niewiem pozdro lolcia114 Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Simsy 3 kod 01.12.10, 20:01 jest nowy kod prawie do wszystkiego testingCheatsenabled True - wpisujesz i klikasz z shiftem na skrzynkę pocztową, pojawiają sie nowe opcje ( m.in. wszyscy szczęśliwi i potrzeby statyczne, wybór kariery), klikasz z shiftem na podłoże i jest <teleportuj się>świetna sprawa!), buduj i kupuj na tej parceli( możesz edytować dzięki temu wszystkie parcelke publiczne jest jeszcze buydebug, wpisujesz i później wchodzisz w kupowanie wg funkcji, tam pojawi się taki znaczek zapytania i tam masz różne nowe obiekty ( nie jestemm pewna, czy to działa bez dodatków) Mam nadzieję, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś